Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Мишел Родригез, позната от филма "Бързи и яростни" и сериала "Изгубени"предпочете да влезе в затвора пред това да върши общественополезен труд.

Актрисата бе призната за виновна по обвинение за шофиране в нетрезво състояние през декември миналата година и бе осъдена на 240 часа общественополезен труд или 5 дни в затвора в Хавай.

Вместо да се отработи наказанието си младата Родригез предпочете да го излежи и днес ще бъде транспортирана в женския затвор в Хавай.

Драмата й обаче няма да спре дотук, тъй като през 2004 тя бе арестувана в Лос Анджелис отново да кара пияна, така че, ако другата седмица съдът реши, че е нарушила обещанието си да не кара в нетрезо състояние, актрисата може да полежи допълнителни 16 месеца зад решетките.

Тая е много зле :blink:

Тъпа пу*ка кво да ти кажа, дано не се отрази на сериалчето :angry1

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
По-добре да земат да я отрепат та да се мани! Много ма дразни бати тапата овца!!!

Въобще не се вързва с обстановката нито и отива ролята пълен борсук

Тя е от тия не-идолизираните герои. Които трябва да са там, за да дразнят хората. Така като гледам доста добре си играе ролята.

Някой да има представа какво може да е това "Lost.Reckoning.HDTV.XviD" ... ? (има го в арена-та)

това е за направата на сериала.включени са и по важните моменти от 1 и 2 сезон

Някой да има представа какво може да е това "Lost.Reckoning.HDTV.XviD" ... ? (има го в арена-та)

Еми свалете го и вижте. :) Аз за сефте го чувам т'ва.BTW в Бг-сайта беше писано че излизала игра по филма.Тая игра щяла на ни разгадае много от мистерийте на острова.Също прочетох един спойлер който изобщо не ми хареса.Свързан с Лок и Чарли :unsure: :angry:

Еми свалете го и вижте. :) Аз за сефте го чувам т'ва.BTW в Бг-сайта беше писано че излизала игра по филма.Тая игра щяла на ни разгадае много от мистерийте на острова.Също прочетох един спойлер който изобщо не ми хареса.Свързан с Лок и Чарли :unsure: :angry:

И къде по-точно го прочете тоя спойлер? От къде идва, като нов епизод не е излезнал, а надали сценаристите си казват интересните моменти от филма по форуми и интервюта.

В Lost.Reckoning.HDTV.XviD дават всичко най-интересно, което се е случило от началото на втори сезон до момента. Като обобщение на сезона е. Ако искате си го дръпнете, от един ден го сийдвам в Арената

Който иска да разбере повече за това което следва да се случи в бъдещите епизод да натисне "прочети още".

ВНИМАНИЕ:Това са Spoiler-и и затова вероятноста да са истина е много малка. :lol:

Ще разберем, че водачът на Другите ( наричан Той) е бащата на Джак. Да, той е жив.Също така той е брат на Лок.През това време ще станем свидетели на смъртта на 2ма герои преди края на 2-ри сезом. В кървав сблъсък между Оцелелите и Другите в края на сезона, двама герои които добре познаваме и обичаме ще бъдат убити от Хенри Гейл - Лок и Чарли.

Ама сега ми се струва че е абслолютно абсурдно :)

Преди изобщо не знаехте какво е спойлер и сега изведнъж почнахте да го използвате постоянно. Това не е спойлер. Това си е просто налучкване. Ако някой го е гледал в някой епизод, това ще е спойлер, но при положение, че новия епизод не е излезнал, това не се класифицира като спойлер. Чиста догадка...

Ахахахх!Спойлера не е ли нещо което ще се случи в другия епизод и понеже някои хора мрънкат че не искат да знаят к'во ще стане и искате да го слагаме в бяло.Аз не съм си го измислил т'ва прочетох го от място в което пускат спойлери.Дали са докатки или не...пък вече т'ва бяло изобщо няаа го използвам аааа ... :lol:

Който иска да разбере повече за това което следва да се случи в бъдещите епизод да натисне "прочети още".

ВНИМАНИЕ:Това са Spoiler-и и затова вероятноста да са истина е много малка. :lol:

Ще разберем, че водачът на Другите ( наричан Той) е бащата на Джак. Да, той е жив.Също така той е брат на Лок.През това време ще станем свидетели на смъртта на 2ма герои преди края на 2-ри сезом. В кървав сблъсък между Оцелелите и Другите в края на сезона, двама герои които добре познаваме и обичаме ще бъдат убити от Хенри Гейл - Лок и Чарли.

Ама сега ми се струва че е абслолютно абсурдно :)

според мен това не може да се случи.все пак лок и чарли са двама от най главните в герои и мисля че те ще останат до края...

а от къде ги четете тия измислени спойлери?

Ахахахх!Спойлера не е ли нещо което ще се случи в другия епизод и понеже някои хора мрънкат че не искат да знаят к'во ще стане и искате да го слагаме в бяло.Аз не съм си го измислил т'ва прочетох го от място в което пускат спойлери.Дали са докатки или не...пък вече т'ва бяло изобщо няаа го използвам аааа ... :lol:

Спойлер е разказване на филма пред някой който не го е гледал. Така ти му "спойлваш" удоволствието. Как точно се класифицира като спойлер това като даже не е излезнал епизода още???? Ония дето си го прочел от някой, мислиш ли че не го е измислил той? надали някой режисьор или сценарист или който и да е ще започне да си разказва филма при положение, че пуска сериите през 3 седмици. Ако ще го разказва, направо да ги пуска една след друга и за 2 месеца да се свърши...

а и мога да твърдя, че аз въведох думата спойлер в тоя форум още преди 1 или 2 години, затова добре осъзнавам значението и. Просто наскоро започна да се използва, защото и ov3rman се обади в подкрепа..

Преди изобщо не знаехте какво е спойлер и сега изведнъж почнахте да го използвате постоянно. Това не е спойлер. Това си е просто налучкване. Ако някой го е гледал в някой епизод, това ще е спойлер, но при положение, че новия епизод не е излезнал, това не се класифицира като спойлер. Чиста догадка...

Добре че незнайно от къде се появи ти , да ни кажеш що е то спойлер.

Печелиш всеобщо 'браво'

Спойлери приятели мои са съвсем други неща които се слагат по колите да ги правят по-яки, ама както искате :)

Е т'ва е !! :D

Btw, не спорете вече за тия глупости! :) Все пак всички в този топик ни обединява интереса към филма!Хайде да не си разваляме удоволствието в кави и пречее!

Have Fun - Have Super Blaster - Master Gun :P

Това, че бащата на Джак е водача на другите и че Чарли и Лок ще умрат беше първоаприлска шега в един от сайтовете, където се публикуват така наречените спойлери. Както гледам още има хора дето се хващат :)

Ако искате истински спойлер, ето ви един:

Дезмънд ще се върне преди края на втори сезон и последният епизод(който ще е ~80мин.) ще бъде с негова ретроспекция. :P

кога 6те излиза 20-ти епизот че вече се побарквам :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

3-ти Май в USA, а тук на 4-ти (в локала).Не остана!Доста чакане падна ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...