NickelbacK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Спойлер за другия епизод: Почва:Оцелелите мислят че са спасени, когато виждат лодката. Джак плува към лодката. Дезмънд е в трюма. Водят го на брега. Дезмънт има тонове алкохол със себе си. И тъмна тайна. Джак пита къде е бил и какво е правил.... Докато го нямаше през 23-те дена, Дезмънд поправя лодката си и отплава от острова. Джак пита какво не им казва. Виждаме ретроспекция от живота на Дезмънд преди острова, и кога е катастрофирал там. Главното е, че Дезмънд се е оженил за момиче на има Пени, а Либи е била омъжена за Чарлс Вилдмор, и дезмънд наема лодката на Либи за 200 бона за състезанието около света. Дезмънд е направил фосфорисциращата карта във бункера. А Келвин е или е бил близнак на Джо Инам, човек от ЦРУ, когото видяхме в ретроспекцията на Сайд. Виждаме Келвин да влачи Дезмънд към бункера, пише кода, показва филма на Дезмънд, Дезмънд също започва да пише кода. Сегашно Време:, ДЖак и Сад почват да мислят план включващ лодката на Дезмънд. Дезмънд се отправя към бункера. На следващия ден Джак и групата тръгват.. Чарли казва на Хърли 'късмет'. Майкъл ги повежда. В бункера, Еко продължава да натиска бутона. Лок влиза и започват да си говорят. Лок се смее, че продължава да го натиска. Еко казва, че е човек на вярата. Джак, Кейт, Майкъл, Сойер и Хърли вървят през джънглата. Започват да минават през 'Тъмната Територия' както Хърли отбелязва. Има много паднали дървета около тях. Правят лагер за нощта. Майкъл огвори каК Другите са наранили Оцелелите, по-точно тях петимата. Как са убили Шанън, Либи, и т.н. Лок и Еко продължават да спорят за бункера. Лок спори с еко как е мислил че това място е съдбата му, че острова го е изправил, само за да го събори, че е само един експеримент. Лок казва, че планира да види какво става ко таймера стигне до нула. Иска да е сугурен, че е прав. Еко не се съгласява. Дезмънд стига до бункера и говори с Лик и Еко вътре. Изглежда ядосан. Пита Лок дали е продължил да натиска бутона. Лок казва 'Да'. Дезмънд не вярва, че Лок го е натискал. На един хълм, Джак и компания намират голяма купчина контейнери от от станция 'Перла'. МАйкъл казва, че не са далече и трябва да продължат. Води ги към мястото на което Зийк и Другите го хванаха. Шепота се връща. Те чуват шепота. Има много шепот. Джак вика че е капан, като забелязва един от тях в дърветата. Всички започват да стрелят, изглежда, че са обградени. Бункера отново се заключва. Не знаем защо, може ли това да е някакъв финален тест? Лок е затворен при компютъра с Дезмънд. Еко е отвън. ЕКо крещи да не оставят таймера да стигне нула, но Лок има друга идея. Таъмера е на 107 минути. Бернард говори с Клеар за бебето, наблягайки на ваксината. Клеар им обяснява. Те разбират.. Сайд говори с Джин и Сън. Той е измислил план за Джин. Сън му превежда. Джин разбира. Еко търси помощта на Чарли за ситуацията в бункера. Той отива на плажа и казва, че трябва да вземат динамит, Чарли знае къде е. В бункера Дезмънд и Лок продължават да спорят за бутона. Лок казва, че бутона не е истински и всичкото е експеримент на Проклетата Корпорация Дарма. Дезмънд крещи "Не ми казвай, че не е истина!" Дезмънд казва, че е отплавал от острова. Той е щял да спаси всички. Но когато стигнал земя открил, че НЯМАЛО НИКАКВО ЧОВЕЧЕСТВО. Дезмънд казва, че целия свят го нямало. Нямало абсолютно нищо. Той вярва, че е заради бутона, Както оригиналния дарма филм каза. Лок е потресен, но мисли, че Дезмънд е луд. Таймера сега е на 43 минути. Еко и Чарли вземат динамит и тръгват към бункера. Еко смята да взриви вратата. Чарли мисли, че той е откачил. Еко вярва на Дезмънд, че таймера прави нещо, когато стигне до нула. През това време Джак и компания са заловени от другите. Водят ги към селцето. Сайд и Джин вземат лодката на Дезмънд и следват картата на Русо към бреговата линия до мястото където Сайд мисли, че живеят другите. Забелязват голямата скала със дупка. Сайд се промъква по скалите със пистолет, Джин го следва. На кратко, те ги атакуват. Сойер се сбива със Зийк и откъсва фалшивата му брада. Както винаги има остроумен цитат. САЙД Е ПРОСТРЕЛЯН, точно в гърдите и пада във водата. През целия хаос във лагера, МАйкъл се промъква до вратата в скалите. Има символ на Дарма показващ само врата. Един от пазачите е прострелян. Майкъл влиза и затваря след себе си. Вътре има ГОЛЯМО разкритие. Обратно в Бункера, Таймера е на 23 минути. Еко и Чарли влизат със динамита и го залагат. Дезмънд и Лок продължават да спорят. Таймера стига 15минути. 8 минути. 4 минути.. Започва звуковият сигнал. Еко взривява вратата; Чарли е изблъскан в бетонната стена в безсъзнание. Еко бяга да натисне бутона преди да изтече времето. Лок нокаутира Дезмънд със Христовата Сопа на Еко. Лок и Еко се сбиват. Лок събаря Еко. Взема сопата и СТРОШАВА КОМПЮТЪРА. Разбит е. вече няма как да спрат таймера. В другия лагер, Джак, Кейт, Сойер и Хърли Изглежда започват да побеждават. Зад Вратата. Майкъл намира Уолт, но се среща със Фалшивия Хенри Гейл. Хенри обяснява на майкъл всичко, което вижда. Включва 3 човека, самолетна катастрофа, ХАНСО, и ключ. В стаята има монитор. Монитор към станция 3. Хенри казва на Майкъл, че трябва сега да напусне острова ако иска да се измъкне със Уолт. Лодката го чака на изхода. Таймера в бункера стига НУЛА. Нещо СЕ случва. Какво е?? Ще Видите! И така, Майкъл и Уолт се измъкват от острова оставят всички на острова. Ако вярвате на Дезмънд- няма да намерят нищо:Свършва Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 е бахти ти разказа целия епизод ако е истина де...знам ги аз тея спойлери Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 е бахти ти разказа целия епизод ако е истина де...знам ги аз тея спойлери Не съм го правил аз т'ва откраднах го но...за миналия епизод тоя същия пич го бе превел от същото място и се оказа доста точно...Ще видим.Btw аз не го четох мноо внимателно щото да ми е интерсно като го гледам.Ще е лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Чудя се тоя пич от каде знае всичко това щом не е гледал епизода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Според мен не се прави по 5-6 епизода. Не можеш да навържеш толкова съдби и истории като мислиш само с няколко хода напред. Сериала е измислен целия ,просто се разпъва историята според моментния рейтинг,а той не е падал изобщо Имах в предвид, че се снима за по няколко серии напред. Иначе защо ще махат Ана Лусия. Серяла ми е ясно че е измислен целия, като сценарии. Няма филм които да види бял ден без да има готов сценарии. Това дето някой казват мислят ги най-много серия напред и те незнаят как да ги оправят после са пълни глупости. Това да не е реалити шоу? Между другото в няколко чужди фороми четох, че селиала е по някаква книга и действията и геройте са доближават много до оригинала. Никъде не пишеше коя е книгата или автора някой да знае нещо по въпроса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 WOW тва беше много интересно. Баси. Какво ли ще става в трети сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Имах в предвид, че се снима за по няколко серии напред. Иначе защо ще махат Ана Лусия. Серяла ми е ясно че е измислен целия, като сценарии. Няма филм които да види бял ден без да има готов сценарии. Това дето някой казват мислят ги най-много серия напред и те незнаят как да ги оправят после са пълни глупости. Това да не е реалити шоу? Между другото в няколко чужди фороми четох, че селиала е по някаква книга и действията и геройте са доближават много до оригинала. Никъде не пишеше коя е книгата или автора някой да знае нещо по въпроса! Lord of the flies? Разправя се за момчета които са различни по характери и се разбиват със един самолет на един остров. Мисля, че имаше нещо и за край на света и ядрена криза, но не съм сигурен. Та там мислят че има чудовище. Първо мислят, че е в гората и не ходят в гората, после мислят, че е в морето и не ходят на плажа. Най-накрая едно от момчетата отива да види какво е това нещо което е до гърлото на вулкана (на острова има вулкан), и вижда, че е парашутист, който е умрял на дървото и като духне вятър се разпъва парашута и това е тяхното "чудовище" и се връща да им каже. През това време другите момчета подивяват и започват да се готвят да убият чудовището, мажат се с бои, надъхват се, пеят песни за смъртта на чудовището. Момчето идва от гората и те в тъмното го виждат като "нещо" и започват да го трепят, докато той говори за парашутиста и чудовището. Така го убиват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Чудя се тоя пич от каде знае всичко това щом не е гледал епизода? В youtube.com има едни клипчета-Спойлери и там ги пише тези неща и от там са преведени.Спойлерите са сравнително доста точни Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Да и аз намерих спойлери http://www.spoilerfix.com/lost.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Имах в предвид, че се снима за по няколко серии напред. Иначе защо ще махат Ана Лусия. Щото е алкохоличка и е осъдена на обществено полезен труд(незнам колко часа).Не ходила на снимки и т.н.И сега целия сценарий тряа да се преправя,защото предполагам е замислен с нейно участие Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Щото е алкохоличка и е осъдена на обществено полезен труд(незнам колко часа).Не ходила на снимки и т.н.И сега целия сценарий тряа да се преправя,защото предполагам е замислен с нейно участие Тук грешиш Ей сега намирам материал за доказателство ЕДИТ: Етооо: Защо се случи, какво се случи... Posted on Monday, May 15 @ 22:58:52 EEST Topic: Имаше доста слухове покрай напускането на Michelle Rodriguez (Ana-Lucia) даже и на Cynthia Watros (Libby), но последните епизоди "Two for the Road" и "?" изненадаха всички. И двете ли героини бяха отписани от сериала заради задържането им? Damon Lindelof (DL) и Carlton Cuse (CC), и двамата автори/продуценти на LOST изясняват всичко в интервю: прочети още Още от самото начало ли си представяхте, че героинята на Ана-Лусия ще участва само във един сезон? DL: В момента отстрани всичко изглежда така, сякаш току що сме го решили, спонтанно и пoради определени обстоятелства, но ние си имаме нашите обяснения. Така беше планирано, още миналата година към края на февруари. Търсехме някой лидер, някой, който да бъде водач на оцелелите от опашката на самолета и още тогава знаехме, че това ще бъде една латиноамериканска жена, която е работила като полицайка в Лос Анджелиската полиция. С възраст "Средата на 30-те" щеше да бъде една романтична контрафигура за Джак. Така го бяхме намислили. Затова неофициално решихме нашата "водачка" да се появи още към последните епизоди на първия сезон. Но като започнахме да правим плановете за втория сезон всичко иглеждаше така, все едно сме си я изсмукали от пръстите тази героина и затова решихме да я оставим за по нататък. СС: Аз получих обаждане от агента на Michelle. "Имате ли интерес към Michelle?"- попита той, "Но тя ще може да участва само една година." DL: Ние казахме: "Една година не е особено много, но нека все пак се срещнем и обсъдим всичко". По време на срещата ни (по късно и J.J. Abrams се присъедини) Michelle показа ясно, че е като номадите и в никакъв случай не е готова да се задържи да едно място повече от година, само колкото да се заснеме един сезон и това е. Тя искаше едно наистина добро "излизане на сцената" и ние си помислихме - "Хей, ами тогава вкарваме те в сериала и на края ще те оставим да умреш." Всички го намерихме за добре идея, но от телевизията не се съгласяват така лесно да подписват многогодишни договории ни беше доста трудно да им обясним, че искаме Michelle само за един сезон (т.е. за една година). Накрая ги уверихме, че идеята ни е такава и дори при един голям успех от страна на Michelle, ще се държим за първоначалния ни план т.е. да убият гореинята след един сезон. И тогава дойде и заръжането заради шофиране в нетрезво състояние... С.С: Да, и тогава се появи и тази новина. Damon и аз се спогледахме: "Ами да, прекрасно, сега всеки ще си каже, ето арестуваха я и веднага я изхвърлиха от филма". Нищо не можехме да предприемем срещу това, историята беше на лице и звучеше съвсем убедително. При LOST всичко е обмислено предварително, нищо не се случва просто ей така. Имаше също и алтернативен план, но това беше най-доброто за сериала. Дори си мислехме за промяна в плана, след като свърши цялата тази история със съда и обвиненията, действително можехме да я върнем, но това значеше да не разкажем най-добрата история, която сме намислили и решихме да оставим нещата така. DL: И очевидно решението ни беше някаси улеснено, след като се разбрахме Либи и Ана-Лусия да бъдат застреляни едновременно. Тогава си казахме: "О, по дяволите! И Сynthia и Мichelle са задържани заради пиянство и ето сега и двете умират едновременно, след това всичко ще изглежда сякаш продуцентите казват - "Don`t drink and drive!" ("Не карай пиян!") СС: И тогава всичко се навъръзва, и двете пияни - и двете умират. На никого не сме правили услуга, да променим всичките ни планове, само за да променим и отношението към непланираните действия на Мишел, т.е. че няма да я върнат отново в сериала и да не изпълнят плановете си, само за да не си кажат хората: "Ето кара пияна, задържат я, сега и ще я съдят и естествено ще я изгонят и от сериала." DL: И също така да не забравяме - на срещата Michelle каза, че остава само за един сезон и после изчезва. Така, че дори не ни се налагаше да мислим алтернативен план за връщането и в сериала. Срещали ли сте се с Michelle, за да разберете дали все още държи всичко да остане така? DL: Срещнахме се в Л.А. и и казахме, че все още мислим да се придържаме към плана. До този момент тя беше някакси "Хей, ами аз живея на Хаваите...така де можех и малко по дълго да поостана, за още някоя друга серия." Не каза директно, искам да остана в сериала, просто каза, че би било добра идея. СС: Но като и разказахме, какво ще се случи, невероятно тя ни подкрепи безусловно. Каза, това ще е един край, за нея, който ще дойде с гръм и трясък и хареса идеята как ще напусне сериала. Също така Damon Lindelof изясни слуховете, че е било много трудно да се работи с Michelle Rodriguez. Той каза: "Ами нали знаете, това си е просто Michelle, има страхотната дарба да се закача с другите и да ги дразни, но пък е един голям професионалист и се разбираше много добре с всички други актьори!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 И аз съм фен на сериала. Много ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Щото е алкохоличка и е осъдена на обществено полезен труд(незнам колко часа).Не ходила на снимки и т.н.И сега целия сценарий тряа да се преправя,защото предполагам е замислен с нейно участие Ана Лусия още в началото не е искала да участва в повече от 1 сезон и нямяа нищо общо с тва че е карала пияна... Поне аз така чух Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Еми първите слухове след като я хванаха(и някфо интервю с един от режисиорите)бяха,че за това ще я изгонят.Явно съм бил жертва на fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 NickelbacK Не вярвай на 100% на това интервю. Тия двамата пишат сценария за Лост, та една историйка за пред медиите ли няма да измислят :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Хора утре ли се очаква така желания край на Втори сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Offtopic! Знам, че на това не му е тука мястото, но знаете ли, че ще има и игра по "Lost"!! Click "Звезда от "Изгубени" влиза отново в затвора, за по-дълго." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Хора утре ли се очаква така желания край на Втори сезон? В четвъртък тряаа да е в локалния И ще е 2 часа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 В четвъртък тряаа да е в локалния И ще е 2 часа ! Тфа го знам бе брато .Аз питах га излява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Live Together, Die Alone излиза днес в Щатите и утре при нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Lost.S02E23.E24.HDTV.XviD.PROPER-LOL Третият сезон почва 21 септември Ебаси абитуриентската,ебаси чудото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 :] are ka4vaite pri nas da gledame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Коя версия да си сваляме ... -XOR или -LOL ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 nqkakvi prognozi koga da go 4akame v lokalniq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.