The Black Dragon Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Почвам много да се ядосвам на хора, които казват, че сериала е станал блудкав и че сценаристите не знаели кво правят и само осукват нещата... А вие кво искате? Всичко да ви е пределно ясно и да мрънкате че тва е поредното клише и изтъркан сюжет. Хората ви предлагат нещо ново, интересно и невиждано до сега, ама пак големите претенции - всичко знаещи и всичко разбиращи са пак недоволни. Ми спрете да го гледате филма като ви е станал объркан и муден. То се иска малко да си разчовъркаш мозъка, не да гледаш само като теле. И не говорете глупости, че сценаристите не знаят как ще свърши и какво ще стане с тези "нямащи логично обяснение" неща. Наистина ли мислите, че някой ще спонсорира толкова скъп филм, ако няма ясна развръзка? И мислите ли че създателя на LOST не знае какво ще стане? Та нали човека го е измислил. Няма да измисли само няколко неща и после да го продължава като филма почне да се снима... Има си ясна концепция и тя е информацията да се дава на порции, но не буквално натрапване. Виждате сами, че доста неща (важни) се забелязват доста трудно. Не мислите че без да искат е направено така, нали? Засега е ясно единствено, че филма доколкото е свързан с настоящето, дотолкова е и с миналото и че всички на острова са били свързани по някакъв начин един с друг преди това и/или са се виждали. Лично аз ще се радвам тоя филм да е 6 сезона, защото много ми харесва и нямам идея какво ще правя ако свърши. Всеки един епизод е супер интересен и те изумява постоянно нещо.Има тръпка дет се вика, а не просто да седнеш и да гледаш нещо, което след 2 дни си забравил. btw и нали не мислите, че сценаристите ще оставят на края на филма нещо неразгадано, неразбрано и т.н... Всичко ще си дойде на мястото и за всяко едно нещо се има обяснение и разяснение. Тва ще е кулминацията на тези 6 сезона - накрая ще се разбере АБСОЛЮТНО всичко. Кое, защо, как,.... Ние сме на втори сезон. Има още толкова много неща да се случват. Представете си че LOST не е сериал, а игрален филм и втори сезон е 20-тата минута от тоя филм. Всеки знае, че развръзката и разплитането на историята става в последните 10 минути на филма.... А в първите 20 още запознават зрителите със сюжета и героите. Очаквам пълната завръзка на LOST да е чак към 3-4 сезон, а това тука е нищо все още The Black Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Има ли треилър за 18 епизод ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Разгледах малко картата с надписите, която Nickelback постна и мога да ви разясня нещо. Вратите се затвориха, защото е било време за пускане на пратка с ресурси. Явно хората вътре не трябва да знаят, кой и как пуска ресурсите. Написано е на картата "Activity minimal during lockdown and restocking". Бункера се изолира при получаване на пратки. Като гледам "Infernus" "Cerberus", и всичкия тоя латински, ми напомня на митология. Infernus - inferno - огнен ад/пъкъл. Cerberus - Цербер - куче с 3 глави. Ако се загледате се виждат още доста интересни неща по картата. Примерно датата 12.07.81, свързана с някаква делегация. Има прекалено много неща, но жалко че някой са на латински. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Има ли треилър за 18 епизод ? 2x18: Dave Promo Шшшш тоя Хърли нещо се ...Сами вижте.А заложника май...Пак сами вижте Ша е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Тоя сериал наистина е за хора с много здрави нерви! Аз вече не издържам, толкова много въпроси и дори на един от тях не се дава задоволителен отговор, само се появяват нови и нови! Не съм много сугурен ама някъде прочетох, че сценария се придържа и е вдъхновен от няква книга, някой знае ли коя е? И още нови герой ще има май? Тоя с пижамата дето ги гледаше докато грабиха провизиите, нещо изглеждаше много самодоволен, но и уплашен. Незнам не искам да критикувам, всеки да си гледа и да се забавлява- това е целта на сериала все пак... ама нещо много почна да се губи главната сюжетна линия и епизодите, някой от тях завършват много семпло. В първия сезон по ми харесваше, че всеки завършваше точно на кулминационния момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Всички гледаме тая смотана карта.. И гледаме като талъсъми Някой ще трябва да ни обясни по-подробно и по-разбираемо (поне на мен).. Но нека се спрем на това как се появи картата.. Ако се вслушате в звука преди загасянето на лампите.. Той е същият като този от 14-ти епизод (когато Лок закъсня с кода).. Тогава започна едно надигащо се "бучене" и след като ,той въведе кода се чу онзи "издишащ" звук.. Но дали не се чува същия звук и когато не се въведе кода и се покажат всичките символи ??? Може би .представилият се за, Хенри Гейл не е въвел кодът ?!? А може би е въвел друг код ?? А може би някой от вас се е вглеждал (вслушвал) по-добре в другите епизоди и забелязал нещо в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Кога излиза 18 епизод ... ? (Усещам , че някой ще каже "Погледни по-предния пост..." ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Кога излиза 18 епизод ... ? (Усещам , че някой ще каже "Погледни по-предния пост..." ) Утре най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Хайде на новият епизод ...::LosT::... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 ako moje da se upload tuka 4e nali I nie sme fenove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Сега погледнах промото на 18 (докато чакам да се свали пълната версия ) и да попитам [ [ Този дето се привижда на Хърли кой е ... не беше ли някой свързан с проклятието на онези числа ... ? ] ] Интереснo и какво ще се случи със Ала Балов от Минесота ako moje da se upload tuka 4e nali I nie sme fenove Tyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Tyk Да, но все още не са upload-nali субтитрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Tyk Да, но все още не са upload-nali субтитрите Защото още няма субтитри. Утре по това време горе-доло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Tyk Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Защото още няма субтитри. Утре по това време горе-доло. Ok! Ще ги чакам с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 То още не сме изгледали 18 епизод , а вече има промо на 19 епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Какво по-дяволите се случи в този епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Fibaman ми това трябва само да ни радва.Крайно време е да започват да пускат по-бързичко епизодите Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Fibaman ми това трябва само да ни радва.Крайно време е да започват да пускат по-бързичко епизодите asd И аз съм на това мнение! Тъкмо се зарибих максимално и се оказа че свършиха серийките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Топли-топли субтитри http://store3.data.bg/kuraaaaa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 само че това 'промо' е края на нормалният епизод,който се излъчва по АВС,но групите 'режат'. иначе отново нищо интересно...Хенри продължи да мами и това е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Края беше добър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Едит:А помните ли онзи от бункера как бързо се изнесе като дойдоха Джон и Дъртия.Бас ловя че се е пренесъл на някое от другите 5 скривалища на острова, защото не е толкова прост да остане без подслон в джунглата. Много съм съгласен с теб за това разсъждение .И аз така мисля,но бас ловя че 2 сезон ще свърши като първия.Не забелязахте ли как във първия сезон се появи мистериозния капак към бункера и хоп началото на втория го отвориха.И сега мисля,че ще стане така но този път комспирацията е друга-пътешественика с балон Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Много съм съгласен с теб за това разсъждение .И аз така мисля,но бас ловя че 2 сезон ще свърши като първия.Не забелязахте ли как във първия сезон се появи мистериозния капак към бункера и хоп началото на втория го отвориха.И сега мисля,че ще стане така но този път комспирацията е друга-пътешественика с балон ASD, според мен тоя с балона скоро ще си разкрие спатиите, т.е. че е един от тъй наречените "Други"! А за край на втория сезон може би ще бъде картата, която Лок видя докато беше затиснат! Могат да я използват като спасително въже за намиране на друг бункер, в случай на заплаша като от края на 1-ви сезон! Друг евентуален край може да е балона с храната, който дойде от нищото, и да се окаже, че на него има по един човек! Иначе от къде ще се окаже, че е дошъл истиския Хенри??? Изобщо може да си предполагаме още дълго време, най-добре знаят сценаристите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 [[Гледам го това сериалче и все повече не разбирам какво става Значи се оказва , че приятелката на Хърли и тя е била в лудницата ... ? или може би и двамата са още там и няма никакъв остров или всичко е било измама ... ?]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.