archangel Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Днес изгледах филма. Наистина останах разочарован. Дори като филм сам по себе си не е особено добър, а пък да не говорим, че е правен по книга. Не знам може би разочарованието ми се засилва от това, че го гледах на два пъти, но наистина този филм няма с какво да се похвали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Хора кажете от де мога да си го сваля тфа филмче ПЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Хора кажете от де мога да си го сваля тфа филмче ПЛС <{POST_SNAPBACK}> например от тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Film4eto e super zaribqvka i predpolagam 4e 6te se haresa po4ti na vsi4ki.gledah go predi vreme i be6e mnogo priqten.Robota e nai-gotiniq pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 беше ме много яд, че го изпуснах на кино. е след като го гледах преди няколко дни вече не ме е яд, а съм доста разочарован филмът е направен като някоя малоумна американска тиин комедия Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 ЕЕЕ Stenli недей така.Филмчето си е много хубаво и е много добре направено според мен.Аз от много време го имам на компа но вчеара намерих време и го изгледах.Много ми хареса накрая как превеха земята по поръчка на мишки хаха паднах от стола от смях .Абе като цяло филма си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Филма е направо срам. Нито ефекти има, нито актьорска игра. Мноо е зле. исках да ходя да го гледам на кино заради книгата и големият шум около премиерата, ама не можах. Ядосах се ама го изчаках да си го сваля. Еми свалих го ама не го догледах....... По-голяма простотия и безмислица от това няма. Четете книгата и гледайте сериалчето дето го даваха по ВВС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.