Jump to content
BulForum.com

MOTOROLA E398

XMD

Recommended Posts

Мисля да си купувам такъв но в секи сайт пише различни неща и ако може някой който има да ми каже малко повече за него

Bashta mi ima takuv tel.....mnogo e dobur naistina (ama naistina)

obache ima niakoi nedostatuci, i tova NE sa che triabva da se remontira skoro. Iavno Miskinin e popadnal na defekten shtoto na bashta mi ne pravi nikakvi problemi.

Ta otnosno nedostatucite: ne moje da se svurje s bluetooth-a mi na komp-a, po tochno svurzva se no ne moja da poluchava nishto ot nego (nz zashto ama ne sum se i muchil mnogo ;) ) dokuto moia SE k700 niama nikuv problem.

mi tfa e mai loshoto koeto sum vidial, a inache 70 MB pamet niakak ne sa malko a i play-va chudesno mp3-ki i 3gp-ta, no mlako lag-avo (vse pak e GSM :rolleyes: )

display-a e dobur, a tel-a e mnogo priaten za polzvane (pokritieto mu e pochti izcialo ot tunuk sloi guna koito, spoko, e dosta izdrujliv kakto zabeliazah :tongue )

No za tezi pari opredeleno ako pak me pitash bih si vzel K700 (shtoto se go vzeh predi bashta mi da vzeme e398-cata)

PS: ako razbirash english eto ti da porazgledash: shtrak ;)

Аз имам дата кабел за моторола и не е проблем за блутута с комп а може ли да да се свързва с други телефони с него? Не искам К700много се разочаровах от него :(

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...