Jump to content
BulForum.com

Пътеводител на Галактическия Стопаджия

charovni

Recommended Posts

Днес изгледах филма. Наистина останах разочарован. Дори като филм сам по себе си не е особено добър, а пък да не говорим, че е правен по книга. Не знам може би разочарованието ми се засилва от това, че го гледах на два пъти, но наистина този филм няма с какво да се похвали :blink: .

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

беше ме много яд, че го изпуснах на кино. е след като го гледах преди няколко дни вече не ме е яд, а съм доста разочарован :( филмът е направен като някоя малоумна американска тиин комедия :wacko:

ЕЕЕ Stenli недей така.Филмчето си е много хубаво и е много добре направено според мен.Аз от много време го имам на компа но вчеара намерих време и го изгледах.Много ми хареса накрая как превеха земята по поръчка на мишки хаха паднах от стола от смях :laughing: :laughing: .Абе като цяло филма си заслужава

Филма е направо срам. Нито ефекти има, нито актьорска игра. Мноо е зле. исках да ходя да го гледам на кино заради книгата и големият шум около премиерата, ама не можах. Ядосах се ама го изчаках да си го сваля. Еми свалих го ама не го догледах....... По-голяма простотия и безмислица от това няма. Четете книгата и гледайте сериалчето дето го даваха по ВВС

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...