asd Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Не се сдържах просто : ХахаххахахахаххаххахахахааххахаНаистина.. трябваше да ти напише SPOILER за неговите си собствени предположения. Хахаха Еми аз до колкото разбирам hora tva s bunkera naistina moje da e nqkakav proek koito ne e zavar6enoniq pak kogato cifrite stignaha 0 ni6to ne stana posle luk gi napisa i opa 108 min again stranno ne mislite li? a bi treali da nemogat da se pusnat ot nowo az li4no mislq 4e e nedovar6en proekt това е предположение.А това Не очаквайте много от следващия епизод. На кратко ,всички ще търсят балона на затворника,китайката най-вероятно е бременна, което ме кара да мисля че ще седят на този остров поне още 9 месеца което в сезони прави около 4 още си е разказания накратко епизод . BTW нали днес трябваше да излезне новия епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 си е разказания накратко епизод .BTW нали днес трябваше да излезне новия епизод И как се разказва епизод който не е излезнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Еми аз до колкото разбирам това е предположение.А това си е разказания накратко епизод . BTW нали днес трябваше да излезне новия епизод И как се разказва епизод който не е излезнал? Мда ,разказах ви не само епизода ами и 4 сезона напред ,щото съм ги гледал вече. Тва са глупости всеки е гледал промото ,спойлер се отнася за ВЕЧЕ ИЗЛЕЗНАЛ епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Оф хуу w00x знам,че ти винаги най-много знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Оф хуу w00x знам,че ти винаги най-много знаеш Не се знае дали знам най-много или не, но факта, че ти не можеш да опровергаеш твърдението ми показва, че съм прав и в случая знам повече от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 А с новия епизод, какво стана? Днес ли трябваше да излезе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 И как се разказва епизод който не е излезнал? ETO TAKA 40. The Whole Truth (edit) First aired: 3/22/2006 Writer: Christina M. Kim, Elizabeth Sarnoff Director: Karen Gaviola Guest star: Michael Emerson (Henry Gale) , Greg Joung Paik (Dr. Je-Guy Kim), L. Scott Caldwell (Rose), Sam Anderson (Bernard), Tony Lee (Jae Lee), Michelle Rodriguez (Ana Lucia Cortez) Sun comes to the revelation that she might be pregnant. She struggles on whether to tell Jin about the situation at first as she feels it might upset the entire balance of the survivors' community. Meanwhile, with no success from Jack or Sayid, Ana-Lucia is called in by Locke to interrogate the new prisoner Henry Gale to get more information out of him about the balloon that he and his wife supposedly landed on the island with in the forest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Ето и нещо очаквано...Вие си изберете кое искате Със Sample Без.. Have a Nice Day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Ето и нещо очаквано...Вие си изберете кое искате Със Sample Без.. Have a Nice Day! Крайно време беше да излезе .Айде +5 страници към темата ся с обсъждане на епизода . w00x и аз и ти .Айде прилючваме спора Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToget Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 I sq ako go ka4ite na nqkoe po dostupno mqsto gre6ka nqmate =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 I sq ako go ka4ite na nqkoe po dostupno mqsto gre6ka nqmate =) Тук?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToget Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 ne o4akvah tolkova burza reakciq...thanx anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Този епизод беше затишие пред буря Другата седмица излиза 17-ти. Промото е качено тук. Предстоят доста интересни събития Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ми то освен и субтитри да ви дам?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 http://store3.data.bg/dartdiado/lost.s02e16.hdtv.xvid_xor/ subs Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 http://subs.unacs.bg/get.php?id=17697 Ако има разлика в субтитрите..аз бих избрал тези тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Тези от дата.бг си вървят без проблем през цялата серия, незнам какво се задава интерсесно ще е, дано не чакаме доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ей добри хора, какво щях да правя без вас. Кой знае откога е качен 16-и еп. а аз сега виждам, понеже знам че като има нова серия и сериалът се появява в началната страница. Щях да си чакам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 asd, w00w.Лично на мене ми прави голямо удоволсвие това как се дразните, разправяте, та дори и съревновавате Относно новия епизод-беше интересен, но и както някой други казаха следващия ша е още по интересен Това чудо със Сън малко ме накара да се замисля.Първо мислех че бебето е от ония гологлавия, ама... После размислих.Те бяха големи приятели.Той уважаваше Джин.Сега съм по-съгласен това бебе да е едно от многото чудеса на острова.Btw някой да има представа колко дена са минали от както са там???(Във филма разбира се) Скоро Джин ша почне да заучава английския по усилено, а? Ша става все и все по весело.Пък представете си че Хенри казва истината.Имам предвид онова което наговори на Джак и Лок преди да свърши серията.Ами ако наистина ги е пратил в засада макар и да намерят балона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 този 16-ти епизод беше варха а онова с Сън наистина е чудо поне според мен де то на тоя остров какво ли не се случи люк проходи оная видя кон сред джунглата полярната мечка карат те да се замислиш малко какво е тва място иначе ся с нетарпение чакам 17-ти епизод тои ще карти мивки и ще е адски интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 този 16-ти епизод беше върхаа онова с Сън наистина е чудо то на тоя остров какво ли не се случи лок проходи оная видя кон сред джунглата полярната мечка карат те да се замислиш малко какво е тва място +Джак видя умрелия си баща,чийто труп беше изчезнал... А островът на всички им действа странно.Положително странно. Освен това нали май неслучайно са попаднали там.Всеки има няква тайна... и на всички животът им се оправя на острова.Нали и Клер трябвало да отглежда САМА детето си и затова онзи..дето и гледаше преди това, каза да се качи на този самолет,защото е знаел,че ще се разбие и те ще оцелеят...обаче по никакъв начин не мога да разбера това с числата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Абе последния епизод подготви нещата за следващия, той ще е мн интересен колкото до острова той показа че е необикновенно място още от първи дни прекарани там. Самоче сценаристите мн задълбават историята тоя филм трябва да свърши до края на втория сезон иначе става банален. Чесно казано не ми се гледа нещо от типа Дързост и Красота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Е ся - пак необмислено изказавне тоя филм трябва да свърши до края на втория сезон иначе става банален. Чесно казано не ми се гледа нещо от типа Дързост и Красота те там имат над 3500 епизода (засега) "Дързост и Красота" не е пичелил 6(мисля) Еми-та.. Така че THINK BEFORE YOU WRITE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Е ся - пак необмислено изказавне те там имат над 3500 епизода (засега) "Дързост и Красота" не е пичелил 6(мисля) Еми-та.. Така че THINK BEFORE YOU WRITE ! "Дързост и Красота" e v klasatziqta za nai-typi seriali za vsi4ki vremena,taka 4e me symnqva da e pe4elil EMI,a za LOST moga da kaja samo 4e sys szenarist liubitel na Stephen King nakraq moje i ni6to da ne se razbere!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 :-) .. ето го и новия епизод :-) цък :-) - АренаБГ цък :-) - ЛоКаЛен Съб се правят :-) най-късно след 2 дена и са готови :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.