asd Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Да бе,ясно ми е коя е Evangeline Lilly В такъв случай,дано всичко да е на ниво.А Мишел Родригес защо ще умира?Тя е сладурана(малко и е кофти героинята -дам,ама не колкото Майкъл..Има някакъв чар в Ана-Лусия) Защото няколко пъти са я хващали да шофира в нетрезво състояния(докато играе в сериала) и не ходи редовно на снимки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Кака Evangeline(твоята любимка Кейт) го каза.Даже вече били грубо оформени и замислени епизодите.HBK Сайер нищо не предприема,защото според мен го е страх да не си навлече врагове във техния лагер.Все пак ако земе да е на''е и доктора да каже нещо иииииии... Да не си навлече врагове ли Ахахаххахахаххааа Че той малко врагове ли има бе Единствена Кейт му беше приятелка но явно вече не е.Пълен глупак е тоя Сойър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Да не си навлече врагове ли Ахахаххахахаххааа Че той малко врагове ли има бе Единствена Кейт му беше приятелка но явно вече не е.Пълен глупак е тоя Сойър. Ако го нямаше Сойър щеше да е доста скучно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Да не си навлече врагове ли Ахахаххахахаххааа Че той малко врагове ли има бе Единствена Кейт му беше приятелка но явно вече не е.Пълен глупак е тоя Сойър. ХАХАХАХАХАХАА глупак ама е най-хитър от всички . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 ХАХАХАХАХАХАА глупак ама е най-хитър от всички . Че е хитър така е ама според мен и той ще си намери майстора Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Я някой да го каже тоя български фен сайт на сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 aко сезоните са наистина 6 не вярвам,че сериалът ще успее да запази позициите си.Ще стане твърде банално,по-скоро 3 сезона звучи най-реалистично и възможно Много си прав тук. И аз така мисля. Но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Я някой да го каже тоя български фен сайт на сериала Това върши ли работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Това върши ли работа Тенк Ю Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Според създателят на сериала J.J. Abrams, Ана-Лусия няма да умира скоро : ето тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Според създателят на сериала J.J. Abrams, Ана-Лусия няма да умира скоро : Мамка му. Тая така ме дразни Дано си променят мнението и да я заличат от лицето на острова и екрана на зрителите. И най-много я намразих като уби Шанън. Де**а и кучката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 14 епизод ще е днес към 21 и ще е при нас утре 16.02, нали така :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 14 епизод ще е днес към 21 и ще е при нас утре 16.02, нали така :-) Да а суб ша има може ми един ден след като излезе в локалния(ако не е и повече). Предусещам че ша е мн луд епизод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 NickelbacK - мерси :-) извън темата: аахх аватара ти е ненормален :-) И аз съм фен на Battlestar Galactica :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Някой ще може ли да ми даде линк където са качени новите серии на LOST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Някой ще може ли да ми даде линк където са качени новите серии на LOST. То не е много трудно да се досетиш къде са Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Някой ще може ли да ми даде линк където са качени новите серии на LOST. Този link е даван многократно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Мерси за линка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Evangeline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Както и да го гледам няма логично обяснение в облака и тоя филм е МНОГО фантастичен. Като започнем от Дарма и ония дето 3 години живее долу с храна дето тия я изядоха за един ден, после ДРУГИТЕ и облака и това, че никой въобще не ги търси тия. Това е фантастика драги зрители И не знам к'во толкова ви дразни Ана-Лусия. Мен си ме кефи. Тя е единствената дето може да направи нещо на ония другите (също и Еко като се замисля). Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Lost 14@ArenaBG Айде..нека тегленето започне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Lost 14@ArenaBG Айде..нека тегленето започне! Теглим,теглим Дано серията се окаже яка,както се очаква.Следващият епизод пак е чак след 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 За нетьрпеливите които нямат акаунт в арената http://torrents.linkos.bg/details.php?id=28719 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Вече го има и => ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Спойлер WOW! Тая серия беше уникално яка. Но както винаги ни дадаха частица прозрение. А това дето се показа след като брояча мина нулата ми заприлича на Египетски йероглиф. И се чу някъв странен шум Не знам ама забелязахте ли, че всички символи се показаха без втория. Точно преди да се отвори Лок натисна копчето. Сигурно в някоя друга серия ще покажат какво ще стане когато се отворят всички :ph34r: И тоя дето го заловиха ми мяса на Ам Гъл което ме навежда на мисълта, че може да е от Другите. Тая серия беше мноо яка, ама като ги знаем кви са сценаристите тия неща ще ги разкрият след 4-5 серии, а дотогава ще ни пробутват бозавите епизоди за Чарли например Спойлер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.