Jump to content
BulForum.com

Търся песнитска

Guest InTeRgAlAcTiC

Recommended Posts

Guest InTeRgAlAcTiC

Една такава, нали хаус, да вземем за основа Hi Papi например, но има едни такива тореадорски елементи... :) . Абе пускат я много често по дискотеките. Не мога да кажа дали е актуална в момента.

Guest InTeRgAlAcTiC

Ами какво повече да ти кажа. Хаус песен, с едни такива тромпети...испанска работа...не знам...

Guest InTeRgAlAcTiC

Не е саксото. Става дума за духови инструменти, но не саксофони. По-скоро фанфари....абе не мога да го определя. Ти все пак давай предположения :)

A stiga we 4akai o6te malko da pomislq koq e s duhovi instrumenti :) Az sum zavur6il muzikalno taka 4e trqbva da sum q 4uval pone. Da ne bi da e nqkoq ot na vodka select ili vodka sobieski diskovete ? Naprimer Loving Paris - Loco ? Ili puk Marascia ft. The Rumbar - A Bailar Mi Gente ?Ili swingfield_-_Sax-o-matic ?Ako ne e nqkoq ot tiq napravo... neznam :) Ako q nameri6 zaduljitelno mi kaji koq e :)

Guest InTeRgAlAcTiC

Не е... Песента си звучи доста по-твърдо. Не е някъв чил-аут или софт хаус

Guest InTeRgAlAcTiC

BTW, като си завършил музикалното можеш ли да ми обясниш с прости думи какво представлява музикалният знак за встъпване. Срещал съм много често терминът "Cue" в музикални програми за компюър, такива... deejay-ски. В речника пише "муз. знак за встъпване".

10x предварително :)

Guest InTeRgAlAcTiC

Хубаво де. Както и да е. Все пак ако някой знае какво означава терминът "Cue" в диджейските среди нека сподели :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...