Gunslinger Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Златен Глобус за най-добър драматичен сериал определено е показателен Почвай да дърпаш няма да съжаляваш kakto i EMI koeto e o6te po pokazatelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Ммм .. хорица .. така ли ми се струва или никой не се е сетил да пусне суб за епизод 12 (втори сезон) .. мм немога да ги намеря .. или просто ми се спи много и аз незнам :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Ммм .. хорица .. така ли ми се струва или никой не се е сетил да пусне суб за епизод 12 (втори сезон) .. мм немога да ги намеря .. или просто ми се спи много и аз незнам :-)))) Предполгам доста ти се спи Тук или в Юнакс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Предполгам доста ти се спи Тук или в Юнакс Мерси :-) много .. маи не съм се наспал добре :-)) мерси още един път !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 нещо забуксува сериалчето напоследък последните три серии стават само за приспиване-поне на мен така ми действат.много се бях зарибил в началото но сега имам чувството че сценаристите си нямат никаква идея как да продалжат нататък.и затова ни занимават непрекъснато с клеар и чарли-голями досадници с тва тяхното бебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 някой беше казал че 13 ще излезе след две седмици в лост БГ пише чеизлиза на 1 февруари 2x13 - TBA Airdate: 1 Февруари 2006 Final Ratings: - Total Viewers: - обаче таймера показва друго Четвъртък,09. Февруари 9 days 14 h 40 m 47 s последно ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 И според теб гадателят е видял катастрофата и смъртта на всички и затова е пратил Клеър да умре?В това няма никакъв смисъл.Той гадателят каза на Клер,че детето и трябва да бъде raised by an other(или нещо от сорта),което може да се чете и като raised by Another(демек от "Другите") Малко се връщам назад, защото досега се въздържах да чета топика, защото не бях достатъчно напред в сериала. Another и The Others са две коренно различни неща... Иначе сериала е много як, но наистина динамиката спада малко... Мисля, че трудно ще го приключат така, че да дадат отговор, и то правдоподобен, на всички възникнали въпроси. Аз не мисля, че има някакви кой-знае какви фантасмагории. Макар че, от друга страна, всички са странно свързани, а и само факта толкова много хора да оцелеят в такава катастрофа е абсурден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 а и само факта толкова много хора да оцелеят в такава катастрофа е абсурден... Точно това ме човърка и мен още от 1 серия Може да го обясним с теорията на Овърман . Но все пак като цяло историйката е интерсна ,дано и занапред да е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Малко се връщам назад, защото досега се въздържах да чета топика, защото не бях достатъчно напред в сериала. Another и The Others са две коренно различни неща... Иначе сериала е много як, но наистина динамиката спада малко... Мисля, че трудно ще го приключат така, че да дадат отговор, и то правдоподобен, на всички възникнали въпроси. Аз не мисля, че има някакви кой-знае какви фантасмагории. Макар че, от друга страна, всички са странно свързани, а и само факта толкова много хора да оцелеят в такава катастрофа е абсурден... Еми то разликата между Another и The Others в сериала е че Another са хората от задната част на самолета а The Others са си The Others.Между другото на мен ми е много любопитно как ша изглеждат "The Others" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Стига вече сте ми quote мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Между другото на мен ми е много любопитно как ша изглеждат "The Others" Доколкото знам, "The Others" са хора който се превръщат в животни.От някакъв експеримент или нещо такова. А и така ще се обясни наличието на бяла мечка и кон в джунглата Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Доколкото знам, "The Others" са хора който се превръщат в животни.От някакъв експеримент или нещо такова. А и така ще се обясни наличието на бяла мечка и кон в джунглата Да обаче забеляза ли коня(едва ли не си),при катастрофата на Кейт на път към съда.Тоя е същия.А и другото е,че когато онея(вече незнам дали са The Others) почнаха да отвличат хората от задната част на самолета в краката си изглеждаха напълно нормални.И другия момент е този,че и Гудуин и другия шпионин си изглеждаха нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Не знам.. забелязахте ли че в последните серии нещо липсва негърката, дето намериха мъжа й от другата страна острова.. Между другото, някъде из интернет бях видял снимка-съпоставка между учения който започнал проекта Дарма, и този с брадата.. дето беше хванал Кейт и й беше насочил пистолет в главата.. Доколкото схванах (понеже форума беше японски, и "меко" казано не разбирам такъв), това ще излезе някакъв експеримент.. и ако приемем че първият екип който е пристигнал на острова (от който е и Русо (французойката)) е направил някаква глупост.. и по някакъв начин са задействали магнитното поле, и не могат (или не искат) да се махнат от острова поради някаква причина.. то.. вече си мисля че теорията за магнитното поле не е толкова абсурдна Ами ако учените започнали проекта са на острова? Само японеца който го дават на филмчето неюо ми се губи.. но й него ще го дадат Ще изскочи от някъде Между другото.. то това май е спойлер.. но го пиша така, защото не вярвам да има нещо особенно.. и без това си говорим за знаци. Някой забелязал ли е че докато Лок чакаше да го качат на автобуса (1ви сезон), и когато онзи му отказа с мотив че е опасно за него, та.. забелязахте ли че точно в онзи момент дават Сойер на телевизора.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Някой забелязал ли е че докато Лок чакаше да го качат на автобуса (1ви сезон), и когато онзи му отказа с мотив че е опасно за него, та.. забелязахте ли че точно в онзи момент дават Сойер на телевизора.. Колко такива моменти е имало..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 абе тва нали е остров по дяволите? кефи ме как изчезват хората по него. то не беше французойката, то не бяха другите, то не е оня луд немец Дезмънд. всички чезнат мистериозно кат се затичат в горите. човек ще си помисли че който и да се затича в гора ще се изгуби на остров.... а всъщност ония от задната част на самолета пътуваха 2 дни от единия край на острова до другия... значи не би трябвало да е голям и може да му се тегли един по-щателен сърч и да се изяснят голяма част от мистериите, ама не! тва няма да изнася на сценаристите Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Зайби тия търсения.. няма начин да го направят В последния епизод Еко започна маркировка на дърветата.. интересно защо Някой да има версия за това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Забелязах, че говорите за историята на Клер в предишните страници. Някой помни ли в кой епизод точно е, защото изгледах всичките до 12 на 2 сезон и не я видях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamm Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Сериалът е супер зарибявка. Не знам дали някои е писал но видях че разни хора говорят и питат за 3, 4...6 сезон. 3 сезон няма :-) Сериала е започнал 2004 (22.09.2004) година. Всяко шоу в Америка се състои от 24-26 епизода. Така че нама как да има 3-ти сезон. Това е с логика. С мързел - отивате на страницата на ABC и виждате че в четвъртък ще дават 20 епизод от 2 сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Забелязах, че говорите за историята на Клер в предишните страници. Някой помни ли в кой епизод точно е, защото изгледах всичките до 12 на 2 сезон и не я видях. За сега е имало само един епизод за миналото на Клер(или Клеър ) и той беше в първи сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 За сега е имало само един епизод за миналото на Клер(или Клеър ) и той беше в първи сезон. Аха. значи за това съм го пропуснал. Тогава ги гледах по Nova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Сериалът е супер зарибявка. Не знам дали някои е писал но видях че разни хора говорят и питат за 3, 4...6 сезон. 3 сезон няма :-) Сериала е започнал 2004 (22.09.2004) година. Всяко шоу в Америка се състои от 24-26 епизода. Така че нама как да има 3-ти сезон. Това е с логика. С мързел - отивате на страницата на ABC и виждате че в четвъртък ще дават 20 епизод от 2 сезон. Къде пък видя че в четвъртък ще дават 20-ти епизод след като сериалът върви само и едиствено в сряда.Второ как пък реши че няма да има трети сезон.Дали ще има трети,четвърти,пети...сезон зависи единствено от гледаемостта и рейтинга(според който ще има още доста серии).И последно страшна логика имаш не е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Къде пък видя че в четвъртък ще дават 20-ти епизод след като сериалът върви само и едиствено в сряда.Второ как пък реши че няма да има трети сезон.Дали ще има трети,четвърти,пети...сезон зависи единствено от гледаемостта и рейтинга(според който ще има още доста серии).И последно страшна логика имаш не е истина Нещо повече следващия епизод ще е 13 а не 20 и при нас ще дойде в четвъртък но не се знае още кой Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Уоу!Четох всичките ви мнения след последния ми пост и...продължавате с тия божествени теории за мъртавци и чистилища Не знам дали сте се замисляли или сте го обсъждали но на някой не му ли направи впечатление че когато Хърли отиде при жената на приятеля на на лудия му приятел -жената с отрязания крак дето живееше в постинята Тя беше разказала от къде мъжа й знае числата-там дето с оня лудия са подслушвали или са слушали за някви сигнали...тряаа си спомняте.Било супер скучно и никой не се обаждал докато един ден не чули глас започнал да повтаря "4 8 15 16 23 42" .Следите ли ми мисълта ? Та когато Саид беше в скривалището на лудата французойка тя му каза че намерила генератор или там източкника на еди к'во си беше...абе онова дето излъчва някав сигнал(т.е числата) и тя пуснала да се върти нейния S.O.S Чудно Но като се замислих по-мъдро измислих че самите ние живеем в едно Чистилище Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 NickelbacK просто всички имаме нужда да си обясним какво става тук всъщност.А и като се има предвид епизодите на мен теорията за The Others ми се струва достоверна.И за чистилището също.И ако няма нищо необичайно на тоя остров,тогава защо преди да се разбие самолета са му се развалили навигационните уреди.На французойката лодката също.И при Дезмънд се е получила тая шмекерия Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 NickelbacK просто всички имаме нужда да си обясним какво става тук всъщност.А и като се има предвид епизодите на мен теорията за The Others ми се струва достоверна.И за чистилището също.И ако няма нищо необичайно на тоя остров,тогава защо преди да се разбие самолета са му се развалили навигационните уреди.На французойката лодката също.И при Дезмънд се е получила тая шмекерия Не знаех че вече има и самолети за чисталището Но виж не съм казал че няма нищо странно в този остров Напротив А вие помислихте ли за случая който споменах по горе-за числата и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.