Jump to content
BulForum.com

Emulators and roms

lil_stenly

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Street fighter 3rd strike и на емулатори ли го имало бе :lol: Мислех ,че е само за dreamcast,xbox,ps2

Има го и на жетонки, но засега Mame не го пуска. В кичука дори имаше една работеща дупка, където го имаше, ходех там да дрънча жетони с хлапетиите по-миналото лято. :D

Здравейте. Трябва ми помощ вече свалям 2 ирги и не мога мога да ги пусна с ePSXe 1.6.Моля ви помогнете ми

Чакай да изкарам теста за шаман и ще отгатна кои са игрите !

Кажи имена де , така няма да ти се помогне много !

Може да е от игрите или от емулатора и нищо няма да стане ако не кажеш заглавията !

:)

Аз се предавам, не мога повече да обяснявам как се настройва ePSXe. Или използвайте едно от тия две ръководства за конфигурация:

http://www.mameworld.net/easyemu/epsxeguide.htm

http://www.nanitek.com/epsxe/index.php

или ползвайте другия емулатор, на който нещата вървят на практика без никакви настройки:

http://psxemulator.gazaxian.com/

Има го и на жетонки, но засега Mame не го пуска. В кичука дори имаше една работеща дупка, където го имаше, ходех там да дрънча жетони с хлапетиите по-миналото лято. :D

Какво имало е 3rd Strike на аркада и то е кичука :sad1: .Тва вече се вика несправедливост.Ей направо под носа ми.Да си спомняш тва място дали бичи още и къде е точно?

P.S. А относно Mame, той не емулира CPS3, каквато е и 3rd Strike, а до колкото разбрах няма и да го емулира, защото пичовете май се били отказали.

ако толква ви се играе 3rd strike вземете си един dreamcast ебаси.мое да се намери за под 100 лв. а освен това има и купища добри заглавия.даже ако се заиграете сериозно на някоя аркадна машина рискувате да ги дадете там :)

Точно 3rd Strike се емулира добре на chankast, никакви 100 лева, а и ако взема DC после как да се боря с това... нещо дето е накрая на кабела за пад? :P

Абе незнам ама ми е трудно да намеря емулатор за килър инстинкт и виждам зор с емулация на н64 , а обаче говорят , че върви на мейм , но аз лично не намерих нужните файлове ! :(

Точно 3rd Strike се емулира добре на chankast, никакви 100 лева, а и ако взема DC после как да се боря с това... нещо дето е накрая на кабела за пад? :P

верно,играе се лошо с пад-а на dreamcast-a .щото два от ударите са ти на тригърите,а пък те са с дълъг ход и е неудобно.с джойстикът на ps2 е идеална щото въпросните 2 удара се падат на р1 и р2 които са с кратък ход

иначе джойстикът на dreamcast-a е перфектен за някои игри и си е доста удобен.

конзолата е добра,както е добра и всяка друга конзола която е излизала.винаги има добри игри ,скоро смятам да си взимам дриймкаст заради shenmue

За saturn има ли свястни емулатори,щото имам мерак да пробвам няколко игри?

Абе имаше една версия на рицарчето(Ghouls&ghosts), на която не вървят онези дето са акто смъртта, а зомбита. Някой да може да ми даде линк за сваляне, че не мога да я намеря...

Имаше една игра да МАМЕ дето беше някаква рицарска с 3-ма герой - един с барадва един рицар и един дето приличеше на индианец както вид на игра и стил наподобяваше много една друга на Cadilacs&diosouers или нещо от тоя сорт. Не е Golden axe със сигурност но не мога да си спомня името и ако някой знае да каже. EDIT: Не знам дали ще е от помощ но я играх на едни аркади н смирненски преди доста години и са сповням още че беше по-галяма от другите аркади с поне 30 инча екран и едни по странни ръчки

Още мъничко информация ми дай и ще я намеря. Сигурен ли си, че е с трима и единия е с брадва? И индианеца? И слагай повече пунктуация в тия постове! :D

Ами спомням си че беше доста детайна като се има предвид другите аркади може би колкото Street fighter alpha 3, и геройте дигаха левел към края ставаха към 40 удряна по бързо и получаваха скиллове иначе като движение на геройте не се разлечава от Golden axe и начин не игра само че с левела получавах и скилове аз с индианеца играех повече спомням си че хелваше и ставаше на мечка тогава бута сичко от 1 път и за този с брадвата че скача и където падне чисти всичко. Играх я 97-98.Играеше се с 8 бутона и ръчка

Съмнително ми е, че ще се емулира изобщо, много ново ми звучи.

http://www.system16.com/

Отиваш на Museums и оттам почваш да цъкаш всяка хардуерна платформа докато или припаднеш от изтощение, или накрая намериш играта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...