Jump to content
BulForum.com

дънки "Ecko"

velikiat

Recommended Posts

Искам да си взимам дънки Еско само че не знам дали в Пловдив ги продават .

Имам едни , които съм купил от София.

Някой знае ли къде се продават ?

Еми да ти кажа ако търсиш по-хубави модели и да са хайде да не казвам оригинални,но по-здрави ще намериш в София и са на цена ,която започва някаде около 70-80 лева(поне в магазинът от който аз съм пазарувал).Но ти си си купил от София та предполагам знаеш,че там има по-яки модели.

Тук оргинални не можеш да си намериш....В София по "Витоша" няма начин да не намериш....Иначе в Пловдив съм ги виждал в почти всеки магазин за дънки

v magazina sre6tu macdonalds detmak-a tam ima o6te kato fleni6 v dqsno i sa6to na podleza na xotel balgariq

Да има прав си,но са много гадни модели и избора е много малък,пък са и "Маде ин Тюркиш" ;)

Na men lichno Ecko mi e liubimata marka!I drugi nosq ama Ecko mi e liubimata!A v sofia sa si originalni da kaja az i tam sa nai - zdravite modeli!Tuka v pld sichko e jiv tashak!Az sao ot sofia si ziaam!I ima baq bogat izbor! :love

Наистина в София избора е голям и има много яки модели дънки,бузки и др. ,лятните дрешки са върха особенно Т-shirt-ките много ме радват.

• 2 weeks later...

Отвън на халите има едно магазинче(в същата сграда-има едни дюнери-точно до тях е магазинчето,ако не се лъжа).Там има "Roca Wear","Circa","Ecko".....виж там!;)

Отвън на халите има едно магазинче(в същата сграда-има едни дюнери-точно до тях е магазинчето,ако не се лъжа).Там има "Roca Wear","Circa","Ecko".....виж там!;)

a da tam sa6to ima ama cenite sa bezbojni a i dankite sa sa6tite kato v detmaka "made in turkish"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...