Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Почвам много да се ядосвам на хора, които казват, че сериала е станал блудкав и че сценаристите не знаели кво правят и само осукват нещата... А вие кво искате? Всичко да ви е пределно ясно и да мрънкате че тва е поредното клише и изтъркан сюжет. Хората ви предлагат нещо ново, интересно и невиждано до сега, ама пак големите претенции - всичко знаещи и всичко разбиращи са пак недоволни. Ми спрете да го гледате филма като ви е станал объркан и муден. То се иска малко да си разчовъркаш мозъка, не да гледаш само като теле. И не говорете глупости, че сценаристите не знаят как ще свърши и какво ще стане с тези "нямащи логично обяснение" неща. Наистина ли мислите, че някой ще спонсорира толкова скъп филм, ако няма ясна развръзка? И мислите ли че създателя на LOST не знае какво ще стане? Та нали човека го е измислил. Няма да измисли само няколко неща и после да го продължава като филма почне да се снима... Има си ясна концепция и тя е информацията да се дава на порции, но не буквално натрапване. Виждате сами, че доста неща (важни) се забелязват доста трудно. Не мислите че без да искат е направено така, нали? Засега е ясно единствено, че филма доколкото е свързан с настоящето, дотолкова е и с миналото и че всички на острова са били свързани по някакъв начин един с друг преди това и/или са се виждали. Лично аз ще се радвам тоя филм да е 6 сезона, защото много ми харесва и нямам идея какво ще правя ако свърши. Всеки един епизод е супер интересен и те изумява постоянно нещо.Има тръпка дет се вика, а не просто да седнеш и да гледаш нещо, което след 2 дни си забравил.

btw и нали не мислите, че сценаристите ще оставят на края на филма нещо неразгадано, неразбрано и т.н... Всичко ще си дойде на мястото и за всяко едно нещо се има обяснение и разяснение. Тва ще е кулминацията на тези 6 сезона - накрая ще се разбере АБСОЛЮТНО всичко. Кое, защо, как,.... Ние сме на втори сезон. Има още толкова много неща да се случват. Представете си че LOST не е сериал, а игрален филм и втори сезон е 20-тата минута от тоя филм. Всеки знае, че развръзката и разплитането на историята става в последните 10 минути на филма.... А в първите 20 още запознават зрителите със сюжета и героите. Очаквам пълната завръзка на LOST да е чак към 3-4 сезон, а това тука е нищо все още :woot

The Black Dragon

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Разгледах малко картата с надписите, която Nickelback постна и мога да ви разясня нещо.

Вратите се затвориха, защото е било време за пускане на пратка с ресурси. Явно хората вътре не трябва да знаят, кой и как пуска ресурсите. Написано е на картата "Activity minimal during lockdown and restocking". Бункера се изолира при получаване на пратки.

Като гледам "Infernus" "Cerberus", и всичкия тоя латински, ми напомня на митология.

Infernus - inferno - огнен ад/пъкъл.

Cerberus - Цербер - куче с 3 глави.

Ако се загледате се виждат още доста интересни неща по картата. Примерно датата 12.07.81, свързана с някаква делегация. Има прекалено много неща, но жалко че някой са на латински.

Тоя сериал наистина е за хора с много здрави нерви! Аз вече не издържам, толкова много въпроси и дори на един от тях не се дава задоволителен отговор, само се появяват нови и нови! Не съм много сугурен ама някъде прочетох, че сценария се придържа и е вдъхновен от няква книга, някой знае ли коя е?

И още нови герой ще има май? Тоя с пижамата дето ги гледаше докато грабиха провизиите, нещо изглеждаше много самодоволен, но и уплашен. Незнам не искам да критикувам, всеки да си гледа и да се забавлява- това е целта на сериала все пак... ама нещо много почна да се губи главната сюжетна линия и епизодите, някой от тях завършват много семпло. В първия сезон по ми харесваше, че всеки завършваше точно на кулминационния момент.

Всички гледаме тая смотана карта.. И гледаме като талъсъми :ghost Някой ще трябва да ни обясни по-подробно и по-разбираемо (поне на мен).. Но нека се спрем на това как се появи картата.. Ако се вслушате в звука преди загасянето на лампите.. Той е същият като този от 14-ти епизод (когато Лок закъсня с кода).. Тогава започна едно надигащо се "бучене" и след като ,той въведе кода се чу онзи "издишащ" звук.. Но дали не се чува същия звук и когато не се въведе кода и се покажат всичките символи ??? Може би .представилият се за, Хенри Гейл не е въвел кодът ?!? А може би е въвел друг код ?? :wacko: :wacko: :wacko: А може би някой от вас се е вглеждал (вслушвал) по-добре в другите епизоди и забелязал нещо в повече :)

Кога излиза 18 епизод ... ? (Усещам , че някой ще каже "Погледни по-предния пост..." :) )

Сега погледнах промото на 18 (докато чакам да се свали пълната версия :) ) и да попитам [ [ Този дето се привижда на Хърли кой е ... не беше ли някой свързан с проклятието на онези числа ... ? ] ] Интереснo и какво ще се случи със Ала Балов от Минесота :)

ako moje da se upload tuka 4e nali I nie sme fenove

Tyk :)

Fibaman ми това трябва само да ни радва.Крайно време е да започват да пускат по-бързичко епизодите :tongue

asd И аз съм на това мнение! Тъкмо се зарибих максимално и се оказа че свършиха серийките!

само че това 'промо' е края на нормалният епизод,който се излъчва по АВС,но групите 'режат'.

иначе отново нищо интересно...Хенри продължи да мами и това е...

Едит:А помните ли онзи от бункера как бързо се изнесе като дойдоха Джон и Дъртия.Бас ловя че се е пренесъл на някое от другите 5 скривалища на острова, защото не е толкова прост да остане без подслон в джунглата.

Много съм съгласен с теб за това разсъждение :punk .И аз така мисля,но бас ловя че 2 сезон ще свърши като първия.Не забелязахте ли как във първия сезон се появи мистериозния капак към бункера и хоп началото на втория го отвориха.И сега мисля,че ще стане така но този път комспирацията е друга-пътешественика с балон :)

Много съм съгласен с теб за това разсъждение :punk .И аз така мисля,но бас ловя че 2 сезон ще свърши като първия.Не забелязахте ли как във първия сезон се появи мистериозния капак към бункера и хоп началото на втория го отвориха.И сега мисля,че ще стане така но този път комспирацията е друга-пътешественика с балон :)

ASD, според мен тоя с балона скоро ще си разкрие спатиите, т.е. че е един от тъй наречените "Други"!

А за край на втория сезон може би ще бъде картата, която Лок видя докато беше затиснат! Могат да я използват като спасително въже за намиране на друг бункер, в случай на заплаша като от края на 1-ви сезон! Друг евентуален край може да е балона с храната, който дойде от нищото, и да се окаже, че на него има по един човек! Иначе от къде ще се окаже, че е дошъл истиския Хенри???

Изобщо може да си предполагаме още дълго време, най-добре знаят сценаристите!!!

[[Гледам го това сериалче и все повече не разбирам какво става :) Значи се оказва , че приятелката на Хърли и тя е била в лудницата ... ? или може би и двамата са още там и няма никакъв остров или всичко е било измама ... ?]]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...