raptor2721 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Това , това и това не тръгват на никакъв емулатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Освен на Chankast Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Street fighter 3rd strike и на емулатори ли го имало бе Мислех ,че е само за dreamcast,xbox,ps2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Има го и на жетонки, но засега Mame не го пуска. В кичука дори имаше една работеща дупка, където го имаше, ходех там да дрънча жетони с хлапетиите по-миналото лято. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Здравейте. Трябва ми помощ вече свалям 2 ирги и не мога мога да ги пусна с ePSXe 1.6.Моля ви помогнете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Чакай да изкарам теста за шаман и ще отгатна кои са игрите ! Кажи имена де , така няма да ти се помогне много ! Може да е от игрите или от емулатора и нищо няма да стане ако не кажеш заглавията ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Аз се предавам, не мога повече да обяснявам как се настройва ePSXe. Или използвайте едно от тия две ръководства за конфигурация: http://www.mameworld.net/easyemu/epsxeguide.htm http://www.nanitek.com/epsxe/index.php или ползвайте другия емулатор, на който нещата вървят на практика без никакви настройки: http://psxemulator.gazaxian.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Epsxe-то е пушка бе. Сядаш за 15-20 мин и по метода проба-грешка си настройваш всичко... Аз така направих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Има го и на жетонки, но засега Mame не го пуска. В кичука дори имаше една работеща дупка, където го имаше, ходех там да дрънча жетони с хлапетиите по-миналото лято. Какво имало е 3rd Strike на аркада и то е кичука .Тва вече се вика несправедливост.Ей направо под носа ми.Да си спомняш тва място дали бичи още и къде е точно? P.S. А относно Mame, той не емулира CPS3, каквато е и 3rd Strike, а до колкото разбрах няма и да го емулира, защото пичовете май се били отказали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Жетонките бяха на улицата от Събота пазара в посока юг, но вече за сълажение не работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Цк е кво да се прави живота не е сигурен.Все ще се намери нанякое друго място.Мерси все пак за инфото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 ако толква ви се играе 3rd strike вземете си един dreamcast ебаси.мое да се намери за под 100 лв. а освен това има и купища добри заглавия.даже ако се заиграете сериозно на някоя аркадна машина рискувате да ги дадете там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Точно 3rd Strike се емулира добре на chankast, никакви 100 лева, а и ако взема DC после как да се боря с това... нещо дето е накрая на кабела за пад? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Абе незнам ама ми е трудно да намеря емулатор за килър инстинкт и виждам зор с емулация на н64 , а обаче говорят , че върви на мейм , но аз лично не намерих нужните файлове ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Точно 3rd Strike се емулира добре на chankast, никакви 100 лева, а и ако взема DC после как да се боря с това... нещо дето е накрая на кабела за пад? верно,играе се лошо с пад-а на dreamcast-a .щото два от ударите са ти на тригърите,а пък те са с дълъг ход и е неудобно.с джойстикът на ps2 е идеална щото въпросните 2 удара се падат на р1 и р2 които са с кратък ход иначе джойстикът на dreamcast-a е перфектен за някои игри и си е доста удобен. конзолата е добра,както е добра и всяка друга конзола която е излизала.винаги има добри игри ,скоро смятам да си взимам дриймкаст заради shenmue Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 За saturn има ли свястни емулатори,щото имам мерак да пробвам няколко игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Пробвай това нещо, на теория пуска разни неща. Аз не успях да го преборя, но не съм го и мъчил много, може и да работи с някои работи. http://satourne.consollection.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Абе имаше една версия на рицарчето(Ghouls&ghosts), на която не вървят онези дето са акто смъртта, а зомбита. Някой да може да ми даде линк за сваляне, че не мога да я намеря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Ghosts'n'Goblins? Има поне хиляда версии за различни платформи, където и да потърсиш ще я има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Имаше една игра да МАМЕ дето беше някаква рицарска с 3-ма герой - един с барадва един рицар и един дето приличеше на индианец както вид на игра и стил наподобяваше много една друга на Cadilacs&diosouers или нещо от тоя сорт. Не е Golden axe със сигурност но не мога да си спомня името и ако някой знае да каже. EDIT: Не знам дали ще е от помощ но я играх на едни аркади н смирненски преди доста години и са сповням още че беше по-галяма от другите аркади с поне 30 инча екран и едни по странни ръчки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Още мъничко информация ми дай и ще я намеря. Сигурен ли си, че е с трима и единия е с брадва? И индианеца? И слагай повече пунктуация в тия постове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Ами спомням си че беше доста детайна като се има предвид другите аркади може би колкото Street fighter alpha 3, и геройте дигаха левел към края ставаха към 40 удряна по бързо и получаваха скиллове иначе като движение на геройте не се разлечава от Golden axe и начин не игра само че с левела получавах и скилове аз с индианеца играех повече спомням си че хелваше и ставаше на мечка тогава бута сичко от 1 път и за този с брадвата че скача и където падне чисти всичко. Играх я 97-98.Играеше се с 8 бутона и ръчка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Съмнително ми е, че ще се емулира изобщо, много ново ми звучи. http://www.system16.com/ Отиваш на Museums и оттам почваш да цъкаш всяка хардуерна платформа докато или припаднеш от изтощение, или накрая намериш играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 10x все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 За saturn има ли свястни емулатори,щото имам мерак да пробвам няколко игри? GiriGiri Saturn - от тук примерно ...играл съм само Panzer Dragoon Saga на него и тя специално е Ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.