Jump to content
BulForum.com

Emulators and roms

lil_stenly

Recommended Posts

Може ли да ми кажете игра подобна на marvel super heroes.Вчера я дръпнах и беше супер яка особено ударите.А как се подкарва golden axe 2 и 3 че както и да ги пробвам все не тръгват.

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

ми подкарай версиите на golden axe за sega md с емулатор,а не аркадните вариянти, с mame или квото е там

Може ли да ми кажете игра подобна на marvel super heroes.Вчера я дръпнах и беше супер яка особено ударите.

Marvel Super Heroes vs. Street Fighter , X-Men: Children of the Atom, X-Men vs. Street Fighter , Marvel vs. Capcom

Издирвам Играта Jersey Devil за Play Station 1 ако някой я има или знае от каде мога да си я дръпна ще съм му много благодарен.

Благодаря предварително.

Съжалявам , търсих играта и нищо не открих !

Има един линк от емуле , но докато е свалиш може да мине много време !

Ще питам тук , там и ще ти пиша ! :)

Съжалявам , търсих играта и нищо не открих !

Има един линк от емуле , но докато е свалиш може да мине много време !

Ще питам тук , там и ще ти пиша ! :)

Благодаря ти много, играта е много ценна за мен и не е от значение колко време ще я свалям.

Някой по-запознат дали ще има идея дали могат да се качат fps повече от 30,защото играя сега FFX с емулатор,първо като я пуснах ми вървеше с не повече от 15 fps,после успях да ги кача до към 30,ама още има какво да се желае :D Не говоря за ъпгрейд на pc-то,знам че така ще стане,въпроса е има ли друг начин,с някакви plugins или каквото и да е,иначе PC-то ми е AMD Athlon 3000+, ATI Radeon x300, 512 DDR2

Издирвам Играта Jersey Devil за Play Station 1 ако някой я има или знае от каде мога да си я дръпна ще съм му много благодарен.

Благодаря предварително.

http://www.underground-gamer.com/details.php?id=9671

...ще ти трябва регистрация за да дръпнеш торента. Той всъщност е за всички 'J' NTSC-US Ps1 игри, но ти си маркирай само Jersey Devil за даунлоуд

btw ~ 433 MB e

Ами скоро ще се появи нова версия на PSX емулатора и от това , което прочетох ще може да пуска и някой игри от пс2 , а за тези от пс1 ще вървели много по-добре , но не се знае кога ще изкочи тази версия ! Иначе сега гледах за някакви новини по JPSX (Java PSX) емулатора , който с лекота подкарвал 3 игри едновременно ! Иначе пробвай с PSX емулатора ... версията 1.9 е много добра и е има на торента с краш бандикуут ! Crash-Bandicoot 1 2 3 + PSX Emulator

:)

PSX 1.11 Linux

Тези неща ще ви трябват !

linux kernel >=2.6, GTK+-2.0, OpenGL, ALSA

И стандартния биос !

Не съм го пробвал , но казват , че работи отлично , а това е много добре ! :)

П.П. ed2k://|file|PSX.-.Jersey.Devil.-.NTSC.Eng.Bin.Cue.[shareprovider.com].rar|454320180|22FCC8EFE3EEA9D75A44602D47E5

CFDA|/

• 2 weeks later...

някой имал ли си е взимане даване с емулатори за дриимкаст?дръпнал съм някъв емулатор chankast и нещо не загрявам как да подкарам дадена игра?по скоро въпросът ми е дали може да се буутва имиджа на играта от диимън туулс и така да се играе?щото изтеглих една игра с разширение .cdi,буутвам я с диимъна,но нито емулатора загрява,че има виртуален диск в устройството,нито самия компютър-не мога да влеза в директорията на компютъра?

някви идеи?

Дръпнал ли си биос за емулатора ? ... Проблема може да е и от самата игра - имаше там някви условия за дисковете (пише ги на форума на сайта на емулатора май ) или пък играта може въобще да не върви на емулатора (пак на форума има списък с работещите игри )

А иначе - да , така се подкарват .. mount-ваш имиджа с deamon-a и настройваш емулатора да търси на съответното устройство

• 3 months later...

ohhh hora trqq mi emulator za nintendo ds pls edna sedmica tarsq v google i imam 12 emulatora ot koito dva rbotqt ediniq e s razvalena grafika a drygiq nakasva pls kajete nqkvi emultori i mi trqq za da igraq na: Metroid prime hunter i pokemon diamond pls kaje emulatori PLSSSSSSSSS!!! :cry (nqmam kirilica i pisah na latineca sorry :( )

Това с накъсването го правят всички емулатори за всякакви платформи на всички игри !

Влезни в настройките за видео и все ще има нещо , което ще ти помогне !

Имай на предвид , че една игра насича , а друга работи нормално , но на всеки емулатор по принцип тръгват най-комерсялните игри или поне към това се стремят създателите на емулатори !

трябва ми спешно работещ емулатор за ПС2 записах на един фр няколко игри за ПС2 и нямам емулатор за да видя дали ще тръгнат ;(

Ето на тази тема се посмях от сърце :D Curunir спри да им отговаряш то се е видяло че не могат да четат

П.С. някой няма ли да ми даде емолатор за плей стейшън 2 че много ми се цъкат тук едни игри

za da bada po konkreten iskam da mi ba4kat pokemon diamond i metroid prime hunter a emulatorite sa no$gba koito mi nakasva i ideas s razvalenata grafika oba4e ako moje da mi kajete kakvo da napravq v options za da ne mi nakasva i da si opraa grafikata i na dvata emulatora a za playstation mislq 4e ima edin emulator koito ba4ka moga da vi dam link za da si go izteglite amo mi pi6ete i 6te go napravq (trqbva da vidq ot kade sam go izteglil i za tova nemoga da vi dam linka sega :( ) Sorry za latineca ama nqmam bg.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...