lubo1972 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Много интересно почна да ми става положението с "държавния хазарт" - спортният тотализатор, то малко като тоталитаризъм звучи :-) Как 'случайно' почна да се събира преди избори последните години...интересно предният голям джакпот не беше ли преди местните избори...не знам къде съм я чул/чел тази теоерия ама много логична почва да ми изглежда..може пък и параноята да ме гони повечко ;-) Как мислите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Не си открил Америка, тотото сигурно повече комисии го гледат от Държавния Резерв...случват се и такива числа неможе винаги да е 3,10,15,22,36,47... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Не мисля,че имам измама в ТОТО.Колкото за числата-това може да се каже и за "Треска за злато" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Не мисля , че има някаква измама в тотото. Просто ще е много трудно да се получи такава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Не вярвам да има измама!Дори съм почти сигурен...само че незнам като обявят че и ма печеливш,дали наистина има или само обявяват и някой си ги прибира в джоба??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ne viarvam da ima ismama v Tototo, no naposledak po4vam da se samniavam, kak se natrupvat djakpotite, kak se padat vse predi niakoe zna4imo sportno sabitie, naprimer olimpiadata minalata godina. No nai- ve4e vsi4ko si e moje bi 4ist kasmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Edin poznat na na6te e priqtel s horata koito pravqt topkite i mi e razkazval 4e sa nqkolko grama tejki i ako nqkoq e s naprimer 2gr po-tejka ot durga mnogo qsno 4e po trudne 6te se ulu4i zaradi tva smqtam 4e moje da ima nekvi 6makeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 мили деца, място за шмекеруване винаги има. само кат си помисля че ми регистрират фишчето и комбинацията в компютър, веднага виждам как преди тегленето вече знаят точно какви комбинации и къде са пускани. за натрупване на джакпот лесно може да се направи така че комбинацията да не е печеливша - винаги остава такава. а после следват едни опашки по тотопунктовете, едни увеличения на приходите, едно спонсориране на спортистите...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 мили деца,място за шмекеруване винаги има. само кат си помисля че ми регистрират фишчето и комбинацията в компютър, веднага виждам как преди тегленето вече знаят точно какви комбинации и къде са пускани. за натрупване на джакпот лесно може да се направи така че комбинацията да не е печеливша - винаги остава такава. а после следват едни опашки по тотопунктовете, едни увеличения на приходите, едно спонсориране на спортистите...... <{POST_SNAPBACK}> Изпревари ме с голямата истина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Измама в тото , това е като да микажете че дядо коледа несъществува Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 мили деца,място за шмекеруване винаги има. само кат си помисля че ми регистрират фишчето и комбинацията в компютър, веднага виждам как преди тегленето вече знаят точно какви комбинации и къде са пускани. за натрупване на джакпот лесно може да се направи така че комбинацията да не е печеливша - винаги остава такава. а после следват едни опашки по тотопунктовете, едни увеличения на приходите, едно спонсориране на спортистите...... <{POST_SNAPBACK}> Лесно викаш... И как става? Гледам, че си запознат - обясни ми как се манипулира сферата. Ама не с общи приказки и локуми. Знам какъв е механизма на теглене - искам точно описание как се манипулира сферата, за да излязат точно определени топки от нея в трите тегления. Всеки път правят нов комплект топки? За всяко теглене? А имаш ли идея колко хора трябва да са в "играта", за да стане това? И един мармот... Ако само ще си чешете езиците... Има една поговорка за вас, започва така - "Видяла лисицата, че гроздето е високо..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Да,винаги може да се измами на тото.Например ако топките които трябва да са печеливши е достатъчно да са с 0.1мм по-малки от останалите и само те ще влезнат о отвора.Друг вариант е да се намагнезират и тръбата в която влизат да е със същтия полиаритет ще влезнатсамо тези кои то трябвя и тн.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Neee ne mislia 4e bi imalo izmama v toto... prosto kazvam kakvo mislia de Link to comment Share on other sites More sharing options...
NULL Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 za da ne bydem goloslovni neka preteglim faktite: struva mi se (no ne sym napylno siguren), 4e ot kakto vyvedoha komputyrnata obrabotka mnogo trudno vzeha da se padat djakpotite. Ako nekoi nameri nqkva statistika kak sa vyrvqli predi tova neka da kaje. 6toto 6te e mnogo trudno da me ubedi nqkoi 4e da kajem 40 godini redovno se pada6e jakpota, a izvednyj slu4aino vze da se natrupva. kak pyk taka tozi fakt e v interes na TOTO-to, a ne na horata deto igraqt. I drug vypros me interesuva - 6to v Bulgaria ne obqvqvat pobeditelite. Nima v USA e nevyzmojno da te otvlekyt ili pyk da te iznudvat. Da ama taka e po-lesno da e naglasena rabotata. Navsqkyde tiq golemi pe4albi sa qsni koi gi pe4eli. Tova sa moi zaklu4eniq - ne tvyrdq 4e sym prav 100% no mi e interesno 6to vse v Bulgaria stavat takiva paradoksi. Mtel be6e dylgi godini bez konkurenciq na malkite deca sigorno im e qsno kak stavat tiq ne6ta. Neftohim predi privatizaciqta be6e edinstvenata neftena rafineriq v sveta deto rabote6e na zaguba. I TOTO-to dkydeto pe4albata sy6to e ogromna i to ne e prozra4no. E tva mi e misylta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 mi spored mene 100% ima nqkva izmama.. tolkova mnogo hora puskat toto i nito edin da ne odari djakpota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Всички необходими статистики се намират на сайта на тотото... Отиваш, сваляш, разглеждаш... А това "40 godini redovno se pada6e jakpota" просто изби рибата, братче. Къде го този джакпот преди 10 години?!? Проста математика. Около 14 000 000 (13 983 816 ако не ме лъже паметта) са възможните комбинации. Останалото е теория на вероятностите и математическо очакване - и петокласник може да ги пресметне тези неща. Вероятността да се познаят шестте числа е точно 1 към 13 983 816... Как ви се струва? Относно поредните числа дето се изтеглят - какво толкова невероятно има тук?! От тези 14 000 000 комбинации всички са с равна вероятност за изтегляне. Включително и комбинацията 1, 2, 3, 4, 5, 6 - точно толкова вероятно е да се падне колкото и която и да било друга. Това е все едно да твърдиш, че при хвърляне на зар най-трудно се хвърля 6 - чисто предубеждение и смех... Сметнете си ги тези неща и после се запитайте изобщо нужно ли е да се рискува с манипулиране на каквото и да било? Отговора е - абсолютно никаква нужда няма. За сравнение - погледнете 5/35... Там джакпот не се натрупва почти. Задайте си въпроса "Защо?". Сигурно защото там не го манипулират,а? Решили са само 6/49 да манипулират, те могат и 5/35, ама не щат. Уви - разочарование за привържениците на конспирациите. Отново математика. Просто там възможните комбинации са в пъти по-малко - малко над 360 000 - и съответно вероятността да се уцели е в пъти по-голяма - 1 към 360 000. Както и става - редовно се "удря" там 5-цата и съответно джакпот не се трупа така както във 6/49. Айде тази аномалия ми обяснете - едното го манипулират, а другото не щат. Да бе, да... Гледайте Сашо Диков и Канал 3... А и още нещо - сега си представете, че вие сте този, който отговаря за манпулирането на тотото... Чудно ми е каква заплата трябва да ви плащат, за да не се изкушавате да си цунете джакпота в момента - нали е във ваши ръце, можете да си нагласите фишчето дето сте пуснали да излезе. Да влезе агент Мълдър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 вие да не мислите, че всички хора си правят системи, като на евро футбол. какво набараш това пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Проста математика.Гледайте Сашо Диков и Канал 3... <{POST_SNAPBACK}> И според мен няма измами ! ''Проста математика.'' - обяснява всичко ! ! ! Това , че си пуснал фиш и не си взел джакпота не значи , че всичко е нагласено ! А и това с честото натрупване на джакпота - просто случайност според мен , а и се убедих когато оверман постна гигантската цифра с комбинации ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NULL Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 За сравнение - погледнете 5/35... Там джакпот не се натрупва почти. Задайте си въпроса "Защо?". <{POST_SNAPBACK}> Pi4 mi to na 5 ot 35 Djakpot nqma Qvno ne si zapoznat ama ina4e dobre obqsnqva6 A otnosno jakpota ot predi - izvinqvam se iskah da kaja 4e 6-tici se padaha dosta po-4esto ot sega. na saita nqma statistika ot prez godinite kolko pyti sa se padali 6-tici za edna godina. interesno e da se vidi kakva e statistikata i dali sega ne se padat po rqdko. Prosto vsi4ko trqbva da e prozra4no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Падаха се - когато тегленето беше с две допълнителни числа и имаше 5+1, нали... Това малко променя вероятностите, не мислиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NULL Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 ama vsepak da ne bydem goloslovni neka vidim nqkvi statistiki - ne misli6 li 4e ina4e moje da si govorim samo prazni prikazki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 До тук единствено голословни са твърденията, че има манипулация... Не виждам факти които да подкрепят такава хипотеза. Освен фантазии на разочаровани печалбари, дето им се иска с един фиш да станат милионери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 аве хора на ВСЯКАДЕ имам ИЗМАМА вече много е лошо ама си е така ! може да има и измам може и да нема ама СПОРЕД мен има измам навсякаде ама не съм сигорен ! иначе тфа треска за злато си е чиста измама или пък другото по бтв от 1 презноща Бързи пари ли беше незнам ама тфа си е жив ОБИР за хората които искат да спечелят ЛЕСНИ кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 според мене няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Съгласен съм с Ov3r4man ако не ме лъже паметта имаше рекордно натрупване даже в страните от ЕС миналата година .Още по-миналата пък си спомням че това се случи и в USA около (300 000 000 $) така че естествено че е възможно.Някои ще кажат че това е било просто прецедент да ама в USA и ЕС хората сас десетки да не кажа стотици пъти в повече така че на на онзи джакпод ще му е малко трудно да оцелее.Според мене не може да съществува такава измама иначе представете си ако се разбера ( а това рано или късно става) какво ще стане с ТОТО 2 .Но пък от друга страна ми харесва това у българите че винаги имаме едно на ум което е добре черта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.