Runner Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Абе човек, гледай първо, какво те питат и тогава бързай да отговаряш. Къде видя, че те пита за цифрите от сериала? Че даже отдолу е уточнил, за какви цифри точно става въпрос... Иначе и аз искам да разбера, какво значат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Цифрите могат да значат най-различни неща.Все още не се знае.Има време.Колкото до оръжията...незнам и аз вече .Иначе кога точно ще излиза 13 епизод и субс евентуално? Точно кога не знам, но се надявам да е скоро, а за повече информация за субтитрите може да следиш туканка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Филмчето е много зарибено!Аз за сега съм гледал само до 2 епизод от 2 сезон,но продължавам да свалям! А някой може ли да ми каже защо отвлякоха онова дете от сала?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Филмчето е много зарибено!Аз за сега съм гледал само до 2 епизод от 2 сезон,но продължавам да свалям! А някой може ли да ми каже защо отвлякоха онова дете от сала?!?! Аа пич, едва ли искаш наистина да ти развалим тръпката като ти кажем дори и малко занапред Гледай си го и се наслаждавай Аз съм на 12ти епизод и чакам новите да започнат.13ти в сряда ще го дават по abc ...може би и скоро ще го имаме и тука..със субтитри...(четвърък - петък) Надявам се!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Аа пич, едва ли искаш наистина да ти развалим тръпката като ти кажем дори и малко занапред Гледай си го и се наслаждавай Аз съм на 12ти епизод и чакам новите да започнат.13ти в сряда ще го дават по abc ...може би и скоро ще го имаме и тука..със субтитри...(четвърък - петък) Надявам се!! Ми то все още загадката не е разгадана напълно.За детето говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ми то все още загадката не е разгадана напълно.За детето говоря Пфф к'во ми говориш за детето бе Ние още за Лок не сме сигурни дето е от 1-вия ден на острова.То всъщност ние к'во знаем Е такива сериалчета обичам бавно се развиват събитията и така постоянно те държат в напрежение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Пфф к'во ми говориш за детето бе Ние още за Лок не сме сигурни дето е от 1-вия ден на острова.То всъщност ние к'во знаем Е такива сериалчета обичам бавно се развиват събитията и така постоянно те държат в напрежение. Аз пък в Лок не виждам нищо странно.Само това,че винаги е вън от опасните събития.Като ходиха да търсят Майкъл например .И как само се примири,че ще трябва да седи в капсулата и да натиска некфи числа .Иначе вие защо мислите са The Others на острова Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Аз пък в Лок не виждам нищо странно. Така ли? Ами я да ме светнеш тогава. Защо е инвалид? Защо искаше Джак да го остави, когато пушека го дърпаше в дупката и беше сигурен, че нищо няма да му има? Защо има такава страст към лова? От къде се появява тя? Все пак на Сафари искаше да ходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Малко offtopic въпросче..Какво трявбва дса значат тези цифри (знам, че въпроса е глупав, но искам да знам) Някой може л ида ми каже??Wednesdays 9/8c 9 може би значи, че от толкова часа ще го дават, но това 8с какво значи ?? Между другото...дали ще могат да се качат веднага 12-24 еписод на 2 сезон, след като почнат да ги дават, или че ги чакаме един по един? /сори, че се смея / Wednesdays 9/8c - Wednesdays at nine, eight central. Означава, че шоуто се излъчва в Сряда, 9 часа 'източно' време и 8 часа 'централно' време(мисля, че все за щатите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Абе кога 6е излезнат 13,14,15... серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Абе кога 6е излезнат 13,14,15... серия общо трите, след около месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Така ли? Ами я да ме светнеш тогава. Защо е инвалид? Защо искаше Джак да го остави, когато пушека го дърпаше в дупката и беше сигурен, че нищо няма да му има? Защо има такава страст към лова? От къде се появява тя? Все пак на Сафари искаше да ходи. Еми страстта към лова я има от "баща си".Иначе това другото нали ти казвам.Някакси е странно-нестранен (как го измислих тфа ).А за пушека...виж,че и когато пушека тръгна към Еко той също не изпита осебен страх.Инвалид е защото му се беше случило нещо.Мисля,че го беше блъснала кола.Те в една серия даваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Мисля,че го беше блъснала кола.Те в една серия даваха Сигурен ли си , защото аз много много не си спомням да са го давали защо е станал инвалид ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Сигурен ли си , защото аз много много не си спомням да са го давали защо е станал инвалид ... Даваха го. Блъсна го кола (която беше СЪЩАТА) която караше Кейт в една серия (когато бягаше от болницата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Е я кажете в кой епизод беше това, защото аз съм ги гледал всички и не си спомням да са давали как е станал инвалид Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Е я кажете в кой епизод беше това, защото аз съм ги гледал всички и не си спомням да са давали как е станал инвалид аз също не си спомням. последното което гледах, беше с онази жена. не са дали как е станал инвалид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Е я кажете в кой епизод беше това, защото аз съм ги гледал всички и не си спомням да са давали как е станал инвалид Абе т'ва с аглупости бе майна.Не се излагайте Кола го блъсна като видя майка си на паркинга и тръгна да я гони.Но после стана настигна я и почнаха да си говорят.Все още не са дали причината заради която той е инвалид Сигурно тоя сезон ша разберем нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Даваха го. Блъсна го кола (която беше СЪЩАТА) която караше Кейт в една серия (когато бягаше от болницата) Май се бъркаш ... това беше когато бутна бащата на Уолт ... как се казваше ... изкочи ми от главата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Кола го блъсна като видя майка си на паркинга и тръгна да я гони.Но после стана настигна я и почнаха да си говорят. дам. сигурно за това ще е станал инвалид. ама сигурно е било по-нататък. седмица след катастрофата примерно. Не са дали още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Незнам,но някой забеляза ли във 2рата серия от 2рия сезон,когато една акула блъскаше по останката от сала,на която бяха Майк и Сойер и дадоха как "акулата" плува под водата,а на опашката и беше същия знак който беше на бурканите в склада на бункера!Ако я имате серията се вгледайте в този момент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Незнам,но някой забеляза ли във 2рата серия от 2рия сезон,когато една акула блъскаше по останката от сала,на която бяха Майк и Сойер и дадоха как "акулата" плува под водата,а на опашката и беше същия знак който беше на бурканите в склада на бункера!Ако я имате серията се вгледайте в този момент! Ша видиш по-нататък,че на почти всички кофти неща които се случват на ИЗГУБЕНИТЕ(нормалните хора) ще имат такъв знак Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 а да попитам на кои доставчик трябва да съм за да хващам AXN ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 дам. сигурно за това ще е станал инвалид. ама сигурно е било по-нататък. седмица след катастрофата примерно. Не са дали още. Не е седмица. Години след този случай е. След този сблъсък последваха срещите с баща му и операцията. След това с месеци когато ходи пред дома му. Идва и момента когато доста време посещава някаква групичка в която хората си споделяха разни неща. След това започнаха връзка с една от тази група. В един епизод дадоха как тя му подари ключ по случай 6 месеца от както са заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Не е седмица. Години след този случай е. След този сблъсък последваха срещите с баща му и операцията. След това с месеци когато ходи пред дома му. Идва и момента когато доста време посещава някаква групичка в която хората си споделяха разни неща. След това започнаха връзка с една от тази група. В един епизод дадоха как тя му подари ключ по случай 6 месеца от както са заедно. Това със седмицата беше ирония Но и аз това исках да кажа. Че не тогава е станал инвалид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 aide ve4e e 8 kade 13 epizod4akam go s natarpenie ne samo az i si4ki koito gledat seriala dano kato se sabuda da e ka4en ve4e nqkade ade leka ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.