Optimus Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Това е най-добрият български филм,направен през последните 10 години..... <{POST_SNAPBACK}> Или по-скоро това е най добрият БГ филм за последните 10 години, който ТИ си гледал. Уви, правят филми, ама кой ли ги гледа? Остават си събития във фестивалните програми но не достигат до широката публика. Искрено се надявам да пуснат "Шантав ден" по телевизията или по кината. Ей това си беше страхотен филм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hofman Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 vinagi sam se naslajdaval na bg-kinoto,a filmite ot 50i nqkoq -do 80 i nqkoq napravo iypulvat gre6nata mi dy6ica(osobeno komediite_) a *Mila ot Mars* si e cqlo postijenie,kato se ima predvid biudjeta,vremeto za snimki i rejisiora.EVALA a nai=ynikalniq bg fil go gledax savsem slu4aino po ponedelnik 1/2 i se kazva6e mai ,,lotariqta,, =basi matricata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Казваше се "Печалбата" на Магардич Халваджиян Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Filma e mn dobar i naistina pove4eto tapotii det izlizat ot Amerika ne mogat da se sravnqva s nego. Az li4no go gledah na kino ,no ako go namerq v neta 6te si go izteglq i pak 6te gi gledam- ZASLUJAVA si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 На мен пък филма не ми хареса! не знам, вярно че има послание и скрит смисъл, но някак си не ме грабна! не съм съгласен с твърдението, че малкият бюджет, кратките срокове и т.н. трябва да служат като оправдание! можеха да го направят с малко повече действие, нали?!?! но най-много не ми хареса финала - твърде обикновен, твърде лесен! все едно на режисьора му е омръзнало да снима ВАЖНОТО Е ОБАЧЕ, ЧЕ ФИЛМИ В БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 daite nqkakav link 4e ne6to ne moga da gi namera nito tuk nito v arenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 daite nqkakav link 4e ne6to ne moga da gi namera nito tuk nito v arenata Потърси по-внимателно. Виж че всички дето пишем тука сме го намерили и сме го изгледали.Има го и тук и в Арената. Номера е да не се отказваш да търсиш. Но ние нарочно няма да ти дадем линк за да не те разглезваме... Не губи кураж и търси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Потърси по-внимателно. Виж че всички дето пишем тука сме го намерили и сме го изгледали.Има го и тук и в Арената.Номера е да не се отказваш да търсиш. Но ние нарочно няма да ти дадем линк за да не те разглезваме... Не губи кураж и търси! <{POST_SNAPBACK}> e kade po to4no nito v arenata nito tuk go namiram?..........6a ma karate da gledam stari film4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 e kade po to4no nito v arenata nito tuk go namiram?..........6a ma karate da gledam stari film4eta <{POST_SNAPBACK}> Дълбоко............. дълбоко Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 are ne se bazikaite ami daite linkn are nikoi li nqma da se smili Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Vzemete kajete link ot kedeto da go grupna. 4e mn iskam da go gledam. Ako trqbva i na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 единствено Златина Тодева е на ниво както винаги,иначе мнението ми е,че май пак се оказа много шум за нищо.Слаб Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 are zatvorete q taq tema nikoi ne dade link Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ех големи газари,търси тва онова,този филм аз поне в warez-a не го намирам и да го има,не успях да го намеря,и кво ми казаате търсете внимателно,не всеки може да е внимателен,и да има време да се занимава с търсене на един филм.Мисля че този форум,едно от основните му функций е да се помага на другите users,евентуално ако имат някъкав проблем,или не могат да намерят нещо,но вие си се радвайте че сте успяли да намерите филм и да го гледате,и постояно да пускате оффтопици,като дълбоко дълбоко ,ае сектир Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 ааа ... къде мога да го гледам това филмче ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Иди и го гледай на кино! Дано на не го намериш качен в интернет! С 3лв няма да обеднееш, но колкото повече хора го гледат на кино, толкова повече пари ще се съберат за бъдещи проекти, а не като до сега един свестен филм на 5 години. ами отделих 10 минути да го търся из сайта и не го намирам. Не смятям и да го търся повече.По добре дайте една банкова сметка да ви преведа 3 лв , а вие ги дарете за някой български проект, и пуснете линк-така де - не ми е за 3-те лева ,просто немога да отделя 3 часа за кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ех големи газари,търси тва онова,този филм аз поне в warez-a не го намирам и да го има,не успях да го намеря,и кво ми казаате търсете внимателно,не всеки може да е внимателен,и да има време да се занимава с търсене на един филм.Мисля че този форум,едно от основните му функций е да се помага на другите users,евентуално ако имат някъкав проблем,или не могат да намерят нещо,но вие си се радвайте че сте успяли да намерите филм и да го гледате,и постояно да пускате оффтопици,като дълбоко дълбоко ,ае сектир <{POST_SNAPBACK}> Яко смех смех смеххххх Някои хора никак ама никак не разбритат от ирония, ам и даже се и ядосват и палят. Толкова ли е трудно да прочетеш темата отначалото а не последните постове само. Тогава вече изречението: Виж че всички дето пишем тука сме го намерили и сме го изгледали. <{POST_SNAPBACK}> Ще придобие нов смисъл за тебе и може би ще се сетиш че този филм скоро няма да бъде качен и дано дълго още да не се качва, за да може да си дадеш 3-те лева не за Холивуд, а за Родното ни кино... Но тия неща са ти толкова далече. Абе я търси дълбоко дълбоко в Warez-a, щото той филма си е там а аз само се мъча да те объркам. А, да и в Арената го има. Търси търси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Виж аз обичам да ходя на кино,не ми до трите лева,когато се наканих да отида на кино,да го гледам,филма вече не го даваха иначе предпочитам киното.А на холивудски филм не сам ходил на кино скоро няма и да отида,защото на 100 филма един е добър,през тази година сам ходил 5-6 пъти на кино ,три от тях бяха на фреснки филм,1 на японски и само едни американски.Ама както си решите аз филма си го намерих,просто се дразня че не помагате а само "ирнозирате", така си мислите вие де! НАСЛУКа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 дайте ми линк за филма в уареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Виж аз обичам да ходя на кино,не ми до трите лева,когато се наканих да отида на кино,да го гледам,филма вече не го даваха иначе предпочитам киното. <{POST_SNAPBACK}> Щом не ти е до парите, значи спокойно можеш да си го купиш на Видео или на DVD и пак да подкрепиш хората, тук е въпроса дали имаш желание, защото възможност е ясно че имаш. Иначе тука в уареза си помагаме, кой с каквото може, то се знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Filma e mnogo iak...samo sajaliavam ,che moje bi dosta xora niama da go razberat napalno...!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 И какво има чак толкова да се разбира? Това, че даже авторите на филма не са били много наясно какво точно са искали да кажат? Разбирам да кажете, че "Вчера", "Всичко е любов", "Комбина" и много други са хубави, но за този филм, да се дава като пример за достиженията на българското кино... нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Filma e mnogo iak...samo sajaliavam ,che moje bi dosta xora niama da go razberat napalno...!? <{POST_SNAPBACK}> E какво има да се разбира , завръщането на днешната модерна младеж към коренитe и сблъсъка с традициите ли?!?! .... Филма е загуба на време , идеята е добра , но можеха по по - добър начин да я представят .... Както и да е , въпрос на мнение \/ peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 spored men filma e dosta tapi4ak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 какво има да се разбира , завръщането на днешната модерна младеж към коренитe и сблъсъка с традициите ли?!?! .... Филма е загуба на време , идеята е добра , но можеха по по - добър начин да я представят .... Както и да е , въпрос на мнение \/ peace hehehe ...vijdash li ,che i ti ne si sxvanal za kakvo stava duma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.