midas Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 e за това не се бях сетил, но пък тогава хората от екипа на Русо също трябва да са хванали някой... Хванали са хлапето на Русо и са накарали нея да убие останалите, за да и го върнат. Така правят и с Майкъл, ама като гледам на Русо нищо не са върнали, сигурно и на Майкъл няма . а и Хенри каза "They will never give you back там черното хлапе, не му помня името ". Тва е само теория :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 а следващия след него е последния и хич ама хич не ми се иска да го гледам, защото после до 3-ти сезон незнам какво ще правя.... Има толкова много детайли от 2-та сезона които по една или дръга причина сме пропуснали...за т'ва смятам да изгледам т'ва лято 2-та сезона по 2 пъти- в началото на лятото и в края преди 3-сезон тогава всичко ша ми е бистро и ясно Каквото и да се случи в следващите серии съм сигурен, че няма да е нещо което сме го очаквали. Абсолютно и сценаристите бяха казали че последния епизод т.е 23/24 епизод(който ша е 2 часа) ще бъде толкова заитригуващ и ще се случи такова нещо което ще държи влажно до началото на 3-тия сезон Остава само още 2 седмици до голямата истина >ахахахха или по точно до поредния голям въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Съгласен съм с теорията за Майкъл.Какво ли ще стане сега...пълна мистерия BTW га излиза новия епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Съгласен съм с теорията за Майкъл.Какво ли ще стане сега...пълна мистерия BTW га излиза новия епизод вече излезе http://www.arenabg.com/details.php?id=45698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 вече излезе http://www.arenabg.com/details.php?id=45698 Да бе верно.Само дано субс са бързи,че мноо искам да го гледам.А и като знам,че скоро излиза двучасовия епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Да бе верно.Само дано субс са бързи,че мноо искам да го гледам.А и като знам,че скоро излиза двучасовия епизод Ами до вечерта се някой ще го преведе :-) LOST го превеждат изключително бързо :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Ами до вечерта се някой ще го преведе :-) LOST го превеждат изключително бързо :-) Ми айде да превеждат и да почваме да ръсим глупости до другия епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Айде някой в локала да го качи! Ааа, вече качен бил епизода мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Промо за 23/24 епизод Олееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 toku 6to go gledah ama ne6to ne mi dava ot nqkolko 4asa da svalq lost 2x22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Промо за 23/24 епизод Олееее Да не кажа силна дума ама това изглежда яко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Някой ако намери субтитри да казва, че нямам търпение да гледам новата серийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 На 75% го знаех това, че е така, но пак имаше неща които ме шокираха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Е този епизод беше Особено краят. П.С. Някой може ли да ми даде друг линк за промото.Плс? Плииййййз Link to comment Share on other sites More sharing options...
NISA Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 някой намери би субтитри за 2х22 дайте линк че няма да мога да спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted May 18, 2006 Author Share Posted May 18, 2006 някой намери би субтитри за 2х22 дайте линк че няма да мога да спя качете нещо и мувис.ху бе хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Серията е болна и..кво да ви кажа майна Саид е супер голям! и серията свършва..уникално ай да излиза двойният епизод и да полудяваме =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 И кога по принцип трябва да излезе тоя 2-часов епизод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Еми до колкото знам до една седмица трябва да го пуснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Еми до колкото знам до една седмица трябва да го пуснат Мхм..на 25 трябва да излезе. Ето субтитри за 22-ри епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 отново не ми хареса серията.вече много удължават историята.за да я резплетат ще им трябват поне още 2 сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Eдинственото хубаво на тази серия беше, че няма как последната да е по-скучна и предсказуема Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Май и този сезон ще завърше с опит за излизане от острова . Предполагам ще завърши подобно на миналия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Ето субтитри за 22-ри епизод[/b] При вас субтитрите не избързват ли ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 При вас субтитрите не избързват ли ... ? след половината се прецакват.пробвай другите два релийза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.