Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

а кой беше Дезмънд ?

Ако не се лъжа това беше онзи , който беше затворен в бункера преди нашите хора да го открият :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

много бързаш :D

тряа и субтитри да излезнат че иначе не разбирам всичко а всяка дума е важна

Последните няколко епизода субтитрите излизаха веднага в дата.бг. Ако някой има акаунт там нека да провери

Утре сигурно ще има или късно довечера :)

Тоя циганин Майкъл или яко се е побъркал или е станал част от The Others :angry1 Който е гледал промото за следващия епизод, може да стиска палци и Еко да не умре. А тоя дето го държаха заключен май е избягал, а до колкото ми се видя сега Майкъл е заключен в карцера. btw аз си мислех, че и умря, ама явно само в ръката се е прострелял. Жалко за Ана Лусия, тамън почнах да я харесвам... :ph34r: Няма да издържа до другия четвъртък. A btw другия четвъртък ли ще е двучасовия епизод или по-другия?

Доста интересен епизод. Време беше да стане нещо превратно в сериала.

Най-важното е, че стана ясно, че Другите делят "изгубените" на "добри" и "лоши". Само остана да разберем какъв е критерият?

Гледах и промото за 21 и явно Майкъл продължава с поразиите:)

Ана-Лусия няма да ми липсва хич даже :) :devil

Датите, на които ще бъдат излъчени епизодите на LOST(по abc)до края на втори сезон:

03/05 - ep.20 - 'Two for the Road'

10/05 - еp.21 - '?'

17/05 - еp.22 - 'Three Minutes'

24/05 - еp.23 - 'Live Together, Die Alone'

. A btw другия четвъртък ли ще е двучасовия епизод или по-другия?

Двучасовият рябва да е последният . Идва краят на сезона и започва да става много интересно :)

Ето че нагледно бе показано, че веднъж като се отървеш от циганин требе да почерпиш, а не да ходиш да го прибираш! :devil

Интересното е че бяха елиминирани 2 героя, единия от които основен. Какво ли ни готвят следващата седмица?

Между другото споделям, че очаквах някакъв номер от страна на черния още като го намериха - но той надмина всичките ми предположения.

излязоха и субтитрите :D

http://subs.unacs.bg/get.php?id=19366

бахти серията беше яка :punk

ама точно преди завършека разбрах какво ще стане :wacko:

Ко ще стане :rolleyes: предполагам че Майкал ши направи сделка със the others малкия срещу Хенри :)

ПС сценаристите са с толкова изпаржени мозъци :punk че можи да очакваме неочакваното :D

Ко ще стане :rolleyes: предполагам че Майкал ши направи сделка със the others малкия срещу Хенри :)

ПС сценаристите са с толкова изпаржени мозъци :punk че можи да очакваме неочакваното :D

не бе имах предвид че разбрах какво ще стане в тази серия

и идея си нямам какво може да стане в следващата

Бати края ... :wacko:

Поне разбрахме как лесно може да се вземе пистолет от Сойер :)

накрая на промото когато показват Майкъл в съвсем близък план ,като че ли нещо е изписано на челото му (буквално) незнам аз ли се бъркам ,илюзия или нещо ,но ми се струва ,че е така..

Пс. Ся го пуснах на цял екран и видях следното we.JPG Ясно се вижда ,че на челото му е изписано We оградено с правоъгълник

стига бе нищо не му е изписано на челото

тоя сериал вече тотално побърква хората :D дано да няма трети сезон :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...