Fibaman Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 след половината се прецакват.пробвай другите два релийза На "lost.s02e22.hdtv.xvid-xor" вървят точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Пфффф тоя епизод ме накара да се замисля отново за някои неща...Доста сполучлив беше.Интересно ми стана че май Лок отново си е възвърнал вярата или...Нали проходи.Аз за другите не ща да не говоря.Уолт к'во ли се опитваше да каже с т'ва че "...те не са такива за каквито се представят..." Може би че са съвсем нормални и цивилни хора или... Пак само догатки Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Пфффф тоя епизод ме накара да се замисля отново за някои неща...Доста сполучлив беше.Интересно ми стана че май Лок отново си е възвърнал вярата или...Нали проходи.Аз за другите не ща да не говоря.Уолт к'во ли се опитваше да каже с т'ва че "...те не са такива за каквито се представят..." Може би че са съвсем нормални и цивилни хора или... Пак само догатки ъхъ. и си правят кротки експерименти с оцелелите кат от време на време шеговито убиват тоя или оня... и на мен нещо взе да ми писва от тая конспирация и изкуствена напрегнатост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Някой може ли да ми каже защо Майкъл си гледаше компаса след като миналия сезон се разбра че компасите на острова не са точни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Някой може ли да ми каже защо Майкъл си гледаше компаса след като миналия сезон се разбра че компасите на острова не са точни? и откъде го намери тоя компас и как си определи азимута без карта? и що почна да говори с южняшки негро-акцент кат Самюъл Л Джаксън в "Криминале"? и що почти всички герои в серията изведнъж почнаха да носят ръчни часовници..... въпроси да искаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Саид владее Кога излиза 23/24? EDIT:Следващата сряда,ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 и откъде го намери тоя компас и как си определи азимута без карта? и що почна да говори с южняшки негро-акцент кат Самюъл Л Джаксън в "Криминале"? и що почти всички герои в серията изведнъж почнаха да носят ръчни часовници..... въпроси да искаш.... Да, но това за компаса имам чувството, че е няква грешка в сценария. Мисля си, че няма да има отговор точно на това и на доста други въпроси . Както и да е има време ще видим.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Да, но това за компаса имам чувството, че е няква грешка в сценария. Мисля си, че няма да има отговор точно на това и на доста други въпроси . Както и да е има време ще видим.... Грешки в сценария са просто невъзможни Всяко едно нещо се прави със замисъл Тримата главни отговорници за LOST - J.J. Abrams, Damon Lindelof и Carlton Curse гледат на сценария като на проект за строеж на къща, чиято основа е екшънът, a всичко друго е пресметнато до точност, всяко едно действие, всяко едно събитие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 A, бе каква грешка в сценария??? Саид и Джак знаеха за онзи компас, дето не работи, Майкъл не знае нищо по въпроса. А и не може да сме сигурни, че компасът е помогнал на Майкъл. Той трябваше да върви на север, но ние не знаем реално на къде е тръгнал, защото "другите" го хванаха и след това го помъкнаха на някъде. Така че той може да си е мислил, че отива на север, а всъщност да е вървял в друга поска, защото компасът не показва вярно. Също така не е ясно дали въобще това е същият компас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 отново не ми хареса серията.вече много удължават историята.за да я резплетат ще им трябват поне още 2 сезона Не си се научил май, че всичко в тоя сериал, може да се обясни с един замах, както веднъж вече ни беше доказано в сериала и веднъж извън сериала с "Ultimate Theory", която пък теория от 4 епизода насам, напълно издиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 ъхъ. и си правят кротки експерименти с оцелелите кат от време на време шеговито убиват тоя или оня...и на мен нещо взе да ми писва от тая конспирация и изкуствена напрегнатост. Според мен изглеждат ,че са некви първобитни , а всъщност са некфи нинджи :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 отново не ми хареса серията.вече много удължават историята.за да я резплетат ще им трябват поне още 2 сезона Е много ясно то няма угодия ,ако следващата сряда ти разкажат всичко за 2 часа и сериала приключи, пак ще измрънкаш "еее супер бързо свърши,гледаше ми се още..." Да, но това за компаса имам чувството, че е няква грешка в сценария. Имало е вече (на два пъти мисля) грешки в сценария,и то доказани за което сценаристите са си признавали така, че и те са хора и те не са застраховани от грешки. Но това с компаса не е ,както малко по нагоре обясниха ,никой не е казал, че Майкъл е вървял наистина на Север. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Серията беше великолепна. Верно има по-слаби серии от време на време, но всички ми харесват. не разбирам какво мрънкате..много се разтягало..много лични драми.. сега има малко екшън- пак недоволни. Ми не гледайте бе баси! Зяпайте си OC и Дързост и Красота и тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Имало е вече (на два пъти мисля) грешки в сценария,и то доказани за което сценаристите са си признавали така, че и те са хора и те не са застраховани от грешки. Но това с компаса не е ,както малко по нагоре обясниха ,никой не е казал, че Майкъл е вървял наистина на Север. Я кажи кви са били тея грешки? Аз честно казано до сега не съм забелязъл големи пукнатини в сюжетната линия! Пък при положения че сериала се прави и мисли по 5-6 епизода напред, споредмене винаги може да се покрият ако вообще има такива. Иначе вече сериозно взех да си мисля какви ли не изтрещяли неща: Че тея другите вообще не са хора! (Доста невъзможо ама знае ли човек? ) Иначе що ще казва малкия, че не са такива за каквито се представят! Те за какви са се представили? За археолози! За група доктори от хитлериска Германия дето целят да хигиенизират идеалната раса от деца с телепатични и свърестествени въжмозности. Или просто за група зелени барети зарязана в провален експеримент? Може и просто да са попаднали в изкуствена дупка във времето! (Това по ми допада!) Мислите че е възможно в 21ви век да се разбие самолет и никой да не го търси било то и на 300мили ъуей! Или че има малко(което както се вижда хич не е малко) островче и около над него да не прилитат самолети или да не е засадено с хотели и с разни хора! Все пак света е разкрит доста подробно след велките географски открития! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Я кажи кви са били тея грешки? Аз честно казано до сега не съм забелязъл големи пукнатини в сюжетната линия! Пък при положения че сериала се прави и мисли по 5-6 епизода напред, споредмене винаги може да се покрият ако вообще има такива. Eдното е свързано с досието което Джин дава за работа в хотела. Годината написана там е грешна, защото като се съпоставело там с това кога се бил оженил и разни такива, се получавало, че е с 1 година по-млад отколкото е в същност Второто е в предния епизод, медицинския картон под касетофона на погребалния агент с който говори Еко е от Хавайте, а не от Австралия и в него пише за някаква малка болест, но не помня детайли. Нищо пречещо на сценария, но достатъчно, за да обезпокои хора които се вживяват прекалено много в сериала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Аз в началото на сериала си създавах някъкви мои теорий за това или онова,но с времето се научи че в тоя сериал няма нищо предсказуемо.Какво толкова си правите теорий и разнищвате въроси.Наслаждавайте се на сериала и толкоз. П.П.Тоя епизод свърши много интересно П.П.2 Кога ще пускат сезон 2 по НОВА? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Eдното е свързано с досието което Джин дава за работа в хотела. Годината написана там е грешна, защото като се съпоставело там с това кога се бил оженил и разни такива, се получавало, че е с 1 година по-млад отколкото е в същност Второто е в предния епизод, медицинския картон под касетофона на погребалния агент с който говори Еко е от Хавайте, а не от Австралия и в него пише за някаква малка болест, но не помня детайли. Нищо пречещо на сценария, но достатъчно, за да обезпокои хора които се вживяват прекалено много в сериала. А аз си мислех, че прекалено задълбавам в детайлите Верно някой хора гледат май сериала кадър по кадър и анализират всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Пък при положения че сериала се прави и мисли по 5-6 епизода напред... Според мен не се прави по 5-6 епизода. Не можеш да навържеш толкова съдби и истории като мислиш само с няколко хода напред. Сериала е измислен целия ,просто се разпъва историята според моментния рейтинг,а той не е падал изобщо Много добре си спомняме епизоди-бози като 2х12 когато Чарли изперка временно или пък 2х19 където за 40 мин не показаха нищо ново или заинтригуващо Верно някой хора гледат май сериала кадър по кадър и анализират всичко! Има луди дето не само гледат кадър по кадър ами прекарват 6 каналния саунд от DVD-тата през някви филтри за да изкарат някви скрити реплики (които според мен нямат никъв смисъл) във филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Има луди дето не само гледат кадър по кадър ами прекарват 6 каналния саунд от DVD-тата през някви филтри за да изкарат някви скрити реплики (които според мен нямат никъв смисъл) във филма Уоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Относно проблема с компаса Всички компаси на острова показват вместо север-юг или вместо юг-север.Нищо му няама на компаса.И не си мислете че заради посоките Майкъл ще се обърка и "Другите" отново ще им направи засадааааа!Той вече знае пътя Колкото до лодката...тя беше заповед на Майкъл и ще е част от събитията през следващия епизод.В едни спойлери четох че щели Бащата и Уолт да си заминат но пък в други спойлери ушровегават тази теза.Супер!!!Всичко се развива супе и наистина предусещам един оромен завършек.За 2 часа вярвам че ще станем свидетели на нещо наистина голямо, на отговотите на много въпроси и изникването на още повече въпроси.Сценаристите казаха че на много от феновете края на миналия сезон не им е харесал и понеже се съобразяват и с феновете си те ще измислят нещо по-добро от предишното.Но в едно съм сигурен, че този както и миналя финал ще ни предложи нови тайни и мистерии върхо които ще си блъскаме главите цяло лято Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Относно проблема с компаса Всички компаси на острова показват вместо север-юг или вместо юг-север.Нищо му няама на компаса.И не си мислете че заради посоките Майкъл ще се обърка и "Другите" отново ще им направи засадааааа!Той вече знае пътя Колкото до лодката...тя беше заповед на Майкъл и ще е част от събитията през следващия епизод.В едни спойлери четох че щели Бащата и Уолт да си заминат но пък в други спойлери ушровегават тази теза.Супер!!!Всичко се развива супе и наистина предусещам един оромен завършек.За 2 часа вярвам че ще станем свидетели на нещо наистина голямо, на отговотите на много въпроси и изникването на още повече въпроси.Сценаристите казаха че на много от феновете края на миналия сезон не им е харесал и понеже се съобразяват и с феновете си те ще измислят нещо по-добро от предишното.Но в едно съм сигурен, че този както и миналя финал ще ни предложи нови тайни и мистерии върхо които ще си блъскаме главите цяло лято Aма нещо не следиш както трябва. Майкъл няма да се обърка сега, но той гледаше неработещият компас когато тръгна след сина си, а ако са му казали посока на която да върви, те са знаели какво показва техния компас. Ако компасите са объркани заради електромагнитното поле, нормално е всички да показват едно и също. Затова дали наистина е вървял на север или накъдето и да е там... няма значение, стига да е вървял в посоката, която е показвал компаса (и съответно компаса на "другите"). Лодката не е заповед на Майкъл и тук нещо си се отнесъл. Майкъл поиска лодкаТА, а не лодкА. Той не е виждал друга лодка освен тази с която отведоха сина му и той иска именно нея, а не някаква си яхта с платно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Aма нещо не следиш както трябва. Майкъл няма да се обърка сега, но той гледаше неработещият компас когато тръгна след сина си, а ако са му казали посока на която да върви, те са знаели какво показва техния компас. Ако компасите са объркани заради електромагнитното поле, нормално е всички да показват едно и също. Затова дали наистина е вървял на север или накъдето и да е там... няма значение, стига да е вървял в посоката, която е показвал компаса (и съответно компаса на "другите"). Лодката не е заповед на Майкъл и тук нещо си се отнесъл. Майкъл поиска лодкаТА, а не лодкА. Той не е виждал друга лодка освен тази с която отведоха сина му и той иска именно нея, а не някаква си яхта с платно. Да ама пък това е единственото нормално обяснение.На мен ми се стори странно,че точно след като Хърли каза на Майкъл"идвам с теб" и хоп-изведнъж като от нищото се появи една голяма,бяла хубава яхта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Да ама пък това е единственото нормално обяснение.На мен ми се стори странно,че точно след като Хърли каза на Майкъл"идвам с теб" и хоп-изведнъж като от нищото се появи една голяма,бяла хубава яхта Вие тия "друите" ги изкарахте медиуми. Пускат яхти от нищото, слушат разговори на големи разстояния.. Поуспокойте се малко. Те ако бяха медиуми нямаше да има нужда да преговарят за нищо и да ги отвличат. Направо щяха да им почовъркат в мозъците, да ги хипнотизират от разстояние и да ги привикат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Aма нещо не следиш както трябва. Майкъл няма да се обърка сега, но той гледаше неработещият компас когато тръгна след сина си, а ако са му казали посока на която да върви, те са знаели какво показва техния компас. Ако компасите са объркани заради електромагнитното поле, нормално е всички да показват едно и също. Затова дали наистина е вървял на север или накъдето и да е там... няма значение, стига да е вървял в посоката, която е показвал компаса (и съответно компаса на "другите"). Лодката не е заповед на Майкъл и тук нещо си се отнесъл. Майкъл поиска лодкаТА, а не лодкА. Той не е виждал друга лодка освен тази с която отведоха сина му и той иска именно нея, а не някаква си яхта с платно. Може Ще разберем следващия епизод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Вие тия "друите" ги изкарахте медиуми. Пускат яхти от нищото, слушат разговори на големи разстояния.. Поуспокойте се малко. Те ако бяха медиуми нямаше да има нужда да преговарят за нищо и да ги отвличат. Направо щяха да им почовъркат в мозъците, да ги хипнотизират от разстояние и да ги привикат. Медиуми не,но щом има бункер,скойто се наблюдават всички останали бункери,защо да няма място,от което може да се наблюдават дадени места по острова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.