Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Да бе,ясно ми е коя е Evangeline Lilly :D В такъв случай,дано всичко да е на ниво.А Мишел Родригес защо ще умира?Тя е сладурана(малко и е кофти героинята -дам,ама не колкото Майкъл..Има някакъв чар в Ана-Лусия) :)

Защото няколко пъти са я хващали да шофира в нетрезво състояния(докато играе в сериала) и не ходи редовно на снимки :) .

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
Кака Evangeline(твоята любимка Кейт) го каза.Даже вече били грубо оформени и замислени епизодите.HBK Сайер нищо не предприема,защото според мен го е страх да не си навлече врагове във техния лагер.Все пак ако земе да е на''е и доктора да каже нещо иииииии...

Да не си навлече врагове ли :confused Ахахаххахахаххааа :woot :laughing: Че той малко врагове ли има бе :) Единствена Кейт му беше приятелка но явно вече не е.Пълен глупак е тоя Сойър.

Да не си навлече врагове ли :confused Ахахаххахахаххааа :woot :laughing: Че той малко врагове ли има бе :) Единствена Кейт му беше приятелка но явно вече не е.Пълен глупак е тоя Сойър.

Ако го нямаше Сойър щеше да е доста скучно....

ХАХАХАХАХАХАА глупак ама е най-хитър от всички :) .

ХАХАХАХАХАХАА глупак ама е най-хитър от всички :) .

Че е хитър така е ама според мен и той ще си намери майстора :)

aко сезоните са наистина 6 не вярвам,че сериалът ще успее да запази позициите си.Ще стане твърде банално,по-скоро 3 сезона звучи най-реалистично и възможно ;)

Много си прав тук. И аз така мисля. Но...

Според създателят на сериала J.J. Abrams, Ана-Лусия няма да умира скоро :

Мамка му. Тая така ме дразни :sick Дано си променят мнението и да я заличат от лицето на острова и екрана на зрителите. И най-много я намразих като уби Шанън. Де**а и кучката :pirate

14 епизод ще е днес към 21 и ще е при нас утре 16.02, нали така :-) :D

Да а суб ша има може ми един ден след като излезе в локалния(ако не е и повече). :)

Предусещам че ша е мн луд епизод.

Както и да го гледам няма логично обяснение в облака и тоя филм е МНОГО фантастичен. Като започнем от Дарма и ония дето 3 години живее долу с храна дето тия я изядоха за един ден, после ДРУГИТЕ и облака и това, че никой въобще не ги търси тия. Това е фантастика драги зрители :) И не знам к'во толкова ви дразни Ана-Лусия. Мен си ме кефи. Тя е единствената дето може да направи нещо на ония другите (също и Еко като се замисля).

Спойлер WOW! Тая серия беше уникално яка. Но както винаги ни дадаха частица прозрение. А това дето се показа след като брояча мина нулата ми заприлича на Египетски йероглиф. И се чу някъв странен шум :bgrin: Не знам ама забелязахте ли, че всички символи се показаха без втория. Точно преди да се отвори Лок натисна копчето. Сигурно в някоя друга серия ще покажат какво ще стане когато се отворят всички :ph34r: И тоя дето го заловиха ми мяса на Ам Гъл :laughing: което ме навежда на мисълта, че може да е от Другите. Тая серия беше мноо яка, ама като ги знаем кви са сценаристите тия неща ще ги разкрият след 4-5 серии, а дотогава ще ни пробутват бозавите епизоди за Чарли например :angry1 Спойлер

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...