Jump to content
BulForum.com

Свързване на 5+1 с Live! звукова карта...

Recommended Posts

Ami na4i imash sobwoofer i pet tonkoloni toq subwoofer ako ne e vklu4en v kontakta ili ako nqma ysilvatel nikoga nqma da imash baSS.Az sq naskaro si napraix sistema.imam 5.1 sobwoofer i 5 tonkolonki i ne stava taka 3x2 i si varzax dvd-to s pc-to i tva mi e sq kato ysilvatel,moge i da gresha ne gi razbiram mnogo oba4e mai ne ti e ot sound kartata :excl:

Ami na4i imash sobwoofer i pet tonkoloni toq subwoofer ako ne e vklu4en v kontakta ili ako nqma ysilvatel nikoga nqma da imash baSS.Az sq naskaro si napraix sistema.imam 5.1 sobwoofer i 5 tonkolonki i ne stava taka 3x2 i si varzax dvd-to s pc-to i tva mi e sq kato ysilvatel,moge i da gresha ne gi razbiram mnogo oba4e mai ne ti e ot sound kartata  :excl:

Ей т'ва го сложете в оная тема със смешните пост-ове. Хахаха

:devil

Абе МОМЧЕТАА.... вие гледате ли се какво пишете или само се намирате в приказки тука да си уплътнявате свободното време?

Имал съм подобен проблем и аз.

Преди имах Sound Blaster Live! 5.1 и го ползвах пак така с 5.1 колони, ама при мен проблема беше че навсякъде имаше силен бас и тези малките сателити почваха да вадят по-лош звук. Реших проблема като изключих реалното

5.1 и го пуснах quadro после от настройките намалих бас-а и стана ама беше за сметка на качеството.

Вече ти казаха за драйвърите и за всичко останало, но има малка вероятност и самите колони да са с някакъв дефект. За това пробвай с друга звукова карта (каквато и да е 5.1 само да е различна от твоята) и ако пак имаш същия проблем се обърни към фирмата от която си ги купил.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...