Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Nqkoi ima li predstava kolko epizoda e 2ri sezon. Ve4e e e13 i ne vijdam osobena zavrazka, v parvi sezon pone se 4udehme kakav e tozi luk.. sega ni zanimavat dali 6te si 6mrakne 4arli pak i s koi 6te se prasne parvo keit..i na soier bolejkite sa mi prez ..

Гледах 13 епизод - много съм разочарован :pirate Никакво развитие на сценария относно мистиката на острова. Поредното разводняване с битови драми между обитателите през целия епизод. Лошо няма ама да изпускат и по-малко за острова, а не целия епизод да е бозица.Мисля да взема да изчакам да излезе целия втори сезон и за около 2часа с яко превъртане да го изгледам - само така ще ми е интересно май май :angry1.

Гледах 13 епизод - много съм разочарован :pirate Никакво развитие на сценария относно мистиката на острова. Поредното разводняване с битови драми между обитателите през целия епизод. Лошо няма ама да изпускат и по-малко за острова, а не целия епизод да е бозица.Мисля да взема да изчакам да излезе целия втори сезон и за около 2часа с яко превъртане да го изгледам - само така ще ми е интересно май май :angry1.

:) Точно същото си мисля и аз. Последните няколко епизода приличаха повече на сапунка...

В 14-ти епизод ще си наваксат с развитието за последните няколко ;).

Вижте трейлъра който дадох в темата.

Дай някакъв друг линк, че тоя нещо не можах да го сваля.

и двамата са някви хейтърчета на дребно

бяха доста тъпи 12 и 13 ... дано в 14 стане нещо по така ... че нещо почва да ме мързи да свалям и да гледам

Хора.В 12 епизод беше тогава,когато Майкъл тръгна да търси сина си и после Соиер,Доктора и Кейт се срешнаха с The Others

Edit:Наистина ще има 6 сезона.Прочетете интервюто с Evangeline в българския фен сайт.Най-накрая ще утрепат тъпата Родригес :devil

В момента гледам 13 епизод. Стигнах до момента в който Саид и "дебелия"(забравих му името) се опитваха да се свържат с радио-станцията. Хванаха един сигнал от някакво радио. По това радио споменаха за някакъв музикат Кути. Бил тромпетист.

Няма такова нещо. Кларинетист е. Българин е от ромски произход :lol:.

07.Kuti.-.Esnaf.kuchek.mp3 @mp3.com.hk

Кути е уникален. Малко са обаче феновете на тази музика :unsure:.

Аз сега гледах 10 епизод.Онзи момент в който черния облак застана пред Еко и нищо не му направи.Та се замислих че четох някъде че филма няма да е фантастичен а за всичко си има обяснение.Та някой има ли теория какъв е тоя облак, защото на мен ми се струва че в филма има малко фантастика.

Аз сега гледах 10 епизод.Онзи момент в който черния облак застана пред Еко и нищо не му направи.Та се замислих че четох някъде че филма няма да е фантастичен а за всичко си има обяснение.Та някой има ли теория какъв е тоя облак, защото на мен ми се струва че в филма има малко фантастика.

Разгледай няколко страници назад, има няколко теории за тоя облак.

И според мен ще е голяма изненада ако всичко това има някакво логично обеснения и много се надявам да е така макар и да не го вярвам :).

както и да е има много време още...

Кога излиза 14-ти епизод?Ще го качат на FTP-to,нали?Сериалът е доста добър наистина.Когато почна по Нова бях доста скептичен,но сега съм луднал :) За 2 дена изгледах всички качени серии на 2ри сезон и чакам следващите :P

Чудя му се на Сойър(един от любимците ми :punk ) защо не изч*ка Кейт???Дано да го направи скоро ;)

Кога излиза 14-ти епизод?Ще го качат на FTP-to,нали?Сериалът е доста добър наистина.Когато почна по Нова бях доста скептичен,но сега съм луднал :) За 2 дена изгледах всички качени серии на 2ри сезон и чакам следващите :P

Чудя му се на Сойър(един от любимците ми :punk ) защо не изч*ка Кейт???Дано да го направи скоро ;)

Толкова други неща има за чудене в сериала ти точно за тва ли си се хванал... ;)

Толкова други неща има за чудене в сериала ти точно за тва ли си се хванал... ;)

За другите неща няма какво да се чудя...ще ги разберем,когато излезнат епизодите :) А за Сойер ми е интересно,защото хем обича Кейт ,хем нищо не предприема там..Също така ми е чудно до къде ще се стигне в спора между Чарли и Лок :punk

@asd,aко сезоните са наистина 6 не вярвам,че сериалът ще успее да запази позициите си.Ще стане твърде банално,по-скоро 3 сезона звучи най-реалистично и възможно ;)

За другите неща няма какво да се чудя...ще ги разберем,когато излезнат епизодите :) А за Сойер ми е интересно,защото хем обича Кейт ,хем нищо не предприема там..Също така ми е чудно до къде ще се стигне в спора между Чарли и Лок :punk

@asd,aко сезоните са наистина 6 не вярвам,че сериалът ще успее да запази позициите си.Ще стане твърде банално,по-скоро 3 сезона звучи най-реалистично и възможно ;)

Кака Evangeline(твоята любимка Кейт) го каза.Даже вече били грубо оформени и замислени епизодите.HBK Сайер нищо не предприема,защото според мен го е страх да не си навлече врагове във техния лагер.Все пак ако земе да е на''е и доктора да каже нещо иииииии...

Кака Evangeline(твоята любимка Кейт) го каза.Даже вече били грубо оформени и замислени епизодите.HBK Сайер нищо не предприема,защото според мен го е страх да не си навлече врагове във техния лагер.Все пак ако земе да е на''е и доктора да каже нещо иииииии...

Да бе,ясно ми е коя е Evangeline Lilly :D В такъв случай,дано всичко да е на ниво.А Мишел Родригес защо ще умира?Тя е сладурана(малко и е кофти героинята -дам,ама не колкото Майкъл..Има някакъв чар в Ана-Лусия) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...