Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

e за това не се бях сетил, но пък тогава хората от екипа на Русо също трябва да са хванали някой...

Хванали са хлапето на Русо и са накарали нея да убие останалите, за да и го върнат. Така правят и с Майкъл, ама като гледам на Русо нищо не са върнали, сигурно и на Майкъл няма :). а и Хенри каза "They will never give you back там черното хлапе, не му помня името :)".

Тва е само теория :?

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
а следващия след него е последния и хич ама хич не ми се иска да го гледам, защото после до 3-ти сезон незнам какво ще правя....

Има толкова много детайли от 2-та сезона които по една или дръга причина сме пропуснали...за т'ва смятам да изгледам т'ва лято 2-та сезона по 2 пъти- в началото на лятото и в края преди 3-сезон тогава всичко ша ми е бистро и ясно :)

Каквото и да се случи в следващите серии съм сигурен, че няма да е нещо което сме го очаквали.

Абсолютно и сценаристите бяха казали че последния епизод т.е 23/24 епизод(който ша е 2 часа) ще бъде толкова заитригуващ и ще се случи такова нещо което ще държи влажно до началото на 3-тия сезон ;) Остава само още 2 седмици до голямата истина >ахахахха или по точно до поредния голям въпрос :laughing: :lol: :happy: :woot

Съгласен съм с теорията за Майкъл.Какво ли ще стане сега...пълна мистерия :ghost :blink:

BTW га излиза новия епизод ;)

Да бе :) верно.Само дано субс са бързи,че мноо искам да го гледам.А и като знам,че скоро излиза двучасовия епизод :wacko: :rolleyes:

Ами до вечерта се някой ще го преведе :-) LOST го превеждат изключително бързо :-) :punk

Ами до вечерта се някой ще го преведе :-) LOST го превеждат изключително бързо :-) :punk

Ми айде да превеждат и да почваме да ръсим глупости до другия епизод :laughing:

някой намери би субтитри за 2х22 дайте линк че няма да мога да спя

качете нещо и мувис.ху бе хора

Серията е болна и..кво да ви кажа майна Саид е супер голям! :) и серията свършва..уникално ай да излиза двойният епизод и да полудяваме =]

отново не ми хареса серията.вече много удължават историята.за да я резплетат ще им трябват поне още 2 сезона

Eдинственото хубаво на тази серия беше, че няма как последната да е по-скучна и предсказуема:)

Май и този сезон ще завърше с опит за излизане от острова :). Предполагам ще завърши подобно на миналия сезон :)

При вас субтитрите не избързват ли ... ?

след половината се прецакват.пробвай другите два релийза

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...