ikoo Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 ниакои ако може да ми каже такава програма и как се използва за6тото имам 50 страници триабва да ги кача на PC-то и да ги напражиа вав един фаил - както са при ADOBE ACROBAT много ще сам ви благодарен ако ниакои мипредлойи такава програма и как се работи сас нея благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ако става дума за текст FineReader може да ти е полезна. Чрез нея текста от листа директно се скенира, буквите се разпознават и може да се запише като текстов файл. На мен веднъж ми трябваше точно за това и ми свърши добра работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoo Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 да за текст става вапрос благодария за отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Само да допълня, че е добре да се ориентираш към версия над 6.0, защото по-старите (например 4), нямат модул за разпознаване на кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoo Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 ok благодари за допалнението ама мен сега то4но ми триабва за текст които е целиа на латински Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Щом е за текст на латиница всякаква OCR програма ще ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.