Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

aide ve4e e 8 kade 13 epizod4akam go s natarpenie ne samo az i si4ki koito gledat seriala

dano kato se sabuda da e ka4en ve4e nqkade :)

ade leka ot men

Е, още малко търпение трябва :) Тази вечер ще го излъчат по abc и утре сутринта ще излезе в арена.бг, а малко по-късно и тук.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Хора защо според вас Лок остави статуетките с дригата в бункера-по точно зад заключената врата с оръжията :confused Вместо да ги унищожи той само... :blink: Казано честно винаги съм харесвал Лок ама последния път когато наби Чарли малко се смутих(АхахахххахахА) в смисъл че преди винаги е бил някъв супер добронамерен...ама пък нали Дрогата го излъга и до голяма степен той представляваше опасност и за бебето и за другите и за т'ва го и халоса :laughing:

Малко повече Evangeline Lilly и за сезоните и за...чисталището :laughing: :woot

Хора защо според вас Лок остави статуетките с дригата в бункера-по точно зад заключената врата с оръжията :confused

Защото трябва да има поне още един епизод свързан с тая дрога ;) на мен лично сериала ми харесваше в началото, ама започва все повече да ме дразни. Бих се радвал да знам че е примерно 50 епизода и всичко свършва. Сега много взеха да го разводняват за да правят повече епизоди.

Смята се, че сценаристите си нямат идея на къде отиват нещата.

Напротив, имат!Помня когато снимахме пилотния епизод, J. J. Abrams обсъждаше идеята за люка.Казаха ни, че грубо са намислили първите 6 сезона.

O, Бoже! :wir

самият факт,че сериала печели толкова много награди говори сам за себе си.Това дали на вас ви харесва или не не вярвам на някои да му пука.

Сценаристите са достатъчно умни и добри щом са създали такъв продукт и не вярвам да направят гаф или да се издънят някъде и да загубят милионната си аудитория.

Трябва само да бъдете търпеливи и това е ;)

Хора защо според вас Лок остави статуетките с дригата в бункера-по точно зад заключената врата с оръжията :confused Вместо да ги унищожи той само... :blink: Казано честно винаги съм харесвал Лок ама последния път когато наби Чарли малко се смутих(АхахахххахахА) в смисъл че преди винаги е бил някъв супер добронамерен...ама пък нали Дрогата го излъга и до голяма степен той представляваше опасност и за бебето и за другите и за т'ва го и халоса :laughing:

Малко повече Evangeline Lilly и за сезоните и за...чисталището :laughing: :woot

Според мен, ги прибра, защото може да потрябват за нещо. Ами ако Чарли получи някаква криза? Нали ще пукне ако няма. Може и за друго да потрябва. По-добре да има, но да е скрит, отколкото изобщо да няма.

Незнам но някой ми махна картинката с числата от подписа и написа ТОО БИГ!!!А те си бяха напълно нормален размер!Който го е направил да очаква проклятието да му се стовари! :)

aide ve4e e 8 kade 13 epizod4akam go s natarpenie ne samo az i si4ki koito gledat seriala

dano kato se sabuda da e ka4en ve4e nqkade :)

ade leka ot men

8Часа се има предвид американско време ;) Демек някъде към 4-5 наше сутринта.Към обяд предполагам че ще е качен.

Ти цяла нощ да не си го чакал да излезе :P Надявам се тая серия да е по-добра от последните няколко ;)

Еййй нека някой като си го свали да го качи в локалния или в ДС++ че....няаам търпение вече. :wir :woot

Ти цяла нощ да не си го чакал да излезе :P Надявам се тая серия да е по-добра от последните няколко ;)

Ами да..но не специялно за филмчето де. Бях си на работа :)

Еййй нека някой като си го свали да го качи в локалния или в ДС++ че....няаам търпение вече. :wir :woot

Който няма в арената...

http://bt.evrocom.net/details.php?id=749

На Гигабит съм.

http://bt.evrocom.net/details.php?id=749

На Гигабит съм.

Супер.Мн 10х :)

EdiT:Понеже много не съм запознат с тия торенти.Значи ся ми пише на тая програма биткомет-ъплоуд 15кб/с и даунлоуд 130кб/с К'во ша рече т'ва че едновременно го свалям и го качвам някаде така ли ? :)

Да. Сваляш го от мен и това, което си свалил го качваш на друг, който го сваля.

:blush: Не ми е много ясно но...Нали ще гледам 02х13 :laughing:

Да. Сваляш го от мен и това, което си свалил го качваш на друг, който го сваля.

имаш ли ограничение на connection ?

на мен от 30 мин ми дава Connecting to Peers :(

на Евроком съм.

Нямам никакви огранчения. Един на евроком и на ггбит се закачиха без проблеми.

Ако искаш пробвай да ми пратиш на ПМ IPто си и порт-а който ползваш да опитам да те адд-на ръчно. Може и да стане така, кой знае..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...