Snake0ne Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Остана и субтитри да се намерят и ще сам много happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Nqkoi ima li predstava kolko epizoda e 2ri sezon. Ve4e e e13 i ne vijdam osobena zavrazka, v parvi sezon pone se 4udehme kakav e tozi luk.. sega ni zanimavat dali 6te si 6mrakne 4arli pak i s koi 6te se prasne parvo keit..i na soier bolejkite sa mi prez .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Гледах 13 епизод - много съм разочарован Никакво развитие на сценария относно мистиката на острова. Поредното разводняване с битови драми между обитателите през целия епизод. Лошо няма ама да изпускат и по-малко за острова, а не целия епизод да е бозица.Мисля да взема да изчакам да излезе целия втори сезон и за около 2часа с яко превъртане да го изгледам - само така ще ми е интересно май май . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Гледах 13 епизод - много съм разочарован Никакво развитие на сценария относно мистиката на острова. Поредното разводняване с битови драми между обитателите през целия епизод. Лошо няма ама да изпускат и по-малко за острова, а не целия епизод да е бозица.Мисля да взема да изчакам да излезе целия втори сезон и за около 2часа с яко превъртане да го изгледам - само така ще ми е интересно май май . Точно същото си мисля и аз. Последните няколко епизода приличаха повече на сапунка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 На мен пък ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 В 14-ти епизод ще си наваксат с развитието за последните няколко . Вижте трейлъра който дадох в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 В 14-ти епизод ще си наваксат с развитието за последните няколко .Вижте трейлъра който дадох в темата. Дай някакъв друг линк, че тоя нещо не можах да го сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Дай някакъв друг линк, че тоя нещо не можах да го сваля. Lost S02E14 Promo@linkos и тук SPOILERS Ще видим какво става като изтече времето SPOILER Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Lost 214 Trailer ABC.wmv Ето и един "локален" линк . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Има ли вече str за 13 епизод? Ако ДА дайте някъв действащ линк.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Има ли вече str за 13 епизод?Ако ДА дайте някъв действащ линк.... Субтитри има в subs.unacs.bg Иди си ги потърси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 То докато някой ми отговори и те ги качиха 10х все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 То докато някой ми отговори и те ги качиха 10х все пак Sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Sub Оо да!! Това наистина са субтитрите!! EnJoy !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Тия двамата ( Сойер и Чарли ) ми паднаха в очите с мизерната им постъпка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 и двамата са някви хейтърчета на дребно бяха доста тъпи 12 и 13 ... дано в 14 стане нещо по така ... че нещо почва да ме мързи да свалям и да гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Хора.В 12 епизод беше тогава,когато Майкъл тръгна да търси сина си и после Соиер,Доктора и Кейт се срешнаха с The Others Edit:Наистина ще има 6 сезона.Прочетете интервюто с Evangeline в българския фен сайт.Най-накрая ще утрепат тъпата Родригес Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 В момента гледам 13 епизод. Стигнах до момента в който Саид и "дебелия"(забравих му името) се опитваха да се свържат с радио-станцията. Хванаха един сигнал от някакво радио. По това радио споменаха за някакъв музикат Кути. Бил тромпетист. Няма такова нещо. Кларинетист е. Българин е от ромски произход . 07.Kuti.-.Esnaf.kuchek.mp3 @mp3.com.hk Кути е уникален. Малко са обаче феновете на тази музика . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Аз сега гледах 10 епизод.Онзи момент в който черния облак застана пред Еко и нищо не му направи.Та се замислих че четох някъде че филма няма да е фантастичен а за всичко си има обяснение.Та някой има ли теория какъв е тоя облак, защото на мен ми се струва че в филма има малко фантастика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Аз сега гледах 10 епизод.Онзи момент в който черния облак застана пред Еко и нищо не му направи.Та се замислих че четох някъде че филма няма да е фантастичен а за всичко си има обяснение.Та някой има ли теория какъв е тоя облак, защото на мен ми се струва че в филма има малко фантастика. Разгледай няколко страници назад, има няколко теории за тоя облак. И според мен ще е голяма изненада ако всичко това има някакво логично обеснения и много се надявам да е така макар и да не го вярвам . както и да е има много време още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Кога излиза 14-ти епизод?Ще го качат на FTP-to,нали?Сериалът е доста добър наистина.Когато почна по Нова бях доста скептичен,но сега съм луднал За 2 дена изгледах всички качени серии на 2ри сезон и чакам следващите Чудя му се на Сойър(един от любимците ми ) защо не изч*ка Кейт???Дано да го направи скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Кога излиза 14-ти епизод?Ще го качат на FTP-to,нали?Сериалът е доста добър наистина.Когато почна по Нова бях доста скептичен,но сега съм луднал За 2 дена изгледах всички качени серии на 2ри сезон и чакам следващите Чудя му се на Сойър(един от любимците ми ) защо не изч*ка Кейт???Дано да го направи скоро Толкова други неща има за чудене в сериала ти точно за тва ли си се хванал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Толкова други неща има за чудене в сериала ти точно за тва ли си се хванал... За другите неща няма какво да се чудя...ще ги разберем,когато излезнат епизодите А за Сойер ми е интересно,защото хем обича Кейт ,хем нищо не предприема там..Също така ми е чудно до къде ще се стигне в спора между Чарли и Лок @asd,aко сезоните са наистина 6 не вярвам,че сериалът ще успее да запази позициите си.Ще стане твърде банално,по-скоро 3 сезона звучи най-реалистично и възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 За другите неща няма какво да се чудя...ще ги разберем,когато излезнат епизодите А за Сойер ми е интересно,защото хем обича Кейт ,хем нищо не предприема там..Също така ми е чудно до къде ще се стигне в спора между Чарли и Лок @asd,aко сезоните са наистина 6 не вярвам,че сериалът ще успее да запази позициите си.Ще стане твърде банално,по-скоро 3 сезона звучи най-реалистично и възможно Кака Evangeline(твоята любимка Кейт) го каза.Даже вече били грубо оформени и замислени епизодите.HBK Сайер нищо не предприема,защото според мен го е страх да не си навлече врагове във техния лагер.Все пак ако земе да е на''е и доктора да каже нещо иииииии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Кака Evangeline(твоята любимка Кейт) го каза.Даже вече били грубо оформени и замислени епизодите.HBK Сайер нищо не предприема,защото според мен го е страх да не си навлече врагове във техния лагер.Все пак ако земе да е на''е и доктора да каже нещо иииииии... Да бе,ясно ми е коя е Evangeline Lilly В такъв случай,дано всичко да е на ниво.А Мишел Родригес защо ще умира?Тя е сладурана(малко и е кофти героинята -дам,ама не колкото Майкъл..Има някакъв чар в Ана-Лусия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.