Jump to content
BulForum.com

Emulators and roms

lil_stenly

Recommended Posts

Просто ако ти кажа , че няма да ти накъсват ще те излъжа !

На всеки компютър различно и с други плугини пак е различна работата !

Не съм фен на тези емулатори специално и за това по-добре виж в сайта на самите програмки как стават тея работи и дали изобщо може да се оправи !

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Аз до колкото разбрах нещо работата с DS емулацията няма да стане.Повечето имат кусури и като цяло нямат добра визия.Тва е като емулатора за PSP и на нея май е рано още.Пич качи си маме и си цъкай добрите стари игри, за които сме си сигурни, че вървят.

Свалих си една игра и ми я дава като един файл eboot.pbp. Някакви идеи това дали е за някоя конзола и ще тръгне ли на някой емулатор? 10х предварително.

• 2 weeks later...

ohhh prosto iskam da cakam pokemo diamond i metroid na ds emylator sega gi cakam ama na no$gba emulator. mnogo go hvalqt ama e bagnat na ksvami na pokemona a pak metroida ne tragva nqkvi idei kakav emulator da drapna (pratete link). sorry za latineca amam nqmam bg :(

Пич , разбери , няма начин да не ти накъсва...

• 3 weeks later...

Много яко!!! От 17:45, когато Curunir е дал линковете до сега цъках. На времето тая игра така ме беше зарибила, че я играех по цяла нощ.

Култова е игричката, навремето се зарибявах по нея на терминатора, а до скоро дори я играех на телефона на един приятел :lol:

Моля, моля! Любимото ми нещо е да помагам на хора, които търсят стари конзолни игри или такива от жетонки, защото и аз ги обичам много и съм прекарал безбожно много часове в изравянето им, така че сега ми е кеф да помогна на всеки, който търси. :D

Хахаха тая игра я имам на телефона.Кагато съм на дскало си я играя през часовете :P .Ancient Arcade Rullz :D

CURUNIR Бог да те благослови момче за това нещо дето си качил където толкова търсих

ако можеш дай линкове и към мариовците и другите подобни игри

Тончо, благодаря за хубавите думи! :D

Колкото до други подобни цъкала - просто се хакваш на http://emu-russia.km.ru/?l=en и оттам ползваш търсачката горе. Има всичко за 8 и 16-битовите конзоли.

[Edit] Намирам игри по спомени! :lol: Само обяснете горе-долу какво става в конкретната игра и пишете, не мога да дам 100% гаранция, но мисля, че мога да намеря почти всичко :P [/Edit]

Иначе някой помни ли старата игра бубъл бобъл херо 2 за компютър ! Сега е свалям и доста се зарибявах преди ! Тук има статия за поредицата на тая игричка !

Знам че е малко офф-топик , ама тва баттле сити ме зариби от сякъде , рових се да го намера за телефон ама не мога:( някой да помогне?

Знам че е малко офф-топик , ама тва баттле сити ме зариби от сякъде , рових се да го намера за телефон ама не мога:( някой да помогне?

Може да използваш тази програма за да играеш игри за нинтендо на телефон !

• 2 months later...

Това го търсихме преди 3 години..... има за сваляне самта игра, но няма добре работещ емулатор, който да я подкара... Пробвай някоя игра за Nintendo DS. Те поне работят, макар и бъгаво

Това го търсихме преди 3 години..... има за сваляне самта игра, но няма добре работещ емулатор, който да я подкара... Пробвай някоя игра за Nintendo DS. Те поне работят, макар и бъгаво

Ахх , на мене лично само тази игра ми трябва...Ако някой в този форум има ISO иконата на играта и я качи

моля да ми пише на ЛС

• 2 months later...

Прбвах , търсиш , рових , свалях и неуспях да подкарам маме32 затова моля ако някой го има или ако знае къде я има и е написано как да се подкара като за олигофрен много ще му благодаря ако сподели с мен . Много ми се играят бубле бубле , мустафа , snow bros , pang но няма да откажа и други игрички .

Някъде някога няколко пъти съм писал инструкции как се слага Mame и как се прави да работи с ромовете, дума по дума. Не мога повече, просто потърси из форума. В тая тема е най-вероятно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...