XMD Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Мисля да си купувам такъв но в секи сайт пише различни неща и ако може някой който има да ми каже малко повече за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 pi4 imam go ot 5 meseca i do sega e bil 2 puti na remont . Super 4esto ima kvi li ne software problemi - nego razpoznava compa i tn. Orientirai se kum drug model po vuzmojnost ne MOTOROLA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Bashta mi ima takuv tel.....mnogo e dobur naistina (ama naistina) obache ima niakoi nedostatuci, i tova NE sa che triabva da se remontira skoro. Iavno Miskinin e popadnal na defekten shtoto na bashta mi ne pravi nikakvi problemi. Ta otnosno nedostatucite: ne moje da se svurje s bluetooth-a mi na komp-a, po tochno svurzva se no ne moja da poluchava nishto ot nego (nz zashto ama ne sum se i muchil mnogo ) dokuto moia SE k700 niama nikuv problem. mi tfa e mai loshoto koeto sum vidial, a inache 70 MB pamet niakak ne sa malko a i play-va chudesno mp3-ki i 3gp-ta, no mlako lag-avo (vse pak e GSM ) display-a e dobur, a tel-a e mnogo priaten za polzvane (pokritieto mu e pochti izcialo ot tunuk sloi guna koito, spoko, e dosta izdrujliv kakto zabeliazah ) No za tezi pari opredeleno ako pak me pitash bih si vzel K700 (shtoto se go vzeh predi bashta mi da vzeme e398-cata) PS: ako razbirash english eto ti da porazgledash: shtrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Аз имам дата кабел за моторола и не е проблем за блутута с комп а може ли да да се свързва с други телефони с него? Не искам К700много се разочаровах от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 picove kajete kak da resha pr. s e398 i namiraneto na telefona ot komputara 4e ne go vijda ne6to s memory kartata. iska mi driver kyde moga da namerq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.