Fibaman Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Като за 1-ви епизод добре се получи , дано и другите епизоди да са така добри , че даже и по-добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Като за 1-ви епизод добре се получи , дано и другите епизоди да са така добри , че даже и по-добри Само,че от НОВА се бъгнаха и в началото нямаше озвучене Ама после го оправиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Само,че от НОВА се бъгнаха и в началото нямаше озвучене Ама после го оправиха то пък тва озвучение мноо смотани преводи им правят на филмите. По-хубаво със субтитри да ги дават отколкото да ти развалят кефа. Хубуу че не го гледам по ТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Aбе сериала е доста добър, ама нещо ми се губи 1-ви сезон на сървъра, някой да има линк към него моля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Aбе сериала е доста добър, ама нещо ми се губи 1-ви сезон на сървъра, някой да има линк към него моля? Свали го от Арената. Там е DVD Rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Сезони???? Е че колко време ще седят тия на тоя остров и какво толкова ще се случва, че чак и няколко сезона има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Сезони???? Е че колко време ще седят тия на тоя остров и какво толкова ще се случва, че чак и няколко сезона има? оооооо гледай го и ще разбереш уникално як филме е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 оооооо гледай го ... Всеки ден ли ще го дават или ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Aбе сериала е доста добър, ама нещо ми се губи 1-ви сезон на сървъра, някой да има линк към него моля? http://movies.co.jp:8085/Serials/Lost.(2004)/ Всеки ден ли ще го дават или ... ? Всеки ден е да, само дето утре ша го пропуснат заради мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Всеки ден е да, само дето утре ша го пропуснат заради мача А какъв е мача ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 честу шъ гу прупуснъъът... Какви мачове сънувате бе, заради тоя сериал никъф мач няма да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 http://movies.co.jp:8085/Serials/Lost.(2004)/ как да разбера кой епизод кой е като не са номерирани или поне аз не виждам да са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 как да разбера кой епизод кой е като не са номерирани или поне аз не виждам да са. Номерирани са си 106 означава 1 сезон 6 епизод 1x12 - 1 сезон 12 епизод s01e02 - 1 сезон 2 епизод и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Номерирани са си 106 означава 1 сезон 6 епизод 1x12 - 1 сезон 12 епизод s01e02 - 1 сезон 2 епизод и т.н. aha,мерси много тогава а тва значи,че за качени епизодите от 6 натам?а какво става с 1,2,3,4,5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 aha,мерси много тогава а тва значи,че за качени епизодите от 6 натам?а какво става с 1,2,3,4,5? Най-отдолу са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 само до 9 епизод ли са излезнал 2 сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 само до 9 епизод ли са излезнал 2 сезон Да, следващият (10ти) ще излезне на 11.01.2006 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Hora, haide kato izlezne novaata seriq na Lost da prodaljite da gi ka4vate tuk: http://movies.co.jp:8080/FTP/Moviez/@Serials/ ili ako ima drug link, daite go mersi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Hora, haide kato izlezne novaata seriq na Lost da prodaljite da gi ka4vate tuk: http://movies.co.jp:8080/FTP/Moviez/@Serials/ ili ako ima drug link, daite go mersi!!! Серията ще я има още на 12.01.2006 в Арената и по другите големи торренти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Тоя сериал е нещо велико за 2дни изгледах първия сезон та чак до 3та серия на втория гложди ме какво ще стане и като го пусна и се оливам айде сега пускам да го догледам.... зараза си е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 a hora.Ot kade si teglite subs ili te sa na BG? Edit:Da da vidqh.Aide po4vam i az da gi gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Тоя сериал е нещо велико за 2дни изгледах първия сезон та чак до 3та серия на втория гложди ме какво ще стане и като го пусна и се оливам айде сега пускам да го догледам.... зараза си е... И аз на два пъти тръгвах да си го свалям , но и двата пъти се отказвах . Предпочитам да го гледам всяка вечер по ТВ за да има какво да правя , отколкото да ги изгледам всички епизоди за 3-4 дни и после да се чудя какво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Започнах да го свалям и засега изгледах само първа серия, но....с малко препятствия Разминават ми се звук и картина, не знам защо...някой друг да е срещнал същия проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Т'ва сериалче пък аз го гледам по ТВ-то щото тръпката е по-голяма.И без т'ва вечер няаа ко да се прави.Мноо готино филмче.Живея за следващия ден че да видя следващия епизод.Така ми държи влажно по-дълго време Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Докато си разглеждах из нета попаднах на следната ТЕОРИЯ за филма.Лично на мен ми се струва малко невероято,вие какво мислите П.С Съдържа Spoilers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.