Jump to content
BulForum.com

Emulators and roms

lil_stenly

Recommended Posts

Добра информация даваш !

И все пак вижте едно сайтче за емулатори !

Ето и линк , tv-games.ru ... има всякакви емулатори , патчове както за емулаторите , така и за игри и като цяло е много добър сурс за такива неща ! ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 328
  • Created
  • Last Reply

PCSX2

Title-Serial-Region-Console-Status

God of War-SCES 53133-E-PS2-Ingame

God of War-SCUS 97399-U-PS2-Ingame

Аре късмет и дано ти върви много добре ! ;)

Стенли, моля ти се. Просто... Моля ти се.

Алекс - можеш да го пуснеш, както е показал и Стенли, но няма да можеш да го играеш, за съжаление.

Със свястни настройки и много бърз компютър съм чувал , че тези игри вървят на 50 фпс ... незнам ще погледна пак ! ;)

чух ,че на компютрите на НАСА игрите за xbox 360 и wii са емулирани много добре.ще чекна и ще дам допълнително инфо

А , тва не е ли секретна информация или е дават на хората за да пускат безсмислени постове !

За емулация на пс2 ще ти трябва по-добър компютър от това , което се пише по форумите !

Ще вади фпс ако имаш добри плъгини и знаеш как да си ги съчетаеш !

При мен върви на 10 фпс , но трябва да съм без звук ! ;)

WTF :angry1 Инсталнах си МаМе32 0.67 Kaillera нещо си. Как да си подкарам Metal Slug деба ...

mslug2 : ng-sfix.rom 131072 bytes 354029fc NOT FOUND

mslug2 : neo-geo.rom 131072 bytes 9036d879 NOT FOUND

mslug2 : ng-sm1.rom 131072 bytes 97cf998b NOT FOUND

mslug2 : ng-lo.rom 65536 bytes e09e253c NOT FOUND

WTF :angry1 Инсталнах си МаМе32 0.67 Kaillera нещо си. Как да си подкарам Metal Slug деба ...

mslug2 : ng-sfix.rom 131072 bytes 354029fc NOT FOUND

mslug2 : neo-geo.rom 131072 bytes 9036d879 NOT FOUND

mslug2 : ng-sm1.rom 131072 bytes 97cf998b NOT FOUND

mslug2 : ng-lo.rom 65536 bytes e09e253c NOT FOUND

Свали си NeoRageX от romhustler.net и всичко ще е окей. ;) Просто МАМЕ прави парчета м/у версийте си и ако някой ром ти е тръгнал на 1 версия на МАМЕ, то няма гаранция, че на следващата ще тръгне...

А , за коя версия на играта става въпрос !

Защото обикновенната версия върви перфектно и на ФБАлфа без други глупости !

Впрочем трябва да обновя линковете на темата ! ;)

Абе хора....Имам един въпрос...може и да са два де :lol:

1) Как да сейвам на PS1 като съм изиграл нещо? Т.е. като играя Tekken 3 и си премина Arcade Mode-a и би трябвало да отлюча нещо,ама после как да сейвам? То си има там Save Slot....Ама трябва да дам ESC и май играта се бъгва? И после как да лоадна ?

Ако не искаш да ползваш емулацията на оригиналните PS1 save карти, ползвай F1 за Save, F3 за Load. С F2 се избира на кой слот искаш да направиш сейва, има мисля 5 или 6 слота.

[Edit] Приех по default, че ползваш ePSXe. [/Edit]

Да,точно така,благодаря много :)

Аз сега от един форум свалям някви X-men игри,пак такива Fighting,също така гледам има и няква X-men vs. Street Fighters :blink: :punk

Някакви други подобни да знаете? Такива с графика като на Tekken 3 :)

OK,10x :)

Ся точно си сложих и MAME-a дет е в Consolе-то на gameza. Ама ми се струва,че ромовете са наистина много....за ся съм свалил 20% от ромовете и вече ми взе около 300-400 МБ :blink:

А нз колко е цялото.....

А , за коя версия на играта става въпрос !

Защото обикновенната версия върви перфектно и на ФБАлфа без други глупости !

Впрочем трябва да обновя линковете на темата ! ;)

Откъде да сваля NeoRageX?

И какво представлява това? Нов емулатор или допълнение към MAME?

Не,щото нали Лил беше казал,че някои игри от MAME не си съвпадат с някои версии и т.н.,за това да свалим Neo Geo X ала-бала.

Преди малко барнах яко графиката на N64 1.6. И давам пример -> Pokemon Stadium 2.

Много добра графика ми вади по време на битките....Едно такова метално....мммм,след малко ще ви дам скрийн....Ама както винаги става трябва да се жертва нещо - графиката в менюта ми се раз*ба.... Изчезват разни фигурки и малко примигват,после става черно..... Няква помощ?

Ето при битките.

http://img252.imageshack.us/img252/6597/13519388hl3.jpg

http://img252.imageshack.us/img252/483/37144149jb9.jpg

http://i.data.bg/07/01/28/210235.jpg

Забележете,че покемоните са със супер фрафика (според мен) ама например картинките отсрани дет са съкс..... Говоря за 3-тата картинка....

А ето бъгчето.

http://i.data.bg/07/01/28/210237.jpg

?

А някой може ли да ми даде примерни настоики на ePSXe 160 (BIOS,графика(настроиката и)),защото след 3мин игра на Вижиленда ми блокира.При игра на Kula World и Crash Bandicoot постоянно сменям настроиките защото когато са добри за кула неса за краш.

П.С. опитах с всички възможни настроики на Video-то на който и да е модел и едно няма което да не забие или да става за игра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...