The Black Dragon Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 И защо собствено те провокира да го гледаш пак? Защото не можеш да му хванеш тънкия смисъл. Винаги си мислиш, че нещо си пропуснал, защото филмите му създават такова впечатление, пък после се оказва, че нищо не си пропуснал...просто няма нищо повече. Аз лично много съжалявам за това, защото адски много уважавам режисьори, които умеят да правят атмосфера. И Линч също много го уважавам и обичам и винаги му гледам филмите с кеф...обаче почти винаги се разочаровам, че под прекрасната обвивка се крие не особено обемист смисъл... Може пък просто на мен да не ми е достатъчно...все пак всеки усещане нещата различно, но аз ги усещам така - има проблем със несъизмеримостта на двата компонента. <{POST_SNAPBACK}> Вярно е тва.Не винаги може да разбереш наистина аджеба кво е искал да каже режисьора.Тва са от тоя вид филми,които не са за масовата аудитория и в които това което виждаш е наистина това което е в действителност.Линч има малко изкривено мислене и именно в това е якото.Не всеки може да разбере Туин Пийкс и затова някои не го харесват - защото нямал смисъл (не говоря за теб в момента а по принцип).Смисъл има,но е по-дълбоко скрит,и за разлика от многото американски филми е по-труден за разбиране и консумация от аудиторията.За тва е велик тоя филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.