Vento Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Какъв куплунг бе брат ми, кабели са. Куплинзи каквито ти душа сака по 3лв.! virtuozo_ -касетофонът е на BRETO, той си започна и търгът. ОБАЧЕ има да учи и няма време да се занимава, затова го поех аз - така съм преценил условията... Ако толкова държите да има край на търга - ОК - НЕКА ДА Е ВТОРНИК, 01.03.2005г. - ДО 16ч. приемам оферти и вечерта след 19ч. се пробва и предава. Така добре ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 То много готино ,но мен пак точно тогава няма да ме има в града. Не можели да приключи в събота или неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 eми така е по добре все пак трябва да се знае някаква дата не мислиш ли? АЗ примерно съм решил да си взимам касетофон и имам две оферти твоята ми харесва повече обаче ти искаш да го даваш на търг обаче края на търга може да е след 5-6 месеца от предния ти пост нищо не се разбираше а след 5-6 месеца може цената му да е стигнала 50 лева тогава по добра за мен ще е другата оферта обаче аз ще я изпусна докато чакам на теб цената дати хареса -а има и нещо друго първоначалната цена беше 17 лева ако само един ги беше дал той трябва да го вземе без значение дали ти харесва или не -такива са правилата на търга-е добре съгласен съм ще чакам до първи март и давам 27.00 след това и за 20 не го искам-поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Аз се отказвам, много се проточи цялата работа .ако все така върви търговииката лошо,защото на мен ми се изчака чакалото ,така че не ме бройте вече,аз си купих от другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Давай да го взема , че митрябва нещо спешно в рамките на деня Давам 40 кинта на ръка , ако не си го дал още пиши едно лс. да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 vento имаш pm Давай адреса че 19:00 НАБЛИЖАВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.