MyH4o Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Предварително се извинявам, защото мисля, че въпросът ми вече е задаван, но не можах да го намеря.Та, как се отваря промото Аз лично го отварям с RealPlayer пък може да има и други нз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Биваше го 15-ти. И пак нищо не се разбра. Тая игра на котка и мишка нещо не ми допада.... Това и отпреди се знаеше обаче. Аз съм решил ако докрая на втори сезон нищо съществено не се разбере аджеба за тоя остров да не го гледам повече, щото няма смисъл да се зарибявам по сериал, който не се знае кога и как ще свърши в неопределено бъдеще време.Като гледам ако продължават така да пускат от време на време по някоя муха за зарибяване и интерес може спокойно да минат и дързост и красота по брой серии. Искам да ми пуснат една серия от час и половина и да обяснят мистиката на острова с повечко екшън /игра/ и после да не ме занимават повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 И къде изчезнаха "чудовището" и пишека? В целия втори сезон няма нито един епизод с него, а пък в първия през серия ставаше нещо свързано с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 И къде изчезнаха "чудовището" и пишека? В целия втори сезон няма нито един епизод с него, а пък в първия през серия ставаше нещо свързано с тях. Naprotiv.Ima6e mislq dva epizoda s nego.Ne6to si propysnal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 За промото => Свалям го , екстрактвам го , пускам го и ми тръгва с Media Player-a ... сигурно има някаква измама ама нз ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 http://torrents.data.bg/details.php?id=229...z9jk88svcwriaoa - със субтитри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 http://torrents.data.bg/details.php?id=229...z9jk88svcwriaoa - със субтитри. Понеже някой може да няма регистрация , ще ги кача тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Понеже някой може да няма регистрация , ще ги кача тук Mnogo ti blagodarq.Sega 6te go gledam pak. Edit:Abe hora kakvo stana s BG saita na LOST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 този файл за промото на 16 еп. не работи нещо...някой може ли да сложе бачкащ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Трябва ти Real Player за да го отвориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Трябва ти Real Player за да го отвориш. По - добре ползвайте това: Real Alternative Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Тази серия беше много интересна.Моето мнение е че втория сезон е по добър от първия но не го осъзнаваме защото гледаме филма веднъж на седмица а понякога даже и един път в месеца,докато аз първи сезон го изгледох за 3-4дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Тази серия беше много интересна.Моето мнение е че втория сезон е по добър от първия но не го осъзнаваме защото гледаме филма веднъж на седмица а понякога даже и един път в месеца,докато аз първи сезон го изгледох за 3-4дни Дано и трети да е по-добър от втори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Точно така е. Струва ни се, че сюжета се развива бавно, но всъщност не е така. Втори сезон е по-добър от първи Дано и трети да е по-добър от втори... Samo dano da ne sa 6 sezonite 4e az 6a sa pensioniram dokato izleznat si4ki .Mejdy drygoto 15 epizod be6e mnogo interesen.Vsi4ki moi teorii i konspiracii za The Others sa razbiti.Kfo sa okaza,4e te si sa preobli4at,za da izglejdat po-taka .No pak ot dryga strana kakvo li e stanalo s bynkera im-otnovo na Dharma Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Някой може ли да ми каже к'ва е разликата между SUB file и STR file .Свалих субтитри и от 2-та вида.Едни -СТР са по-големи(37 кб) а другите СУБ са по малки(23 кб) Има ли изобщо няква разлика. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Някой може ли да ми каже к'ва е разликата между SUB file и STR file .Свалих субтитри и от 2-та вида.Едни -СТР са по-големи(37 кб) а другите СУБ са по малки(23 кб) Има ли изобщо няква разлика. Мерси предварително Dokolkoto znam za kompa razlika po4ti nqma.Na men DVD-to ne mi 4ete ediniq vid failove Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Някой може ли да ми каже к'ва е разликата между SUB file и STR file .Свалих субтитри и от 2-та вида.Едни -СТР са по-големи(37 кб) а другите СУБ са по малки(23 кб) Има ли изобщо няква разлика. Мерси предварително SUB са направени да се показват в рамките на определен брой кадри: {3486}{3521}Не! {3522}{3584}Слава богу!|А тя къде е? SRT са напревени да показват от определено време до друго: 3 00:01:59,336 --> 00:02:01,755 Питър, бързо! В скривалището! 4 00:02:01,871 --> 00:02:04,559 Хайде! Тръгваме! - Не! При вторите има много повече информация отколкото при първите и затова идва разликата в големината. Нормално двд-тата четат srt файлове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Dokolkoto znam za kompa razlika po4ti nqma.Na men DVD-to ne mi 4ete ediniq vid failove SUB са направени да се показват в рамките на определен брой кадри:{3486}{3521}Не! {3522}{3584}Слава богу!|А тя къде е? SRT са напревени да показват от определено време до друго: 3 00:01:59,336 --> 00:02:01,755 Питър, бързо! В скривалището! 4 00:02:01,871 --> 00:02:04,559 Хайде! Тръгваме! - Не! При вторите има много повече информация отколкото при първите и затова идва разликата в големината. Нормално двд-тата четат srt файлове. Благодаря за информацията Днес научих нещо ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 А някой има ли представа за коя по висша личност говорише човека който извика Итън докато Клер се клатушкаше на ония стол Тва наистина е доста интересен момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Биваше го 15-ти. И пак нищо не се разбра. Тая игра на котка и мишка нещо не ми допада.... Това и отпреди се знаеше обаче. Аз съм решил ако докрая на втори сезон нищо съществено не се разбере аджеба за тоя остров да не го гледам повече, щото няма смисъл да се зарибявам по сериал, който не се знае кога и как ще свърши в неопределено бъдеще време.Като гледам ако продължават така да пускат от време на време по някоя муха за зарибяване и интерес може спокойно да минат и дързост и красота по брой серии. Искам да ми пуснат една серия от час и половина и да обяснят мистиката на острова с повечко екшън /игра/ и после да не ме занимават повече. Ми не ти харесва защото пускат по една серия на всяка седмица.Иначе сериала си е як.Не може в една серия да стане ясно за какво става въпрос.Апък тва с едната серия-мислиш ли че за час и половина ще може всичко да ти се обясни.И аз искам да изгледам всичко наведнъж но не може защото в момента филма е серия по серия и в момента се прави.Сега глредах 15 епизод и не разбирам от какво не си доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Mda v 15 epizod mnogo ne6ta se izqsniha.Az zapo4vam da si mislq,4e vsi4ko idva ot "Dharma".No fakta,4e The Others sa bili v nein bynker samo dopredi 30dena a seka bynkera e polyrazry6en zapo4va da mi govori,4e The Others savsem ne darjat ne6tata pod kontrol na tozi ostrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Да,бе,може да е станал някой Инцидент в онзи бункер и те да са се разбягали...Все си мисля,че Dharma е някаква конспирация,обаче наистина по северната страна на острова има повишено ниво на радиацията...и там,магнитните сили,които действахана ключа,когато го доближиха до стената... Може да има радиация на острова и оттам да са се взели странните чудовища...и бялата мечка...или пък може създателите на Dharma да са ги напускали там за експеримента...Нее,тоя сериал е непредсказуем. Черният пушек пък със сигурност е някаква паранормална щуротия...не може да има никакво нормално обяснение за него.То пък досега нищо нормално не е имало...особено за числата.Абе лудница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Този епизод беше доста интересн. Като цяло ми се промени представата за The Others. Изглеждаше, че оня с брадата им е лидер, но се оказа, че и той е зависим от някой(съдейки по разговора му с Итън). И освен това се оказа, че брадата му е фалшива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Хаха,това СЪЩИЯТ ли беше?Онзи,който говореше с Итън и онзи,който държеше Кейт докато "преговаряше" с наште хора един и същи човек ли бяха? Може да не му е фалшива брадата,просто да расте бързо.....от радиацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Този епизод ми хареса. Най-накрая действието малко се раздвижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.