KenwooD Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 дано само тия 6 сезона не се въртят само около тия лошите или около отварянето на люка <{POST_SNAPBACK}> Те люка го отвориха.Ама представяш ли си да се извърти цял сезон и да не се разбере кво има вътре,ще откача .Да почнат пак с шибаните спомени.50% от спомените на героите нямат нищо общо с филма а ги правят колкото запълване времето на серията!И тва ме дразни много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Втория сезон е септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi4_18 Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Аз знам че до зимата ще има втори сезон и го чакам с нетарпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Те люка го отвориха.Ама представяш ли си да се извърти цял сезон и да не се разбере кво има вътре,ще откача .Да почнат пак с шибаните спомени.50% от спомените на героите нямат нищо общо с филма а ги правят колкото запълване времето на серията!И тва ме дразни много! <{POST_SNAPBACK}> Само за инфо - спомените са много свързани със случващото се на острова. Показват, че нищо не е случайно и че всички са свързани: Майкъл, Лок и Кейт са блъснати от една и съща кола; Джак и Лок имат идентичен белег на гърба (от операцията на Лок и когато Джак се самозаши); Уолт има способността да материализира мислите си. Кажи ми един спомен, който няма роля в LOST за да те убедя в обратното . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Само за инфо - спомените са много свързани със случващото се на острова. Показват, че нищо не е случайно и че всички са свързани: Майкъл, Лок и Кейт са блъснати от една и съща кола; Джак и Лок имат идентичен белег на гърба (от операцията на Лок и когато Джак се самозаши); Уолт има способността да материализира мислите си. Кажи ми един спомен, който няма роля в LOST за да те убедя в обратното . <{POST_SNAPBACK}> Добре,на ония Чарли музиканта 90% от спомените са му излишни.Само говорят там за неговата група и за наркотиците.А то се разбра още на острова,че е наркоман без да пускат преди тва спомен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 дайте някъв линк да го видя този сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Добре,на ония Чарли музиканта 90% от спомените са му излишни.Само говорят там за неговата група и за наркотиците.А то се разбра още на острова,че е наркоман без да пускат преди тва спомен. <{POST_SNAPBACK}> Намери значението на думите Drive и Shaft - името на бандата -> има подсказка за произхода и вида на чудовището + наркотиците го свързаха със катастрофиралия самолет (този, който принадлежеше на наркотрафиканти). Точно Чарли ни води към този сайт: www.DriveShaftBand.com, където отново има намек: Fact - The signal from Flight 815's black box stopped transmitting. The so-called 'black box' was designed to be able to transmit from anywhere 'on earth'. The only way the signal could be stopped is if it was out of range, i.e. off this earth. Fact * Exploration into the backgrounds of several of the passengers turned up several who had no history. No driver's licenses, no social security numbers. They were essentially people who 'do not exist.' You might say that they had lied about their names or were traveling on false documents, however, it is well known that these people are most often government spooks traveling secretly throughout the world. И т.н, и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Намери значението на думите Drive и Shaft - името на бандата -> има подсказка за произхода и вида на чудовището + наркотиците го свързаха със катастрофиралия самолет (този, който принадлежеше на наркотрафиканти). Точно Чарли ни води към този сайт: www.DriveShaftBand.com, където отново има намек:И т.н, и т.н <{POST_SNAPBACK}> Оле ти много навътре си вникнала в сериала Често ли тръгвам да разсъждавам за всяка една дума казана от някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Тези сайтове дават различни подсказки, но истината е някъде там.. на острова Мен ако питате всичко е свързано с числата: Всичко започва преди 16 години, когато този сигнал се появява и бива прихванат от кораба на Русо, същият сигнал е чут и от двама радисти, единият печели 50 хиляди долара на някакъв панаир в Австралия, след като използва силата на числата, след това живота му става черен и той се самоубива, другият радист се връща в америка, и казва числата на Хърли, които с тях печели 100-тина милиона. Той е собственик на фабриката за кутии в която работи Джон Лок, той идва в Австралия за да разбере за числата и на връщане се качва в този полет, които води всички на острова.. От там нататак вероятно ще се окаже, че всички са свързани по някакъв начин помежду си и с числата.. в един чужд форум за теории имаше една огромна тема, в която беше написано всичко в сезон едно, което е свързано с тези числа.. наистина са доста неща.. а и този номер на люка накрая Edit: Ето линка: http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=369 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 I like that...i like that.Сериялът ме кефи супер много.Харесва ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Да ви е честито, на 21 септември ще се излъчат първите 2 серии от новия сезон на LOST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Да ви е честито, на 21 септември ще се излъчат първите 2 серии от новия сезон на LOST. <{POST_SNAPBACK}> Еми бива.Ще почакаме Ама докато се озоват тук на уареза....значи до Нова Година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Много як сериал. За 3 дни излгедах всички серии и сега чакам вече втория сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 към 10ти ще почна да го гледам и тамън като го излгедам и ще почне новия сезон :Р какво му трябва на човек.... хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 По ОРТ (Руската) всяка неделя от 18:20 българско време. Днеска даваха 4-ти епизод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Някой знае ли нещо вече сме почти 24-ти Някой има ли новата серия която трябва да е излезнала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Има я в датата.Серията е уникална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Някой знае ли нещо вече сме почти 24-ти Някой има ли новата серия която трябва да е излезнала <{POST_SNAPBACK}> има го по бг-торент сайтовете. вече го гледах. пак зарибяват яко дееба тея сценаристи. таман си мислих, че няма с кво да ме хванат да го гледам новия сезон и ме залепиха да чакам следващата серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 http://movies.co.jp:8080/FTP/Moviez/@Serials/Lost.(2004)/ Приятно гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 http://movies.co.jp:8080/FTP/Moviez/@Serials/Lost.(2004)/Приятно гледане <{POST_SNAPBACK}> Ако продължат да се качват там ще съм много благодарен Иначе серията е супер вече чакам 2ра сериа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 za sega sam gledal samo 1-2 seria ot parviq sezon i naistina filma mi dopadna predpolagam che v sledvashtitge serii shte stava vse po interesno dona da etaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 za sega sam gledal samo 1-2 seria ot parviq sezon i naistina filma mi dopadna predpolagam che v sledvashtitge serii shte stava vse po interesno dona da etaka <{POST_SNAPBACK}> Ами сигурно ще съм поредния казал че сериала е ВЕЛИК! 25 серии от първия сезон като ги почнах за няма и 3 дена ги изгледах . Яко залепване по него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Da seriala si e super gledam po4nali sa da ka4vat ve4e ot 2riq sezon (preporu4vam vi da gledate i 4400 sushto mnogo zariben serial) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 само аз ли имам проблем с отварянето на директорията ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Изгледах първите два епизода от 2 сезон и така като гледам пак разтягат локуми, но въпреки всичко е страшно интересно и нямам търпение да гледам следващите епизоди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.