psihokilar Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 нека да говорим малко за наука. Нали всичко с което разполагаме е създадено с една цел да ни улесни. физиката и електротехниката са ми любими.Ако имате мнение по темата пишете. Как се отделя прахът от въздуха в съвременните климатици? Интересен въпрос не смятате ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 нека да говорим малко за наука. Нали всичко с което разполагаме е създадено с една цел да ни улесни.физиката и електротехниката са ми любими.Ако имате мнение по темата пишете. <{POST_SNAPBACK}> Аз пък точно тези мразя най-много,ако въобще ел.техниката се води за наука Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihokilar Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Аз пък точно тези мразя най-много,ако въобще ел.техниката се води за наука <{POST_SNAPBACK}> Наука е разбирасе защото в нея има физика на 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 физика и електротехника не са за всеки,явно ти си им голям ФЕН ако на човек му се отдават това е прекрасно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Квантова и астро физика с удоволствие мога да чета, както и астрономия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Имам отношение към темата,и то е негативно...Не харесвам теза част от науката...Нищо лично ,но ми се струва изключително скучно....Това е моето собствено мнение и не целя да обидa някой..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Какво точно очакваш да ти пишат хората! Физиката ми е любима, чета с интерес, а задачки всеки ден по две иначе не мога да заспя. Ако имаш някакъв конкретен въпрос за дискусия добре, ама ти само топици отваряш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 нека да говорим малко за наука. Нали всичко с което разполагаме е създадено с една цел да ни улесни.физиката и електротехниката са ми любими.Ако имате мнение по темата пишете. <{POST_SNAPBACK}> Ами и на мен ми допада физиката,а електротехниката си е чиста физика! Ако искаш може да си едитнеш темата и тук да се обсъждат различните новости и достижения на науката!Може да коментираме различни дялове на физиката и интересни феномени и въпроси! Както в темата за Вселената на The Scorpion! Смятам,че може да стане доста интересна тема! Имам отношение към темата,и то е негативно...Не харесвам теза част от науката...Нищо лично ,но ми се струва изключително скучно....Това е моето собствено мнение и не целя да обидa някой..... <{POST_SNAPBACK}> Ами как няма да ти е скучно като повечето учители по физика са некадърници и незнаят как да представят информацията на достъпен език! А иначе във физиката няма нищо скучно! Целия технически прогрес дължим на физиката! Почти всички други науки произлизат от нея. И по късно са се обособили като самостоятелни дисциплини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Добре де, чета в един форум за теория на стурните. Прекрасно обяснявала същността на вселената. Като я има тази тема - някой може ли да каже нещо по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Добре де, чета в един форум за теория на стурните. Прекрасно обяснявала същността на вселената.Като я има тази тема - някой може ли да каже нещо по въпроса? <{POST_SNAPBACK}> Какви са тия стурни!? Може би имаш предвид теория на струите? За субатомна физика ли се отнася? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Какви са тия стурни!? Може би имаш предвид теория на струите? За субатомна физика ли се отнася? <{POST_SNAPBACK}> Става дума за трептяща СТРУНА. Има такава теория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMiReSkiLL Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Zdr. i ot men!6te zapo4na s tova.Nqma malovajna nauka ili iskustvo,kogato razberete, 4e naukite-tova e klasifikaciq na obqsneniqta, koito se davat za procesite v zaobikalq6tiq ni svqt, ne6tata 6te potrugnat Taka, predlagam vmesto da zagatvate, koi kakvo e 4uval ili da se istukvate kakvi slojni termin4eta ste nau4ili, vzemete da dovur6vate tova koeto iskate da kajete taka 6te ima razvite, za6toto 6te se predava interesna informaci, poneje 4ovek nqma fizi4eskata vuzmojnost da se zbluskva s vsi4ko eto tozi forum bi mogul da se prevurne v edin mnogo interesen vsekidnevnik, v koito vseki 6te vliza s misulta 4e 6te nau4i ne6to interesno.I ne se zablugdavaite, 4e moje da se predade podrobna informaciq v dva, tri reda!Blagodarq vi za vnimanieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Az se uvli4am ot Qdrena fizika .... Daje sega 4eta edna kniga za proekta "Manhattan" ....... {atomnata bomba } No i kato cqlo fizikata mi e lubima nauka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Немога да разбера какво се обсъжда тук .Темата наистина има нужда от едит, за да може да се дават ниякакви мнения или да се обсъжда ниакакъв въпрос свързан с електротехниката или физиката Така ще може темата да има бъдеще, иначе триабва да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihokilar Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 Немога да разбера какво се обсъжда тук .Темата наистина има нужда от едит, за да може да се дават ниякакви мнения или да се обсъжда ниакакъв въпрос свързан с електротехниката или физиката Така ще може темата да има бъдеще, иначе триабва да се затвори <{POST_SNAPBACK}> тук се пише за физика и електротехника и ако някои има конкретен вапрос да го зададе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMiReSkiLL Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Smqtam, 4e 6te e po-interesno izpolzvaneto na urana za mirni celi, naprimer tova, 4e edinstvenata AEC na balkanskiq poluostrov e v BG.A imenno v Kozlodui, kakvo mislite za tova i dali odobrqvate tova kato tema, az sum bil tam i moga mnogo interesni ne6ta da izloja kato informaciq?I dali ima bude6te AEC spored vas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMiReSkiLL Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Se edno ti e v zadniq dvor vse pak o6te ne e otkrit studeniq qdren sintes ili pone nie ne znaem za tova.Trqbva da znaem 4e ima i radiaciq, koqto ne e polezna za 4oveka v golemi koli4estva, ako se usvoi studeniq qdren sintes 6te mogem da dobivame energiq ot elementi, koito ne sa radioaktivni, kato vodoroda.E, to energiqta e navsqkude okolo nas, no za sugalenie na 4ove4estvoto sa poznati mnogo malko na4ini za neinoto preobrazuvane, v pove4eto slu4ai e svurzano s razru6avaneto na ne6to za da mu bude vzeta energiqta, vinagi mi se e iskalo da jiveem v svqt v, koito preobladavat izto4nici na ergiq kato elektrocentralite i vqtarnite centrali, 4isto i ekologi4no, suobrazno s vsi4ko jivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Как се отделя прахът от въздуха в съвременните климатици? Интересен въпрос не смятате ли? <{POST_SNAPBACK}> mi az ne sum mnogo siguren ama znam 4e ima elektrostati4ni filtri, koito otdelqt okolo 995 ot tezi 4astici. te redstavqlvat edin zazemen metalen cilindyr, v koito po sredata ima tunuk provodnik. podo deistvie na silnoto el. pole se otkusvat elektroni koito se zahva6tata za kisloroda i te ot svoq strrana se prilepvat kum tvurdite 4astici i gi naelektrizirvat. te ot svoq strana se prilepvat po stenite na cilindura, i sled tova se mahat mehani4no(ne znam kak ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 нека да говорим малко за наука. Нали всичко с което разполагаме е създадено с една цел да ни улесни.физиката и електротехниката са ми любими.Ако имате мнение по темата пишете. Как се отделя прахът от въздуха в съвременните климатици? Интересен въпрос не смятате ли? <{POST_SNAPBACK}> Как успя да изброиш най омразните ми ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 I az mrazq nai-mnogo tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 супер мноо се зарибявам по ядрена и крантова физика преди вр. ми бяха интересни резни странни квантови закони и своиствата на некви 4астици като неутрино и анти-омега хиперон (mnoo qko mi zwu4aha) ... но след тва като се по4на малко по малко да у4им в даскалото подобни неща и ми се струваха супер ску4ни и глупави така беше и с биологията преди години си бях набарал една книга "Пътеводител в биологи4ните науки " на аизък азимов( които освен писател е и професор по биология ) и ми беше мноо шоу ... в последствие много ми помогнаха знанията придобити от люопитството ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.