lil_stenly Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 Просто ако ти кажа , че няма да ти накъсват ще те излъжа ! На всеки компютър различно и с други плугини пак е различна работата ! Не съм фен на тези емулатори специално и за това по-добре виж в сайта на самите програмки как стават тея работи и дали изобщо може да се оправи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Аз до колкото разбрах нещо работата с DS емулацията няма да стане.Повечето имат кусури и като цяло нямат добра визия.Тва е като емулатора за PSP и на нея май е рано още.Пич качи си маме и си цъкай добрите стари игри, за които сме си сигурни, че вървят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Свалих си една игра и ми я дава като един файл eboot.pbp. Някакви идеи това дали е за някоя конзола и ще тръгне ли на някой емулатор? 10х предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 За PSP е, не се мъчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackboy Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 ohhh prosto iskam da cakam pokemo diamond i metroid na ds emylator sega gi cakam ama na no$gba emulator. mnogo go hvalqt ama e bagnat na ksvami na pokemona a pak metroida ne tragva nqkvi idei kakav emulator da drapna (pratete link). sorry za latineca amam nqmam bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Пич , разбери , няма начин да не ти накъсва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Battle City Емулатор - тук: http://www.emulator-zone.com/doc.php/nes/fceultra.html Ром на самата игра - тук: http://emu-russia.km.ru/?l=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Mnogo ti blagodarq Curunir e 4upih se da q turq ama kato neznam kak se kazva mersi o6te vednuj za burzata reakcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Много яко!!! От 17:45, когато Curunir е дал линковете до сега цъках. На времето тая игра така ме беше зарибила, че я играех по цяла нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Култова е игричката, навремето се зарибявах по нея на терминатора, а до скоро дори я играех на телефона на един приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Моля, моля! Любимото ми нещо е да помагам на хора, които търсят стари конзолни игри или такива от жетонки, защото и аз ги обичам много и съм прекарал безбожно много часове в изравянето им, така че сега ми е кеф да помогна на всеки, който търси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulk_larsen Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 abe kak se opravqt kontrolite na tva ne6to ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 От менюто? Config -> Input -> Port 1 -> Configure Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Хахаха тая игра я имам на телефона.Кагато съм на дскало си я играя през часовете .Ancient Arcade Rullz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 CURUNIR Бог да те благослови момче за това нещо дето си качил където толкова търсих ако можеш дай линкове и към мариовците и другите подобни игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Тончо, благодаря за хубавите думи! Колкото до други подобни цъкала - просто се хакваш на http://emu-russia.km.ru/?l=en и оттам ползваш търсачката горе. Има всичко за 8 и 16-битовите конзоли. [Edit] Намирам игри по спомени! Само обяснете горе-долу какво става в конкретната игра и пишете, не мога да дам 100% гаранция, но мисля, че мога да намеря почти всичко [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Иначе някой помни ли старата игра бубъл бобъл херо 2 за компютър ! Сега е свалям и доста се зарибявах преди ! Тук има статия за поредицата на тая игричка ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathwalk Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Знам че е малко офф-топик , ама тва баттле сити ме зариби от сякъде , рових се да го намера за телефон ама не мога някой да помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 Знам че е малко офф-топик , ама тва баттле сити ме зариби от сякъде , рових се да го намера за телефон ама не мога някой да помогне? Може да използваш тази програма за да играеш игри за нинтендо на телефон ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendelopitarpan Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Пичове моля някой да ми намери фрееее Xbox емулатор за YuGiOh Down of Destiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Това го търсихме преди 3 години..... има за сваляне самта игра, но няма добре работещ емулатор, който да я подкара... Пробвай някоя игра за Nintendo DS. Те поне работят, макар и бъгаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Кажете как се качват игри на Samsung.Опитах няколко пъти но не стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendelopitarpan Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Това го търсихме преди 3 години..... има за сваляне самта игра, но няма добре работещ емулатор, който да я подкара... Пробвай някоя игра за Nintendo DS. Те поне работят, макар и бъгаво Ахх , на мене лично само тази игра ми трябва...Ако някой в този форум има ISO иконата на играта и я качи моля да ми пише на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Прбвах , търсиш , рових , свалях и неуспях да подкарам маме32 затова моля ако някой го има или ако знае къде я има и е написано как да се подкара като за олигофрен много ще му благодаря ако сподели с мен . Много ми се играят бубле бубле , мустафа , snow bros , pang но няма да откажа и други игрички . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Някъде някога няколко пъти съм писал инструкции как се слага Mame и как се прави да работи с ромовете, дума по дума. Не мога повече, просто потърси из форума. В тая тема е най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.