Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

тоя майкъл ме дразнеше от самото начало и ся вече го намразих :angry1 :angry1 как може да е толкова прост

ако им беше казал сичко и пак примерно освободят ония щеше да е по добре а??

този са го изкарали от лудницата на хърли мисля :)

ама е по зле

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
тоя майкъл ме дразнеше от самото начало и ся вече го намразих :angry1 :angry1 как може да е толкова прост

ако им беше казал сичко и пак примерно освободят ония щеше да е по добре а??

този са го изкарали от лудницата на хърли мисля :)

ама е по зле

Какво ли не прави един баща за сина си ;) Особено ако го обича и ако е както в тази ситуация ;)

Какво ли не прави един баща за сина си ;) Особено ако го обича и ако е както в тази ситуация ;)

да бе. що ли пък да не убие няколко хората, които са му помогнали, когато е имал нужда? па после да иде да търгува с един от тези, които държи сина му. егати любовта!

а ана-лусия си беше интересен персонаж макар че много в стереотипизираха в полицейски образ. уж чувствителна, уж женствена, пък на острова пак полицай го раздава - да пази и служи. аман от американизми. иначе квото и да разправяте мен пък си ме кефи актрисата със спортната си фигура и сопнатата физиономия.

другото, което много ме радва в тоя сериал е че за всеки епизод ползват различни статисти, т.е. за 43ма оцелели през екрана вече са минали над 150 лица :)

ама майкъл я застреля в сърцето бе

тя да не е роднина на дънкан маклауд

а и според мен не е кои знае колко главен герои-може и да я няма,както беше в началото

Те сакатите проходиха ти ся за един куршум ли си :bgrin:

да бе. що ли пък да не убие няколко хората, които са му помогнали, когато е имал нужда? па после да иде да търгува с един от тези, които държи сина му. егати любовта!

i da ne zabravqme 4e seriala e tolkova misteriozen 4e sega 6te izlezne 4e dvete grumnati sa ot drugite i maikal e razbral tova dokato e bil v tqhniq lager :lol: tova vi kazvam vsi4ko moje da o4akvame v sledva6tite epizodi :wacko:

i da ne zabravqme 4e seriala e tolkova misteriozen 4e sega 6te izlezne 4e dvete grumnati sa ot drugite i maikal e razbral tova dokato e bil v tqhniq lager :lol: tova vi kazvam vsi4ko moje da o4akvame v sledva6tite epizodi :wacko:

Глупости. Той ги застреля с треперещи ръце. Очевидно е, че "другите" са го поставили в такова положение, че няма избор и трябва да върши каквото са му наредили. Наистина не знаем какво е видял и какво е разбрал, но до края на сезона със сигурност ще разберем. Малко търпение :) И не бързайте да осъждате Майкъл, докато не видим с какво точно се е случило, докато го нямаше!

ами гледай промото ;)

Промото до голяма степен лъже ;) :) Няаа смисъл да се гадае епизода ша го има след 3 дена :rolleyes:

сериалчето започва да става предсказуемо. на 20-а серия все едно предварително и бях прочел сценария :huh:

Кажи тогава какво става в 22-и еп. :) Аз пък не можах да се досетя за сценария. Как да предположиш, че "другите" са промили мозъка на Майк. Напротив - на мен пък ми става все по-интересно (като същевременно се надявам да е така до края, разбира се). Като качат и събс. на 21 еп. ще го гледаме и ще видим доколко е станал предвидим

кво става вече с тоя сериал?нещо зема да не ме кефи.много удължиха историята и няма никаква развръзка.малко заприличва на сапунка

Пф...Майкъл може и да не е от другите...шот..Мишел нали вика, че "То" е убило всички от екипа й..пък тя ги е застреляла шот са били болни...според мен "Ония" =] са я накарали, за да й върнат Алекс ся същото може да е и с Майкъл :D

на тея скоро ша им свършат главните герои ;)

ама нищо де. поне разнообразие да има.

и няма да се учуда ако някоя от двете земе, че възкръсне. тва е Острова все пак - чудесата се случват!

Според мене тоя сериал вообще не се прави епизод за епизод! Нещата са толкова навързани и намислени, че дори и най-малките детайли са си на мястото. В последния епизод бащата на тази възкръсналата мъртва не беше ли същия този дето предсказвше бъдещето на Клер? Не сте ли забелязали как като Уолт четеше някъв комикс и на в него на цяла страница имаше бяла мечка в същия момент на другите туристи им се случи странната случка с мечока. Или когато играеше не табла с Хърли хвърли 4тери пъти точно такива числа каквито му трябваха. Също така и когато си правеше домашната и четеше за някви странни птици и се сърдеше че доведения му баща не го слуша точно същата птици се разби в прозореца. Или пък също когато Лок го учеше да мята ножа му каза да си представи как се забива и той го заби от първия път. Химикалките, които не работиха когато трябваше Клер да се подпише, че дава детето си за осиновяване - 3тата( на която се отказа) беше същата с която Джак се подписа срещу баща си... Ако кажете че това са просто съвпадения и не означават нищо незнам... сигурно за съм се вманиачил...

Нямало развръзка, бил сапунка сериала, се едо и също, предвидим бил, ако в сапунките нещата са толкова хитро измислени и всичко е толкова напрегнато да ви кажа по цял ден само сапунки ще гледам!

Пф...Майкъл може и да не е от другите...шот..Мишел нали вика, че "То" е убило всички от екипа й..пък тя ги е застреляла шот са били болни...според мен "Ония" =] са я накарали, за да й върнат Алекс ся същото може да е и с Майкъл :D

e за това не се бях сетил, но пък тогава хората от екипа на Русо също трябва да са хванали някой...

Някакси този епизод не ме учуди, защото именно това беше и моето предположение за цялата работа на тоя остров. Социологичен експеримент. Самоче видях, че не съм напълно прав, защото експеримента явно се е провалил отдавна. Другия епизод ще разберем какво е станало с Майкъл като го е нямало, а следващия след него е последния и хич ама хич не ми се иска да го гледам, защото после до 3-ти сезон незнам какво ще правя....

...Нямало развръзка, бил сапунка сериала, се едо и също, предвидим бил, ако в сапунките нещата са толкова хитро измислени и всичко е толкова напрегнато да ви кажа по цял ден само сапунки ще гледам!

Абсолютно подкрепям! Иначе мен в тази серия ме изненадаха доста неща ,щото уж си мислим,че това е един експеримент и това натискане на бутона е абсолютно безмислено ,пък в същото време има някаква потайност и неща като това,че отново има изтрити кадри от филм "ориентация" те карат да се замисляш, че нещата не са такива каквито ти ги обясняват. "Другите" не са такива каквито ги представят и явно знаят доста неща относно тези бункери("Хенри" каза на Лок, че този бункер е шега и явно беше прав). Каквото и да се случи в следващите серии съм сигурен, че няма да е нещо което сме го очаквали.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...