netrootbg Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 What the fuck does YY mean !?!?! Ael това си е лично за basten. Той си знае какво е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Kva svejest? Dokarvashe mi diariq vseki pat kato se poqvi na ekrana. Vse hlen4i za neshto... super nezadovolena ovca. Nqkoi ne i povqrval za neshto, koeto samo po sebe si zvu4i nenormalno i tq gotova da se hvarli ot mosta. Oshte v momenta, v koito se poqvi Anna Lusiq v seriqla mi beshe qsno, 4e shte zaeme neinoto mqsto... prosto Keit, koreikata i na 4arli vazliubenata vse oshte ne sa izigrali rolite si, a v tozi film, za da se poqvi edin geroi - umira drug. Balansa na glavnite geroi ostava edin i sasht. Koi i kakvi sa ostanali - tova e. Za sega zabelqzvam samo, 4e malko mr Eko po4na da izmestva Loke ot filma, koeto ne me kefi mnogo, shtoto loke i said mi dopadaha nai-mnogo ot lager1. Emi seki si ima predpo4itaniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Ael това си е лично за basten. Той си знае какво е . Аз така си и помислих ,но викам да не съм пропуснал нещо свързано със сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз така си и помислих ,но викам да не съм пропуснал нещо свързано със сериала Напълно подкрепям!!!! А някой знае ли случайно кога ще излиза следващия епизод, защото ми се изфитката фитките от чакане вече и нямам търпение да го гледам тия хора що така правят трябваше да ги пуснат всичките за свободно разпространение из интернет безплатно да се свалят от всички нали все пак тоя филм за нас е правен да го гледаме!!!???!???!?? глупаво е така по 1 по 1 да ги пускат през седмица или 2. Айде дано скоро излезе. като излезе кога ще можем да го свалим и да го гледаме????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Айде дано скоро излезе. като излезе кога ще можем да го свалим и да го гледаме????? На 1-ви Март излиза. Както винаги в четвъртък до обяд ще го имаме в локалните сайтове. Кофти момента идва с излизането на следващия епизод. Според това което съм че във форума ще има един месец пауза. Следващия ще трябва да го чакаме в края на Март или началото на Април . Сериозно обмислям дали да не спра да го гледам и чак когато излезе целия да си го довърша за 1-2 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 И на само ти Просто почват да се забравят някои неща... губи се част от интереса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 На мен ми се струва,че втори сезон е по-слаб от първи.Действието е по-мудно,няма кой знае каква загадка,която да те държи в напрежение.Пък и леко се изнервям,че епизодите излизат през седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 На мен ми се струва,че втори сезон е по-слаб от първи.Действието е по-мудно,няма кой знае каква загадка,която да те държи в напрежение.Пък и леко се изнервям,че епизодите излизат през седмица Ахахаха! Ако и ти както повечето които гледат LOST(от излъчването му по НОВА) си мислят че първи сезон е по-интересен и действията в него се развиват по-бързо.Така е защото първи сезон си го изгледал за 3 дни а втория чакаш сяка седмица да излезе нов епизод че да го гледаш И заради т'ва ли се развиват по-бавно действието?? Колкото до мистериите...та то целия филм е една мистерия.Има толкова неща за които можем да разсъждаваме...например-К'во подяволите стана с Уолт и Майкъл, к'ви бяха ония Йероглифи?За к'во на вратата на люка пишеше "карантина" К'ви и къде са другите бункери.Кои по дяволите са "Другите" Има толкова много неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 На мен ми се струва,че втори сезон е по-слаб от първи.Действието е по-мудно,няма кой знае каква загадка,която да те държи в напрежение.Пък и леко се изнервям,че епизодите излизат през седмица Ахахаха! Ако и ти както повечето които гледат LOST(от излъчването му по НОВА) си мислят че първи сезон е по-интересен и действията в него се развиват по-бързо.Така е защото първи сезон си го изгледал за 3 дни а втория чакаш сяка седмица да излезе нов епизод че да го гледаш И заради т'ва ли се развиват по-бавно действието?? Колкото до мистериите...та то целия филм е една мистерия.Има толкова неща за които можем да разсъждаваме...например-К'во подяволите стана с Уолт и Майкъл, к'ви бяха ония Йероглифи?За к'во на вратата на люка пишеше "карантина" К'ви и къде са другите бункери.Кои по дяволите са "Другите" Има толкова много неща... Мамка му съжалявам за втория еднакъв пост но нещо ми бъгяса нета и го пуснах 2 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Гледай сега,явно си голям веселяк,но се чувствам длъжен да вкарам малко разяснения.Първо-първи сезон го гледах до едно време по Нова,после изгледах всички серии за 2 дни .Второ-не се опитвай да ми обясниш защо аджеба мисля,че втори сезон се развива по-мудно,щото това го знам само аз.Трето-мистерии може да има много,но за мен втори сезон не е толкова интригуващ колкото първи.. И сега нещо като сбит преразказ на казаното по-горе:изказах лично мнение за сериала и отношението ми към него.Опитът ти да се повеселиш и да се опитваш да ми обясняваш на мен защо ми е такова мнението,е крайно неуместен.Мистерии много,но зависи как са поднесени,защото едно нещо може да е интересно,но като се поднесе по муден и сухарски начин,става безинтересно/да подчертая-за мен,за да няма неразбрали/.И така.Сеш` ли се кво се опитах да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 На мен ми се струва,че втори сезон е по-слаб от първи.Действието е по-мудно,няма кой знае каква загадка,която да те държи в напрежение.Пък и леко се изнервям,че епизодите излизат през седмица Абсолютно същото реших и аз още след 1-ви и 2-ри епизод от 2-рия сезон. Просто разликата е коренна за мен, първи сезон си е класа. Във втори със съжаление откривам как почват да се появяват характеристики и черти на сапунките т.е. обръща се в типичен захаросан сериал. Дано да е временно явление. Ще се радвам. П.П. Да поясня, че до 12 епизод ги гледах както и първи сезон - за 2-3 вечери. Само дето бях на път още в началото да се предам. След 12 -ти не съм гледал и си стискам палци да обърнат тенденцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Пичове вие малко се пооляхте......това не било хубаво оная не трябвало да умира шото била готина..другата дразнела и прочие...намирисва ми на коментарите на склеротичните пенсии"въх....той Освалдо днес в 1334 епизод каза на Куросана Де Ла Гъзо че стринка му е всъщност бащата на нероденото дете на зълвата на мащехата на сестра и, и че Педро Пезевенкус си е възвърнал паметта и си спомня кой е застрелял кучето му"(тряя да стана сценарист ей)..гледайте си сериалчето а ако не ви харесва просто сменете канала или не го сваляйте....не си тровете живота да се оплаквате и да изказвате надежди или пък да възнегодувате че еоизодите били през седмица....еми това не е дързост и красота едно епизодче на който и да е свестен сериал струва доста пари и труд и не върви да ги изпецат по 3 на седмица за да може да ви задоволят любопитството.....някой хора го гледат тоя сериал не от 3 седмици ами от доста време...ще се научите да чакате.И какви са тия коментари че втория сезон бил по-слаб от първия...според мен въобще не е така напротив обратното последните епизоди ми харесаха много.В lost ме радва не толкова историята(въпреки че е уникална) колкото персонажите или по-скоро оригиналните им диалози.Тоя Лок е нечовек просто...уникален всяка негова реплика те кара да настръхнеш от кеф(Terry O'Quinn ми е направил добро впечатление доста преди lost)или пък Мр.Еко...страно подобие на Лок но и тотално различен..абе просто тея двата образа са култови за мен всички други остават на заден план...мисълта ми е стига сте се вайкали или ядосвали какво станало какво не станалк какво има опасност да стане защото е безмислено..Гледайте си сериалчето само и единствено защото гарантира приятно прекарване на 50 минути и нищо повече..Гледам много хора се опасяват че щяли да го проточат още 5 сезона и че ще стане банално и ги дразнели новите загадки и въпроси....пичове те сценаристите да не падат от Марс...от една идея винаги се изтисква възможно всеки цент...нали това е целта мамка му.Затова ви съветвам да спрете да го гледате още от сега защото никой не е толкова тъп че да зареже златната жила каквато е сериала за ваше удоволствие.Майната му...да направят още 12 сезона просто го гледайте докъто ви омръзне а уверявам ви че ще се превърне в посредствена боза(другото творение на JJ Abrams,Alias просто потвърди правилото-отначало страшно яко сериалче след няколко сезона стана пълен ужас)или други се опасяват че финалното обяснение на мистерията ще е тъпо и ще им развали удоволствието..сумнявам се ако ще и накрая да се окаже че всичко е сън на Лили Иванова..на кой му пука-това не променя факта че ви е било кеф сумати време като сте го гледали а разочарованието трае само няколко секунди...така че гледайте и се радвате докато има още на какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 След малко ще има Proper release с хубав звук.-> ->> http://www.arenabg.com/details.php?id=36532 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 И на само ти Просто почват да се забравят някои неща... губи се част от интереса. Da oba4e kato se napane6 malko i sa seta6 .A nqkoi da znae koga izlizat subs za 15 epizod? Ахахаха! Ако и ти както повечето които гледат LOST(от излъчването му по НОВА) си мислят че първи сезон е по-интересен и действията в него се развиват по-бързо.Така е защото първи сезон си го изгледал за 3 дни а втория чакаш сяка седмица да излезе нов епизод че да го гледаш И заради т'ва ли се развиват по-бавно действието?? Колкото до мистериите...та то целия филм е една мистерия.Има толкова неща за които можем да разсъждаваме...например-К'во подяволите стана с Уолт и Майкъл, к'ви бяха ония Йероглифи?За к'во на вратата на люка пишеше "карантина" К'ви и къде са другите бункери.Кои по дяволите са "Другите" Има толкова много неща... Mi nali poslednata versiq e 4e sa se razbili s balon BYHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA .Az s netarpenie 4akam subs za 15 epizod i ako nqma do dove4era 6e go gledam na English.Malko 6a sa napana ama nemoje samo marzela6kata q Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Някой ще даде ли torrent link, URL за download ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Някой ще даде ли torrent link, URL за download ? Tyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Tyk Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Mezdy drygoto 14 epizod(sega go gledah) ne e tolkova lo6.Deistvieto se vazvra6ta malko po malko.Sega s toq deto go hvanaha malko po-biva .Sega kato sa svali 15 seriq 6te vidim kfo stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Добра беше 15та серия. Някои неща се разплетоха, други се заплетоха.. а онзи тип, дето го заловиха става все по-подозрителен. Някой да знае кога излиза следващият епизод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Мисля ,че беше някъде към края на Март ,но не съм много сигурен :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Мисля ,че беше някъде към края на Март ,но не съм много сигурен :| Следващият епизод е на 22.03.2006.Промото тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmeiov Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 a nqkoi shte dade li subs za episode 15 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 a nqkoi shte dade li subs za episode 15 ? Май още не са излезнали ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 a nqkoi shte dade li subs za episode 15 ? I az pitah...nqma o6te.Sq 6a si go pysna da go izgledam taka.Re6ih si zada4ite Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Промото тук Предварително се извинявам, защото мисля, че въпросът ми вече е задаван, но не можах да го намеря. Та, как се отваря промото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.