Jump to content
BulForum.com

Продавам пликчета за дискове

Recommended Posts

Оправи ли линковете да ги видим, иначе аз съм един от желаещите! Едва ли ще могат да се видят в пощата ти!?

По повод горните 3 поста. Вие не виждате ли топика или това 100бр. за 3лв. според вас е за цвят ;) не се заяждамНа един приятел може да му свършат работа, затова ще говоря с него и ще пиша.

Аз също изявявам желание. Ако има още 100 бр давам 5 лв за тях :)

ami ve4e prodadah ednata partida no ako me iz4aka6 1 den. t.e. do utre moga da napravq o6te 100 i ti gi davam moje i za 5 lv. nqmam ni6to na protiv ako si saglasen pi6i moje6 da mi se obadi6 i na ICQ 120-218-543 ili na mirc aysel_7 v kanal plovdiv ok?

Малко с подразбиране ги уцелих линковете:

1

2

3

Поздрави :)

Blagodarq ti mnogo pi4!bay ;)

pi6i mi PM kogato ima6 100 broq ili 50 za 1.5lv ako nqma6 100.

kakvo 6te kajete da vdigna cenata malko a? :) 4e sega imam da u4a i mnogo ne mi se zanimava i si vikam pone da ima smisal. kakvo 6te kajete za 5 lv. 100 br. a? :rolleyes: :P :D o6te tazi ve4er moga da napravq 100 br. ima li jelae6ti? :)

• 1 month later...
Продавам пликчета за дискове ръчна изработка  :D Направени са от стари списания. Ако някой проявява интерес нека пише.

Ако искаш малко да вдъхнеш нови сили на бизнеса мисля , че този сайт ще ти свърши работа http://www.papercdcase.com/ :punk

Момиче (си май дано не бъркам :)) тва е много малко пара и страшен труд.Евала ти за което.Вдигни на 5 лв. поне

Black Dragon е прав , машинно производство с цена на едро са около 0,02 стотинки :D , значи на дребно трябва да са между 0,05 до 0,07 :-) . :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...