Jump to content
BulForum.com

kupuvam

Recommended Posts

zna4i interesuvame ako nqkoi predi vreme si e gledal nqkvi jivotin4e - iguana ili xameleon4e dali mu e ostanal nenujen terarium koito da prodava v momenta ili da me naso4i ot kade moga da si zema akvarium s razmeri ot sorta na 70x60x40 kato viso4ina-70 6iro4ina-40 i daljina-60 nqkoi eftin staklar da mi prepora4a i ako znae nqkoi kva e cenata na litar orientirova4no ako ima nqkoi koito predlaga takav gotov ako moje da prati snimki ili da kaje kakvo mu e ostanalo ot nego v smisal - halogenen projektor ako e imal postaven , rele , kapak i taka natatak i nai-vajnoto kakvi sa mu razmerite (nqkoi znae li kolko pari 6te mi izlene akvarium4e s tiq razmeri pri nqkoi staklar s rabota i negovi stakla)

zna4i akvarium4eto mi trqbva za xameleon4e i ne e zadaljitelno da e s perfektno oplatnenie ama ne e jelatelno da ima puknatini 6toto se razvalq van6niq izgled a az iskam si4ko da e perfektno

edit: za da ne otvarqm nova tema nqkoi moje li da mi kaje kolko pari varvi 1 halogenen projektor 150w i ot kade moga da si namerq na dobra cena

на авксентий велешки има 3-4 магазина за домашни гадинки и навсякаде има аквариуми пък и приемат и поръчки по собствени големини

даже може да си го направиш осмоъгълен ако искаш стига да ти се дават пари :) :punk :punk

Ако си купуваш аквариум мога да ти продам рибки, възрастта им е 5 години и са готови за размножаване, всички са дънни.

pi4 ti 4ete6 li zavko sam pisal 4e mi trqbva akvarium ili samo si trupa6 postove?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...