AssassiN Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Golden Axe се казва. Има 1,2 и 3. Подозирам, обаче, че ще ти се види доста постна. Играл съм я на 486 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 една от най-добрите поредици за sega mega drive 2 ! класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 EazY-E, златен си батка. Мерси много. \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 И доволно лудия Golden Axe: Revenge of Death Adder за Mame (работи без дефекти по графиката на Mame 1.10) Rom - http://www.rom-world.com/file.php?id=31087 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Абе едно време, зад кино "Кочо Честеменски", настояще Фламинго имаше едни игри на време. Е там имаше една нинджа. Нещо като Shadow Dancer, ама с много по-яка графика и много нива. Пак нинджата е с едно бяло куче, което можеш да насъскваш. Някой да знае как се казва тази игра и с какъв емулатор мога да я подкарам. Ако може и линк за Ром-а .... Станах май нагличък, ама от много време я търся и ми писна на к*** вече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Ъъъъм, Shadow Dancer за Mame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Ами не оня, дето първия цар е в един самолет... За подобна игра говорим ама много по-дълга и с по-добра графика. Не оная бялата нинджа с шапка като Ку Клукс Клан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Ах! Сега като се замислих, спомням си нещо подобно в една от кварталните дупки с жетонки. И аз преди време много рових за тая игра, но не намерих нищо. После пък свалих целия Mame с всички ромове и пак я нямаше. Мисля си, че щом ти си спомняш, че графиката е била много по-добра, играта може да е била на по-новите хардуерни платформи за жетонки от типа "игра на cd натъпкана в жетонка". Много малка част от тия заглавия се емулират, за мое голямо съжаление. Ако ти се губи време, иди на http://www.system16.com/ и рови докато припаднеш от цъкане, може да видиш някъде скрийнове от точно тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 Повечето от тея игри на време са нещо като на плейстейшън платформа ! И аз съм е мяркал тая игра в един сайт ама беше за ПС1 ! Незнам , дай малко повече за играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Такава игра за PS1 няма. Както казах в предишния пост, има много които са на ПОДОБЕН хардуер, да, чсаст от тях са директно от PS1, някои са на разни екзотични платформи. Точно тая игра с нинджата не е за PS1. Освен ако не се бъркате много за кучето и играта не е Strider 2, защото в Strider нямаш куче, което да насъскваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Не, не е тази... Точно нинджа с куче е ...и като ударят кучето става по-малко. АААААААААААААААА Намерихя!!! Счупих се от цъкане, но я намерих! Тук я има! Shadow Dancer 1990! Сега ако някой ми даде РОМ-а и направо няма равен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Без да искам да се заяждам... Ъъъъм, Shadow Dancer за Mame? http://rom-world.com/file.php?id=21646 [Edit] На всичкото отгоре, screenshot-овете, които са на system16.com са от Sega MegaDrive версията, а не от жетонката. http://www.system16.com/screens/shadowdancer_md.png (Като MegaDrive) А и по самия графичен палет си личи, че не е жетонка. Ако зора ти е точно за това от screenshot-овете, ето ти линк за рома за Sega: http://rom-world.com/file.php?id=14741 и емулатор: http://www.emulator-zone.com/download.php/...n/Fusion351.zip [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Благодаря ти наистина много. Просто не съм наясно с емулаторите. Ако знаех как нямаше да те притеснявам. И пак благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Жив и здрав! И аз пак ти казвам, нямам за цел да те заяждам, просто ми вервай от първия път, ако не съм сигурен не говоря Радвам се, че съм ти помогнал, цъкай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Хора,на кой емулатор тръгва Marvel vs. Capcom (1). Не 2 Само ми кажете,че се емулираот PSX(1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Има го и за PSX, но препоръчвам жетонната версия. Имам неприятен опит от жетонки, пренаправени за PSX. Или емулатор за PSX, или Kawaks или Mame дори. Ето го за Mame (не давам гаранция, че ще работи и на Kawaks) http://rom-world.com/file.php?id=22677 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 T.e.? Как така "неприятни опити"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Просто игрите излизат малко криви, трудно е да настроиш скоростта да пасва идеално на оригинала, имат леко забавяне, което, колкото и да е малко, пречи за разни комбота и т.н. Просто като си е правено за жетонка и има емулатор за жетонка, по-добре го свали и го играй за жетонката. По-бърза, по-точна, по-добра емулация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 Някой играл ли си е с "M.U.G.E.N" ! И направил ли е нещо стойностно , което заслужава да му се обурне внимание ! Вчера прекарах един час в търсене на модели , нива и като цяло сурс от който може да се направи нещо , затова вижте следния сайт и си кажете мнението ! Линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Има ли друго RPG с Марио за N64 освен Paper Mario?Защото си спомням,че бях играл точно такова преди време и много ми хареса.Мислех си,че е именно Paper Mario,но сега като видях screenshots не мисля,че е то...играта,която търся имаше графика подобна на Super Mario 64 Някой да знае къде мога да намеря Herc's Adventures за PS1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Дръпнах си ePSXe(ps1 емулатор)Някой има ли впечатления от него...от къде да намера работещи ромове.Как мога да подкарам на него street fighter ex(дръпнал съм го от един линк в темата на зип файл).как се "инсертват" слагат дискове...това не мога да разбера edit:сега на дневен ред е какво да ги направя зиповете за да ги подкара емулатора???да ги направя бин или имг какво?И с коя програма много съм бос в информацията и затова ми трябва помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Настроил ли си плъгините за видео, звук и CD? Ако си, extract-ваш зипа, рара или каквото там си свалил и от него трябва да ти излезе голям image файл, .iso, .bin, .img, .mdf После пуслаш емулатора и правиш File -> Run ISO и си избираш излязлия от зипа/рара image файл. Ако е на mdf, зареждаш го в daemon tools, а през емулатора правиш File -> Run CDROM, като си си настроил плъгина за CD да чете от виртуалната буква на dtools. И... играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 Този емулатор тук ... линк не се нуждае от плъгини и работи с много повече видове имиджи ! Обаче графиката е като на оригинално пс ! Искам да кажа , че емулацията е направена колкото се може по-близка до конзолата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Няма да позволя да се рекламира pSX емулатора под носа ми и да се говорят подобни ужасни лъжи! Имам около 80-ина игри за PS1, много от тях работят с много много проблеми на pSX, някои изобщо не вървят, а съм ги играл на ePSXe. Основното предимство на pSX е, че да речем Chrono Cross тръгва без да му баеш, както и няколко други много популярни RPG-та. Но аз пускам Chrono Cross и на ePSXe и там върви с картина, на която мога да различа кое кое е по героите, защото е на резолюция, която показва моделите като нещо повече от мърдаща маса квадрати Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 Ти коя версия си използвал ! И не ми го хвали епсхе , защото всяка игра върви различно на него ! Пробвай го тоя и ми кажи как пуска игрите и аз доколкото знам краш бандикуут върви най-добре на блеем ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.