danio Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Може ли да ми кажете игра подобна на marvel super heroes.Вчера я дръпнах и беше супер яка особено ударите.А как се подкарва golden axe 2 и 3 че както и да ги пробвам все не тръгват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 ми подкарай версиите на golden axe за sega md с емулатор,а не аркадните вариянти, с mame или квото е там Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Може ли да ми кажете игра подобна на marvel super heroes.Вчера я дръпнах и беше супер яка особено ударите. Marvel Super Heroes vs. Street Fighter , X-Men: Children of the Atom, X-Men vs. Street Fighter , Marvel vs. Capcom Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Издирвам Играта Jersey Devil за Play Station 1 ако някой я има или знае от каде мога да си я дръпна ще съм му много благодарен. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 Съжалявам , търсих играта и нищо не открих ! Има един линк от емуле , но докато е свалиш може да мине много време ! Ще питам тук , там и ще ти пиша ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Съжалявам , търсих играта и нищо не открих !Има един линк от емуле , но докато е свалиш може да мине много време ! Ще питам тук , там и ще ти пиша ! Благодаря ти много, играта е много ценна за мен и не е от значение колко време ще я свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Някой по-запознат дали ще има идея дали могат да се качат fps повече от 30,защото играя сега FFX с емулатор,първо като я пуснах ми вървеше с не повече от 15 fps,после успях да ги кача до към 30,ама още има какво да се желае Не говоря за ъпгрейд на pc-то,знам че така ще стане,въпроса е има ли друг начин,с някакви plugins или каквото и да е,иначе PC-то ми е AMD Athlon 3000+, ATI Radeon x300, 512 DDR2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Издирвам Играта Jersey Devil за Play Station 1 ако някой я има или знае от каде мога да си я дръпна ще съм му много благодарен.Благодаря предварително. http://www.underground-gamer.com/details.php?id=9671 ...ще ти трябва регистрация за да дръпнеш торента. Той всъщност е за всички 'J' NTSC-US Ps1 игри, но ти си маркирай само Jersey Devil за даунлоуд btw ~ 433 MB e Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Мерси много Обещавам да я кача някаде и ще постна линк, играта си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 Ами скоро ще се появи нова версия на PSX емулатора и от това , което прочетох ще може да пуска и някой игри от пс2 , а за тези от пс1 ще вървели много по-добре , но не се знае кога ще изкочи тази версия ! Иначе сега гледах за някакви новини по JPSX (Java PSX) емулатора , който с лекота подкарвал 3 игри едновременно ! Иначе пробвай с PSX емулатора ... версията 1.9 е много добра и е има на торента с краш бандикуут ! Crash-Bandicoot 1 2 3 + PSX Emulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Може ли някой да ми даде линк за МАМЕ32 че дръпнах някъкви версии и не работеха.Благодаря НАМЕРИХ Си Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sZ Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 soz za latinicata ama kirilicata se precaka.. Iskam da pitam dali moje da se podkara mortal kombat : armagedon s nqkaf emulator i ako moje dajte link kam emulatora 6oto probvah tyka s edin ama izliza logoto i zabiva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Не, няма да можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 PSX 1.11 Linux Тези неща ще ви трябват ! linux kernel >=2.6, GTK+-2.0, OpenGL, ALSA И стандартния биос ! Не съм го пробвал , но казват , че работи отлично , а това е много добре ! П.П. ed2k://|file|PSX.-.Jersey.Devil.-.NTSC.Eng.Bin.Cue.[shareprovider.com].rar|454320180|22FCC8EFE3EEA9D75A44602D47E5 CFDA|/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 някой имал ли си е взимане даване с емулатори за дриимкаст?дръпнал съм някъв емулатор chankast и нещо не загрявам как да подкарам дадена игра?по скоро въпросът ми е дали може да се буутва имиджа на играта от диимън туулс и така да се играе?щото изтеглих една игра с разширение .cdi,буутвам я с диимъна,но нито емулатора загрява,че има виртуален диск в устройството,нито самия компютър-не мога да влеза в директорията на компютъра? някви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Дръпнал ли си биос за емулатора ? ... Проблема може да е и от самата игра - имаше там някви условия за дисковете (пише ги на форума на сайта на емулатора май ) или пък играта може въобще да не върви на емулатора (пак на форума има списък с работещите игри ) А иначе - да , така се подкарват .. mount-ваш имиджа с deamon-a и настройваш емулатора да търси на съответното устройство Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackboy Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 ohhh hora trqq mi emulator za nintendo ds pls edna sedmica tarsq v google i imam 12 emulatora ot koito dva rbotqt ediniq e s razvalena grafika a drygiq nakasva pls kajete nqkvi emultori i mi trqq za da igraq na: Metroid prime hunter i pokemon diamond pls kaje emulatori PLSSSSSSSSS!!! (nqmam kirilica i pisah na latineca sorry ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Нормално работещ емулатор няма. Ако наистина ТРЯБВА да играеш на тия неща, купи си истинско DS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Това с накъсването го правят всички емулатори за всякакви платформи на всички игри ! Влезни в настройките за видео и все ще има нещо , което ще ти помогне ! Имай на предвид , че една игра насича , а друга работи нормално , но на всеки емулатор по принцип тръгват най-комерсялните игри или поне към това се стремят създателите на емулатори ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 трябва ми спешно работещ емулатор за ПС2 записах на един фр няколко игри за ПС2 и нямам емулатор за да видя дали ще тръгнат ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Вие си питайте, аз ще си повтарям. Нормално работещ емулатор за PS2 няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Daite nqkakav link za g/d rabote6t emulator za PS2. Blagodaria predvaritelno P.S. Izvinete za 6liokavicata no ne6to mi se e pre*balo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Де*ба майка му, пичове, слабоумни ли сте или ви мързи да прочетете един пост преди вашия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Ето на тази тема се посмях от сърце Curunir спри да им отговаряш то се е видяло че не могат да четат П.С. някой няма ли да ми даде емолатор за плей стейшън 2 че много ми се цъкат тук едни игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackboy Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 za da bada po konkreten iskam da mi ba4kat pokemon diamond i metroid prime hunter a emulatorite sa no$gba koito mi nakasva i ideas s razvalenata grafika oba4e ako moje da mi kajete kakvo da napravq v options za da ne mi nakasva i da si opraa grafikata i na dvata emulatora a za playstation mislq 4e ima edin emulator koito ba4ka moga da vi dam link za da si go izteglite amo mi pi6ete i 6te go napravq (trqbva da vidq ot kade sam go izteglil i za tova nemoga da vi dam linka sega ) Sorry za latineca ama nqmam bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.