Ael Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Такова лого има на табелката с името на доктора във филма за ориентацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 15-ти епизод чак на 1 март Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 тоя сериал с всеки изминал епизод от втория сезон става все по-зле .... накрая могат да го докарат и до резлива бозица такова "изсмукване" на сюжетни линии ще започне ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 да тази седмица няма да има Лост, другата ще има, а след това 1 месец няма да има.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 15-ти епизод чак на 1 март И аз си викам, що го няма още? Еми ще почакаме :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Вярно 1 март ще дочакаме, ама все ми мяса вече на някакъв колумбийски сериал. Сценаристите малко сбозиха сюжета. От прекалено бавно развиващото се действие интересът е по-малък поне за мен. Много овъртат Чарли, ония, тоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Очаквам следващият епизод доста да раздвижи нещата,по простата причина че след него ще има месец прекъсване и все пак сценаристите трябва да ни оставят с нещо,върхукоето да умуваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Очаквам следващият епизод доста да раздвижи нещата,по простата причина че след него ще има месец прекъсване и все пак сценаристите трябва да ни оставят с нещо,върхукоето да умуваме Хммм.Един месец значи Малко е тъпо ама...И btw как да не са ни оставили върху к'во да разсъждаваме Имаме да мислим върху цели 2 сезона Замисли се Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Тоя сериал ще спечелят тези които започнат да го гледат когато излезат всичките сезони.Сега ще е супер тъпо това прекъсване един месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Тоя сериал ще спечелят тези които започнат да го гледат когато излезат всичките сезони Дам и това е идея , но ако стане като сапунките и ще трябва да се чака с години ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 ама има 1 кофти никаде не пускат другите серии а на мен ми се гледа 2 не виждам треаше да пуснат и целия 2 -ри сезон след 1-вия а не серия по серия че мн се нервя така не е както беше с 1-ви сезон (изгледах го за 2 дена ) неможах да спра да го гледам абе як е ама да пускат сериите по барзо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Тоя филм взе да ми намирисва на "Дързост и красота" Аз една седмица като не го гледам и забравям пък камоли сега един месец И нищо не направиха на сцената с изтичането на времето. Само дадоха някаква реакция ,някакви йероглифи и тва беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Мамка му. Тая така ме дразни Дано си променят мнението и да я заличат от лицето на острова и екрана на зрителите. И най-много я намразих като уби Шанън. Де**а и кучката I az togava mnogo q namrazih Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Тая Шанън пък беше ебати и шматката.. по-добре че умря и ни лиши от присъствието си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 ама има 1 кофти никаде не пускат другите серии а на мен ми се гледа 2 не виждамтреаше да пуснат и целия 2 -ри сезон след 1-вия а не серия по серия че мн се нервя така не е както беше с 1-ви сезон (изгледах го за 2 дена ) неможах да спра да го гледам абе як е ама да пускат сериите по барзо Изчакай 2 години и тогава си свали всички серии и си ги изгледай за 3 дена Първия сезон е почнал още от по-миналата година,а ти си почнал да го гледаш когато са го пуснали по НОВА нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Тая Шанън пък беше ебати и шматката.. по-добре че умря и ни лиши от присъствието си! Podkrepqm... aman ot razni ligo4i i piko4i, kakto kazvala nqkva ot BB2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 LOL аматьори. Ако някои тук вярва,че на сценаристите им пука за вашето мнение и нетърпението да чакате нещо по-добре да отиде да се прегледа. Но явно ниската възрастова граница си казва тежката дума - не можело да се чака по седмица...Ами когато беше паузата между сезон1 и сезон2 ? Или просто тогава не сте знаели за сериала.... Казвате сапунка...имате ли представа какво е сапунен сериал ? Да го гледате всеки ден и действието да се проточва катастрофално много време като серии. Ако мислите,че загубените със свойте скромни 14 серии на сезон 2 могат да се борят с Дързост и красота Ep. #4752 пак ходете на преглед... Май всяко второ мнение в тази тема стана "не мога да чакам еди-колко-си-време" или как може сценаристите да са толкова тъпи и да не ви дават следващата серия,ще каже човек че това е най-важното нещо на света ... А с последните коментари просто се вижда колко от хората наистина гледат сериала и колко просто следват "модата" да гледат няколко хитови сериала и да се мислят за фешън Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 LOLаматьори. Ако някои тук вярва,че на сценаристите им пука за вашето мнение и нетърпението да чакате нещо по-добре да отиде да се прегледа. Но явно ниската възрастова граница си казва тежката дума - не можело да се чака по седмица...Ами когато беше паузата между сезон1 и сезон2 ? Или просто тогава не сте знаели за сериала.... Казвате сапунка...имате ли представа какво е сапунен сериал ? Да го гледате всеки ден и действието да се проточва катастрофално много време като серии. Ако мислите,че загубените със свойте скромни 14 серии на сезон 2 могат да се борят с Дързост и красота пак ходете на преглед... Май всяко второ мнение в тази тема стана "не мога да чакам еди-колко-си-време" или как може сценаристите да са толкова тъпи и да не ви дават следващата серия,ще каже човек че това е най-важното нещо на света ... А с последните коментари просто се вижда колко от хората наистина гледат сериала и колко просто следват "модата" да гледат няколко хитови сериала и да се мислят за фешън Pi4 nesi ti 4oveka koito kazva koi za kakvo gleda seriala.Na men ako mi stane tap seriala prosto nqma da go gledam.Pak i Shanan vnasq6e malko svejest v seriala.Sq ostanaha hepten grozni maje i jeni i obstanovkata e malko tip "The Others" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Kva svejest? Dokarvashe mi diariq vseki pat kato se poqvi na ekrana. Vse hlen4i za neshto... super nezadovolena ovca. Nqkoi ne i povqrval za neshto, koeto samo po sebe si zvu4i nenormalno i tq gotova da se hvarli ot mosta. Oshte v momenta, v koito se poqvi Anna Lusiq v seriqla mi beshe qsno, 4e shte zaeme neinoto mqsto... prosto Keit, koreikata i na 4arli vazliubenata vse oshte ne sa izigrali rolite si, a v tozi film, za da se poqvi edin geroi - umira drug. Balansa na glavnite geroi ostava edin i sasht. Koi i kakvi sa ostanali - tova e. Za sega zabelqzvam samo, 4e malko mr Eko po4na da izmestva Loke ot filma, koeto ne me kefi mnogo, shtoto loke i said mi dopadaha nai-mnogo ot lager1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 basten специално в последните няколко епизода м-р Еко го няма никакъв. Направо изчезна. edit: YY Forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Изчакай 2 години и тогава си свали всички серии и си ги изгледай за 3 дена Между другото съм си мислил и все още си мисля така да направя или поне да изчакам края на 2 сезон и да го изгледам целия за няколко дни. Незнам дали ще издържа ,но пък иначе нещо не ми е кеф. Първи сезон го изгледах точно по този начин за около 1 седмица(по 3-4 епизода на ден) и манията беше голяма и направо нямах търпение за още... Сега нещо ми изчезна тръпката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Между другото съм си мислил и все още си мисля така да направя или поне да изчакам края на 2 сезон и да го изгледам целия за няколко дни. Незнам дали ще издържа ,но пък иначе нещо не ми е кеф. Първи сезон го изгледах точно по този начин за около 1 седмица(по 3-4 епизода на ден) и манията беше голяма и направо нямах търпение за още... Сега нещо ми изчезна тръпката. Ако ще гледаш сериите на втория сезон чак когато го завършат ша тряаа да гледаш отново 1 сезон и чак тогава да преминеш на 2-ри .Не са приятни но и не са лоши тия паузи дет ги праят.Имаме повче време да рамишляваме по даден въпрос преди да се появи нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 basten специално в последните няколко епизода м-р Еко го няма никакъв. Направо изчезна.edit: YY Forever Последните 2-3 серии не съм ги гледал, та ако си прав ще се радвам. Просто Loke ми е интересен герой. А за YY, то се знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 ФИЛМА е наистина мн добър! Единственото което не ми харесва е че сега вече изгледах всички епизади... Прочетох инфото за Теориите за ДАРМА... доста впечатляващи, но единствения проблем е че го давам мн рядко - аз съм свикнал да гледам по няколко серии на ден - а сега ще трябва да се чака... НО най-важното за мен е че сценаристите са намерили онази тънка граница, при която за максимално дълго време могат да ни запазят вниманието и ние да продължаваме да гледаме сериалчето с нетърпение Ако някой още не го е гледал - да започва да го сваля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 ... А за YY, то се знае What the fuck does YY mean !?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.