zidbotev Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Иначе от каде знаете за Свети Петър.Аз ся много са ядосах тая патка как гръмна Шанън(много ма кефеше ). i az ujasno mnogo se qdosah 4e mahnaha nai gotinata macka v seriala,vqrno malko sprihava i hvana nai golemiq ciganin na ostrova ama beshe "hot".ina4e novata zvezda-policaikata mnogo me drazni mislq 4e ne sa mnogo smisleni tezi posledni serii! i spored men dokato ne beshe se pokazal oniq pushek pred Eko vsi4ko mojeshe da se obqsni naiu4no po nqkakuv na4in ama tva naistina mina v fantastikata!spored men izpusnaha tunkata granicata na realnosta i paranormalnoto, kakto naprimer X-Files praveha uspeshno 9 sezona! ina4e seriala e naistina kultov i se nadqvam 4e tova s polsednite serii e zatishie pred burq i shte posledva v nai skoro vreme razvruzka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Не знаех че вече има и самолети за чисталището Но виж не съм казал че няма нищо странно в този остров Напротив А вие помислихте ли за случая който споменах по горе-за числата и т.н Еми тея без да искат са хванали един такъв самолет .Иначе сички мои теорий за The Others са тотално и брутално разбити след като гледах 11 епизод.Оказа се,че "другите" са си просто хора(на външен вид де),ама пък съдейки по пистолета на брадатия идиот може да се установи,че са там от поне 20-30години .Вече започвам да си мисля,че другите са хора на Dharma и са там за да охраняват проекта.Значи странното е в Dharma,но това ще се разбере по-нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 за самолетните катастрофи - преди доста скоро време в Канада (май беше там) беше катастрофирал един от тежките боинги,т.е. от тези с много хора.Всички бяха оцелели и хората се чудеха на какво може да се дължи.Все пак самолетна катастрофа не е леко,в каквато и форма да е и оцеляването на всички е чудо.Така че това в сериала си е нормално.Все пак не забравяйте и колко загинали има. The others са хора поне на външен вид.Ако сте гледали "The other 48 days" там полицайката отива с един от "предателите" на върха на хълм,за да се опитат да хванат сигнал.Тогава той вади нож,за да разреже ябълка или нещо такова беше.След като полицайката взима ножа и тя да го ползва започва да го разпитва защо не е бил мокър когато уж е "излязнал" от водата,защо е дошъл от гората и т.н.Та тогава тя каза нещо от сорта,че ножа бил интересен,защото е от американската армия,но не се използва поне от 10на години насам.И в този момент дават надписа на ножа US Army.След което май го уби или нещо такова.А и епизод 1 на сезон 2 когато даваха "живота" в бункера много от елементите са взети все едно от американски филми от 60те...а и техниката все пак... Така че нищо не се знае за тези the others.Може всички тези прилики да си имат обяснение,може и да са случайности. Дано да го разберем в сезон 2,а не да има сезон 3... или 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 dada това е ясно на всички ни.Иначе най-много си проличава от колко много време The Others са на острова,когато в 11 серия главатарят им вани пистолет на Кейт.Такива пистолети са ползвали 50-те години ако не ме лъже паметта Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ако приемем за вярна теорията за чистилището, тогава защо "другите" умират? Итън, Гудуин и другите няколко. От няколко дена ми се върти този въпрос . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ако приемем за вярна теорията за чистилището, тогава защо "другите" умират? Итън, Гудуин и другите няколко. От няколко дена ми се върти този въпрос . Защото "другите" са други като тях. Хора, попаднали в чистилището. Примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Teddy-King нещо не се вързват така нещата. Нали уж на 8-ми беше следващия епизод. Според информацията в официалния сайт: Next Episode: Wednesday, Feb. 1 at 9/8c "Numbers" When Hurley becomes obsessed with the French woman and heads into the jungle to find her, Jack, Sayid and Charlie have no choice but to follow. Meanwhile, Locke asks Claire to help build a mysterious item. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Teddy-King нещо не се вързват така нещата. Нали уж на 8-ми беше следващия епизод. Според информацията в официалния сайт: Next Episode: Wednesday, Feb. 1 at 9/8c "Numbers" When Hurley becomes obsessed with the French woman and heads into the jungle to find her, Jack, Sayid and Charlie have no choice but to follow. Meanwhile, Locke asks Claire to help build a mysterious item. Mi to tova be6e o6te parvi sezon . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Teddy-King нещо не се вързват така нещата. Нали уж на 8-ми беше следващия епизод. Според информацията в официалния сайт: Next Episode: Wednesday, Feb. 1 at 9/8c "Numbers" When Hurley becomes obsessed with the French woman and heads into the jungle to find her, Jack, Sayid and Charlie have no choice but to follow. Meanwhile, Locke asks Claire to help build a mysterious item. Mi to tova be6e o6te parvi sezon . Следващият епизод си е на 8,затова на 1 тъй като остава дупка ще дават повторение на 18 епизод от първия сезон-"Numbers" Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Незнам дали знаете но Чарли и Кейт са сгодени в реалния живот.Той и бил предложил в края на 2005год. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Незнам дали знаете но Чарли и Кейт са сгодени в реалния живот.Той и бил предложил в края на 2005год. Ахахаха.Ай стига бе Не мога да си ги представя заедно Ама иначе супер .А щом тая седмица ще дават еп18 сез1 значи авторите отново имат нещо предвид или така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 И аз се чудих защо днеска го нямаше поредния епизод, а то имало дупка и е на 08.02 :-) Еми ще почакаме :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Ще дават ли Сезон 2 по нова телевизия??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Ще дават ли Сезон 2 по нова телевизия??? Уфф нищо не се знме Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Егати, аз ако наистина трябва да чакам 4-ти сезон за да осъзная нещата... след 4-5 години, по добре да се откажа засега и да изчакам да излезнат всички та да ги гледам наведнъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Някой има ли идеи, дали скоро ще можем да се докопаме до епизодите от втората половина на сезон 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Някой има ли идеи, дали скоро ще можем да се докопаме до епизодите от втората половина на сезон 2 ? Той в момента се излъчва. 13-ти епизод ще бъде излъчен тази сряда. Ние ще го имаме в четвъртък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Еми тея без да искат са хванали един такъв самолет .Иначе сички мои теорий за The Others са тотално и брутално разбити след като гледах 11 епизод.Оказа се,че "другите" са си просто хора(на външен вид де),ама пък съдейки по пистолета на брадатия идиот може да се установи,че са там от поне 20-30години .Вече започвам да си мисля,че другите са хора на Dharma и са там за да охраняват проекта.Значи странното е в Dharma,но това ще се разбере по-нататък По пистолета на брадатия Walther не може да се съди от кога са там The Others! Той преди това затреля Сойер със съвременно оръжие както и се возеше на модерен катер. Освен това брадатия каза,че те са се нанесли на тяхна територия и ползват техния бункер. Следователно оръжията са техни. Другото объркващо нещо относно оръжията е,че ножа на Родригес беше на американската армия,но оръжията в бункера доколкото видях без ги оглеждам подробно и на стопкадър бяха руски или поне голяма част от тях:) имаше пистолет Макаров,Калашников и снайпер драгунов който е на въоръжение средата на 80те год или по-късно. Така че от оръжията също неможе да се достигне до някакъв смислен извод. Dragunov Makarov Калашников който е ходил в казарма добре го знае Пък който не е все еиграл на контрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Абе тея оръжия май наистина нищо няаа да ни подскажат ами само ни набутват в други размисли... А нали оня пич дето беше в бункера(оня де се беше срещал с Джак)е някъв такъв от съвсем скоро можеби.Максимум 2 години(не знам ако е споменал за престоя си) И да питам някой може ли да ми даде някво промо(2х13) дето да тръгва с BSplayer или с някъв WMplayer щото свалих 2 до сега и не тръгват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Абе тея оръжия май наистина нищо няаа да ни подскажат ами само ни набутват в други размисли... А нали оня пич дето беше в бункера(оня де се беше срещал с Джак)е някъв такъв от съвсем скоро можеби.Максимум 2 години(не знам ако е споменал за престоя си)И да питам някой може ли да ми даде някво промо(2х13) дето да тръгва с BSplayer или с някъв WMplayer щото свалих 2 до сега и не тръгват. Точно това промо се пуска с RealPlayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Ще дават ли Сезон 2 по нова телевизия??? В момента дават 2-ри сезон по AXN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 В момента дават 2-ри сезон по AXN aаз като съм обонат на евроком трябва ли да го хващам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 aаз като съм обонат на евроком трябва ли да го хващам ? не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Малко offtopic въпросче..Какво трявбва дса значат тези цифри (знам, че въпроса е глупав, но искам да знам) Някой може л ида ми каже?? Wednesdays 9/8c 9 може би значи, че от толкова часа ще го дават, но това 8с какво значи ?? Между другото...дали ще могат да се качат веднага 12-24 еписод на 2 сезон, след като почнат да ги дават, или че ги чакаме един по един? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Малко offtopic въпросче..Какво трявбва дса значат тези цифри (знам, че въпроса е глупав, но искам да знам) Някой може л ида ми каже?? Цифрите могат да значат най-различни неща.Все още не се знае.Има време.Колкото до оръжията...незнам и аз вече .Иначе кога точно ще излиза 13 епизод и субс евентуално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.