Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
А някой да знае кога ще upload-nat и 19 серия, за да продължаваме с главоблъсканицата???? :confused :confused :confused

Ами значи в USA 19 епизод ще го дават в сряда 12 Април.Тук ще бъде качен в четвъртък 13 Април.Може и още същата вечер, късно, да уплоаднат и субтитри, но е по-вероятно в петъка :)

А някой да знае кога ще upload-nat и 19 серия, за да продължаваме с главоблъсканицата???? :confused :confused :confused

:confused :confused :confused Тази сряда сряда бе :) По принцип излиза всяка сряда но понякога пред по дълуг период.2x19 - S.O.S.-Четвъртък,13 Април-тогава вече ша я има в локалния и т.н

ЕДИТ: Аахах d3Mag к'во съвпадение :)

' date='Apr 8 2006, 00:51' post='509720']

Хора стига сте писали в "Бяло" , това което пишете не са спойлери, а резмисли и теорий по филма. ;) Също така теорията , че това е чистилището е отхвърлена като опция от сценаристите още в първия сезон :)

Размислите се базират на епизода. Не може да се размишлява без да се споменават моменти. Затова ако те мързи да маркираш и да прочетеш - недей.

П.П. Бялото е реален цвят и точно него използваме в случая, затова незнам защо са нужни кавичките.

А някой може да ми даде субтитрите за 18 ти епизод , защото в китайския сайт ;) :Д ги няма .... :( а без суб разбирам ама се пак не всичко и сух

А някой може да ми даде субтитрите за 18 ти епизод , защото в китайския сайт ;) :Д ги няма .... :( а без суб разбирам ама се пак не всичко и сух

Тук ги има.. :)

Хахахаха бъркотията стана пълна.Значи Хърли може сам да си е измислил числата.Оффф не.Всички герои още от раждането си са избрани за тази задача.Олеее т'ва сериозно ме омота.Колкото до Либи...как е възможно :huh: :lol: :wacko: :wacko: :wacko: Ааххахха аа нее.Няма логично обяснение щом и Господ не знае за к'во става въпрос значи забрави :lol: :wacko:

ХАхахах да веееее .... ей сия го гледах направо супер бърлкоятия ..... накрая си викам ИБАХ МАМУ ТОЯ ХЪРЛИ ако са фърли от скалата и са събуди в лудницата и кажат КРАЙ ПОСЛЕДЕН ЕПИЗОД .... направо много яко щеше да е ....... :)

Тук ги има.. :)

мерси ;)

А някой знае ли от къде да свалям и другите епизоди ? не само от movies.co.jp , защото там са само старите и то ги дават само по 1 на седмица ..... някъде където да ги свала сичките :music

едит:да ве верно ... ;) :) еми значи ще чакаме ... верно ли в дата.бг ги пускали по от рано ?

А някой знае ли от къде да свалям и другите епизоди ? не само от movies.co.jp , защото там са само старите и то ги дават само по 1 на седмица ..... някъде където да ги свала сичките :music

Кои други епизоди по-точно, защото на страницата която си казал ги има всичките от 1 до настоящия.

Сега гледах последните епизоди,които са излезнали....такава психария няма!!!За последно на Ванила Скай се бях побъркал по подобен начин :) Интересно ми е какъв е тоя лидер на 'The others'?!Прави впечатление ,че сериалът все да става по-интересен и завладяващ ;)

Сега гледах последните епизоди,които са излезнали....такава психария няма!!!За последно на Ванила Скай се бях побъркал по подобен начин :) Интересно ми е какъв е тоя лидер на 'The others'?!Прави впечатление ,че сериалът все да става по-интересен и завладяващ ;)

Браво :punk .Малко са вече положителните мнения за сериала.Велико филмче ;)

Лост 18 наистина беше интересен според мен съдбите на всички на острова са свързани по някъв преплитащ начин :wacko: логиката в случая няма да помогне :D само накрая да не излезе че

има някъв паралелен свят :punk и всички са в него :)

Епизодите стават интересни защото наближава края на сезона :). Продуцентите искат да сме с полужителни мисли докато чакаме 3-тия сезон :)

СпойлерАз ся се сетих че оня кореец ли къв беше с дръпнатите очи дето го има на филмчето дето намериха на острова и в бункера беше при Хърли в лудницата. Показаха ги заедно в един от епизодите в първи сезон. Дали пък той не е The BIG BOSS :blink: Спойлер

Mnogo zaribqva6to se poly4ava.Az ve4e savsem sa omotah s taq lydnica.Oba4e 6te e golqm SHIT ako izleze,4e vsi4ko e vav vaobrajenieto na nqkolko lydi :D .I paradoksa e o6te po-golqm,za6toto onaq,priqtelkata na Harli sa6to be6e v lydnicata e se pi6e za psihiatar :laughing:

Е утре като излезне другия епизод ще се разкрият някои тайни, а в същото време ще се появат още повече, така че зарибявката е пълна! :punk

Аз я дръпнах от арената.Сега остава да чакаме само субтитри.Ама те преводачите са бързи и до утре вече ще има суб.

И аз я дръпнах от арената, ама се вижда тъмно картината :blink: Някой да има подобен проблем?

EDIT: Оправи се и аз не знам как... Може да триете тоя пост.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...