Jump to content
BulForum.com

Emulators and roms

lil_stenly

Recommended Posts

Ползвал съм 1.10, сиреч последната версия. А Bleem е ужасен, сакат, платен емулатор, който пуска около 30-ина заглавия

Wikipedia

In the infancy of PlayStation emulation, bleem! was incredibly advanced for its time

Bleem uses low-level memory emulation and other risky technology. It does not function on operating systems using the Windows NT kernel, such as Windows XP.

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

The guys over at Emufanatics (notice the adress change) put up a screenshot showing the latest progress on a totally new project started by the well known PSX emulation tools/plugins author Sapu:

After Sapu was already able to get the comercial PSX emulator VGS running on Windows NT systems (also includes 2000, XP), he now seems to have started creating the same system for the long discontinued emulator bleem!. And it seems that Sapu was already able to get the whole thing running with the demo of bleem! v1.4 !

However, there is no release yet, so please don't mail the author asking for the files yet. We'll of course keep you up to date on the latest progress about this tool here @ NGEmu !

Има само един проблем !

Блеем е тръгнал на НТ платформа , но така и не са пуснали релийз !

Ако има релийз то ще е демо версията на програмата !

Някой да има информация за новите проекти на капком !

Чух , че щели да правят ремейкове на повече им известни заглавия !

Дали ще ги видим на 3д скоро ! :unsure:

Някой играл ли си е с "M.U.G.E.N" !

И направил ли е нещо стойностно , което заслужава да му се обурне внимание !

Вчера прекарах един час в търсене на модели , нива и като цяло сурс от който може да се направи нещо , затова вижте следния сайт и си кажете мнението !

Линк

;)

Да , клик! :)

Мисля , че сега можеш да го намериш в DC++ , защото темата , към която ти дадох линк е старичка :)

Ако има още мераклии за Mugen, ето ви дълбоко апокрифен сайт с играчи от Capcom VS SNK 2, директно от PS2 порта на играта.

http://page.freett.com/warusaki3/index.htm

По моето скромно мнение CVS2 е най-добрия 2D fighting правен изобщо, ако ви се играе, а нямате PS2, сваляйте и слагайте в някакъв Mugen. Аз изтрих моя, може пак да седна и да наредя един с тия играчи, но не обещавам нищо.

[Edit] И още един линк от старата ми тема за Mugen. Виждам, че още е в разработка и изглежда добре. За феновете на Mortal Kombat:

http://www.geocities.jp/RatonMalo_AR/ [/Edit]

По моето скромно мнение CVS2 е най-добрия 2D fighting правен изобщо

http://www.geocities.jp/RatonMalo_AR/ [/Edit]

съгласен.гадното обаче е,че има много малък брой терени

Абе не ги гледай терените , е вярно , че ще разсейват по време на игра , но като гледам ще е зарибена ! ;)

абе не са толква грозни,че да разсейват.просто съм свикнал в яки 2д файтинги терените да са много и да ме кефят.а тези не са нито едното нито другото :)

А , аз намерих следните игри за псп !

Bust A Move Deluxe

Need for Speed Carbon - Own the City

Cars

Tomb Raider Legend

Brothers in Arms D-Day

Metal Gear Solid Portable Ops

Worms - Open Warfare

Blitz Overtime USA

BattleZone

Asterix & Obelix XXL 2

Tekken: Dark Resurrection

LUXOR: Wrath of Set

Darkstalkers Chronicle the Chaos Tower

Rengoku II: The Stairway to H.E.A.V.E.N

GUN Showdown

Sonic Rivals

Pro Evolution Soccer 6

Mortal Kombat Unchained

Pro Evolution Soccer 5

Ace Combat X Skies Of Deception

Dave Mirra BMX Challenge

Killzone: Liberation

Кажете да ги свалям ли или не се интересувате !

Защото са към фрее хостинг нетуърк и ще отидат след дни !

как какво ? ще ги играе на емулатор разбира се :)

преди време като дискутирах с него той ми беше писал

Мдааа , всеки си има мнение ... мойто е , че скоро компютрите много лесно ще емулират игри за конзоли !

Разбира се ,много лесно.Вече с лекота се емулират gamecube,ps2 и xbox,да не говорим за nintendo64 и dreamcast.

докрая на 2007ма ще има супер емулатори за x360,wii и ps3

какво остава за преносимите конзоли като ds и psp

Хаха, не така грубо бе, не юркай човека! :)

Стенли, тия неща не можеш да ги пуснеш на емулатор и няма да можеш в обозримото бъдеще. Не мисля, че на мен или на Eazy ни се обяснява отново защо. Просто приеми, че положението е такова. И аз искам да дръстя нови игри, ама ей на :D

А , аз намерих следните игри за псп !

...

Кажете да ги свалям ли или не се интересувате !

Защото са към фрее хостинг нетуърк и ще отидат след дни !

Абе от къде си направи извода , че ще ги играя ! Говорех за хората , които имат псп !

На някой им е много трудно да си намерят игри за конзолата , защото не никтнат из всеки сайт ! :)

Не, не е тази... Точно нинджа с куче е ...и като ударят кучето става по-малко.

АААААААААААААААА Намерихя!!! Счупих се от цъкане, но я намерих! Тук я има! Shadow Dancer 1990! Сега ако някой ми даде РОМ-а и направо няма равен!

Освен нея може да пробваш Shinobi 3 : Return of the ninja master за Sega Genesis още позната като Sega Megadrive.

между другото ето един сайт в който винаги слагат последните версий на емулаторите и има доста игри, хакове на игри и алтернативни, да не кажа апкрифни, версий на някои от тях : http://romhustler.net/

само таймера с 15 сек може да ви издразни преди да започне свалянето на някой ром, ама е по-добре от нишо ;)

как какво ? ще ги играе на емулатор разбира се :)

преди време като дискутирах с него той ми беше писал

Разбира се ,много лесно.Вече с лекота се емулират gamecube,ps2 и xbox,да не говорим за nintendo64 и dreamcast.

докрая на 2007ма ще има супер емулатори за x360,wii и ps3

какво остава за преносимите конзоли като ds и psp

Като казваш че с лекота се емулират вече игри за PS2 може ли някакъв добър емулатор за да пробвам дали става

и то очеизвадна ирония.незнам как не я схвана :wacko:

дори иконзолите от преди 3 поколения не са емулирани свястно,кво да говорим за новите ?

да не говорим,че конзолите които се емулират добре(като nes и sega) могат да бъдат намерени за 15-20 лв.

Къде има Sega за 20 лева бе? Аз ще си купя една за collector's value :D NES си имам, оригиналдъ при това, от нормалния NES, не Famicom-ите, които има половин България.

ми в българските конзолни форуми дося съм ставал свидетел как изтъргуват 2-3 за по 20-25 лв.

не знам дали оригинална sega md обаче...

Проблема е , че вече с тея конюоли много не се занимават !

Търсените конзоли както знаете са пс2 , пс3 , ексбокс и преносимите на нинтендо !

Аз ако ще си зимам конзола , ще е нинтендо дс ! :)

и то очеизвадна ирония.незнам как не я схвана :wacko:

дори иконзолите от преди 3 поколения не са емулирани свястно,кво да говорим за новите ?

да не говорим,че конзолите които се емулират добре(като nes и sega) могат да бъдат намерени за 15-20 лв.

Незнам как не сханах :wacko: .Сега като чета и аз се чудя.Ми ще си играя само на МАМЕ и това е .Кажете по добър емулатор за МАМЕ че някои игри не ми ги намира.

Къде има Sega за 20 лева бе? Аз ще си купя една за collector's value :D NES си имам, оригиналдъ при това, от нормалния NES, не Famicom-ите, които има половин България.

Аз имам оригинална Sega Megadrive внесена от Япония. Само трябва да се пооправи малко, че не иска да вади картина, пък на мен не ми се занимава... Имам и джойстици, дето си бачкат перфектно, ама като няма кой да ги ползва :) хаха... едно време много се ядосвах, че само аз имах SMD от познатите ми и нямаше с кой да си разменям игри... Ех спомени, спомени :)

едно време много се ядосвах, че само аз имах SMD от познатите ми и нямаше с кой да си разменям игри... Ех спомени, спомени

аз пък по тва отношение бях късметлия :) в мойта махала имаше към 15 човека с sega ,след няколко години към 20 човека (сериозно наистина там някъде) с playstation 1... и в най-близко време едва трима с ps2 (тва не е проблем вече,теглиш и записваш,няма нужда от размени....)

Но по времето на sega и ps1 разменянето на игри беше доста важно щото макар фалшиви игрите струваха доста.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...