Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

SPOILERCHENCE :)

Абе на мен ми казваха една теория,че всички са в лудница.И накрая на сериала се оказва,че всички герой са фантазирали :bgrin: ,но според мен това е пълна тъпня,не е възможно.Иначе така наречения "Хенри Гейл" първо ми направи добро впечатление като спаси Лок,но после пак се убедих,че е от The Others.Пък и от къде по дяволите се появи оня балон?Кой го пусна?Според мен загадката с балона и с "Хенри Гейл" ще бъде разгадана първите 1-2 епизода на 3 сезон,който може да очакваме края на Април може би :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
само че това 'промо' е края на нормалният епизод,който се излъчва по АВС,но групите 'режат'.

иначе отново нищо интересно...Хенри продължи да мами и това е...

сценаристите в едно интервю баха казали че 17, 18, 19 епизод са като затишие след буря.След което до края на сезона епизодите били изпълнени с екшън, напрежение, въпроси и отговори ;) После ще постна един линк към т'ва интервю.

[Поне едно разбрах ,че тоя приятеля на Хърли определно е бил измислен от него. Начи още когато играха баскет никой не му подаваше топката ,колкото и да викаше.. После когато бягаха от лудницата Той (приятелят) му каза ,че Хърли бил взел ключовете от на ония пич бюрото.. А Хърли погледна учудено и бръкна в джоба си и ги извади.. Дори и Хърли да ги е взел ,той откъде ще знае.. Предполагам ,че наистина тоя е част от подсъзнанието на Хърли.. Но пък теорията му за острова и подсъзнанието му е мнооогооо достоверна ,особена когато накрая ни показаха ,че в болницата е и Либи..]

[А от промото на 19 епизод се вижда ,че Лок се опитва да начертае картата отново, и може би часовникът ,който ни показаха в промото - Лок мисля,че ще се опита да изчака времето да стигне до 000 00 и няма да въвежда кода може би.. ]

[Поне едно разбрах ,че тоя приятеля на Хърли определно е бил измислен от него. Начи още когато играха баскет никой не му подаваше топката ,колкото и да викаше.. После когато бягаха от лудницата Той (приятелят) му каза ,че Хърли бил взел ключовете от на ония пич бюрото.. А Хърли погледна учудено и бръкна в джоба си и ги извади.. Дори и Хърли да ги е взел ,той откъде ще знае.. Предполагам ,че наистина тоя е част от подсъзнанието на Хърли.. Но пък теорията му за острова и подсъзнанието му е мнооогооо достоверна ,особена когато накрая ни показаха ,че в болницата е и Либи..]

Да не забравяме и най важното доказателство когато доктора му показа снимката вна която трябваше да са двамата и той видя че седи сам

Това с въображаемия остров е пълна глупост. Изобщо не се връзва. Оная била в лудницата и тоя и той, и айде да сложим един въображаем остров. Не. Той не е преживял толкова голяма травма, че да почне да измисля толкова много неща, навързани по толкова добър начин.

SPOILERCHENCE :)

....Според мен загадката с балона и с "Хенри Гейл" ще бъде разгадана първите 1-2 епизода на 3 сезон,който може да очакваме края на Април може би :D

Те затова му викат "Сезон" , щото като свърши единия и седмица след него снимат другия :huh:

Сезон 3 очаквайте след лятото,а не април месец :lol:

Затворника спомена няколко пъти 'Бог' , което ни връща отново на теорията на ov3rm4n за чистилището. Явно тя е вярната теория , тъй като ov3rm4n знае всичко ;)

Те затова му викат "Сезон" , щото като свърши единия и седмица след него снимат другия :huh:

Сезон 3 очаквайте след лятото,а не април месец :lol:

Еми при положение,че първи сезон беше ~22 серий предполага се,че тоя няма да е 100 ами пак около 20.И от тук елементарната логика може да ти подскаже,че 1 епизод от трети сезон на серияла LOST ще се излъчи след около месец.Още неясни работи около сезоните?

Еми при положение,че първи сезон беше ~22 серий предполага се,че тоя няма да е 100 ами пак около 20.И от тук елементарната логика може да ти подскаже,че 1 епизод от трети сезон на серияла LOST ще се излъчи след около месец.Още неясни работи около сезоните?

Първия епизод от трети сезон няма да се излъчи месец след свършването на втория сезон ами чак есента.Така е при всички сериали.

Първия епизод от трети сезон няма да се излъчи месец след свършването на втория сезон ами чак есента.Така е при всички сериали.

тогава няма да е края на април ами края на май :D .Хуу де.Ай приключваме спама,че и оверман чете темата :) :bgrin:

Edit:Кириле,мой човек.Ти знака ~найш кфо означава бе

Ако трябва да сме по точни първият сезон беше 24 серий!

Oт промото на 19ти се разбират доста неща за следващия епизод - Джак ще реши да премине забранената линия, за да поиска вероятно размяна на Уолт срещу Хенри! Но ще бъде заловен от Другите.

Лок ще се опита да опише, каквото си спомня от картата, но няма да се сети точно как е изглеждала. Това ще го провокира да провери казаното от Хенри, че дори и да не въведе числата, нищо няма да се случи!

снимките са съвсем различни като фон(ден, нощ), като подредба на храна в чинията или пуловете около нея, позата на хърли, физиономията му, положението на дрехата му и т.н.. но пък от друга страна епизода е психо-трилърски и номера е именно да ни фокусира вниманието върху разликата между действителността и нашите възприятия. ами ако хърли си е мисли, че е ден, когато е вечер, че пуловете са разположени по-иначе, отколкото на снимката и т.н., значи за него те са били такива. веднага възниква въпроса обаче дали пък хърлито не може само да си е представял съдържанието на снимката поради подсъзнателния си страх от действителността и желанието му да я отрича упорито. така той би си въобразил една снимка, на която е сниман прегърнал невидим приятел, само за да отдъхне облекчено, че действителността е точно толкова гадна, колкото му се иска, т.е. на него не може да му се случва да има добър приятел на лоши места. прекалено би било хубаво, за да е истина, което е и тезата му за невъзможността на връзката му с русата мацка.

колкото до появата й в края на епизода, не става ясно дали тя действително е била в лудницата или хърли удобно я е наместил в спомените си, за да има основание да продължи да се съмнява в действителността.....

абе епизода си е психария и не може да се изведе никакъв еднозначен и неопровержим факт. всичко е прекалено дву/три/четири/смислено, както е и целия сериал. успех в главоблъсканицата :)

колкото до появата й в края на епизода, не става ясно дали тя действително е била в лудницата или хърли удобно я е наместил в спомените си, за да има основание да продължи да се съмнява в действителността.....

абе епизода си е психария и не може да се изведе никакъв еднозначен и неопровержим факт. всичко е прекалено дву/три/четири/смислено, както е и целия сериал. успех в главоблъсканицата :)

Хахахаха бъркотията стана пълна.Значи Хърли може сам да си е измислил числата.Оффф не.Всички герои още от раждането си са избрани за тази задача.Олеее т'ва сериозно ме омота.Колкото до Либи...как е възможно :huh: :lol: :wacko: :wacko: :wacko: Ааххахха аа нее.Няма логично обяснение щом и Господ не знае за к'во става въпрос значи забрави :lol: :wacko:

В края на филма ясно се дава как Хърли прегръща стола. Какво толкова му мислите.

или как хърли СИ МИСЛИ, че е прегръщал стола. ти откъде знаеш кое е действителното?

Не не!Накрая даваха това което е всъщност в действителноста.И тя е Хърли е луд, а Либи два пъти повече, а ние-ние сме направо побъркани :lol: :laughing: :D :woot

пичове, напъвате се да видите неща дето ги има само в главите ви :bgrin:

хърли е бил в болница, също както и либи.. тва е. по нататък ще разберем защо тя е била вътре.

а за двете снимки.. по склонен съм да вярвам че режисьорите са се поизложили, което пък си е странно имайки предвид колко много държат и изпипват детайлите.. но и те са хора, и друг път са бъркали ама не ми се търсят скрийшоти.

Ето защо казвам, че сериала е ВЕЛИК :punk :woot

Кой друг филм (освен Туин Пийкс) задава толкова въпроси, над които хората разсъждават по цели седмици. Надявам се разликата между Lost и Twin Peaks обаче да е в края на сериала, и всички въпроси в Lost да намерят отговорите, защото в Туин Пийкс и 15 години след края му има още теории и неясни неща :bgrin:

СпойлЙЕр:

Както всеки вече знае в следващия епизод Джак ще бъде заловен а Амгъл казва "Те никога няма да ви върнат Уолт". Което ме навежда отново на мисълта, че главната цел на The Others е именно децата. Но не знаем защо все още... Мисля си също, че ако Майкъл е бил намерен от другите са го упоили и дрогирали както Клеър щом до ся не се е върнал. И ВНИНАНИЕ - нека си спомним, че и Сън е бременна, което ме навежда пък на мисълта, че в последния сезон тя ще роди бебето и тогава вероятно пак ще има отвличане за имунизация :laughing: Аве интересното тепърва предстои. Иначе и аз не мисля, че всичко е измислено и Хърли е в лудницата, където мисли приключения на въображаем остров. Ако беше така, нямаше да ни го покажат във втори сезон. Заблудата е пълна. МАНИПУЛАЦИЯ БРАТ, МАНИПУЛАЦИЯ!!! LOST RULLEZZZ!!! ЕВАЛА!

Край на СпойлЙЕРа

бихте ли сптяли да пишете с тея бели букви дразнещо е немислите ли ???а относно за епизода

леле :blink: :blink: :blink: :blink: беше якк а немие ясно тоя плещивия дет уж хали вижда от де знаеше

за бункера компиутара итака ...... странно немислите ли?

Хора стига сте писали в "Бяло" , това което пишете не са спойлери, а резмисли и теорий по филма. ;) Също така теорията , че това е чистилището е отхвърлена като опция от сценаристите още в първия сезон :)

' date='Apr 8 2006, 00:51' post='509720']

Хора стига сте писали в "Бяло" , това което пишете не са спойлери, а резмисли и теорий по филма. ;) Също така теорията , че това е чистилището е отхвърлена като опция от сценаристите още в първия сезон :)

Мдам :ghost :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...