Jump to content
BulForum.com

Продавам автокасетофон

Recommended Posts

Какъв куплунг бе брат ми, кабели са. Куплинзи каквито ти душа сака по 3лв.!

virtuozo_ -касетофонът е на BRETO, той си започна и търгът. ОБАЧЕ има да учи и няма време да се занимава, затова го поех аз - така съм преценил условията... Ако толкова държите да има край на търга - ОК - НЕКА ДА Е ВТОРНИК, 01.03.2005г. - ДО 16ч. приемам оферти и вечерта след 19ч. се пробва и предава. Така добре ли е? :rolleyes:

eми така е по добре все пак трябва да се знае някаква дата не мислиш ли? АЗ примерно съм решил да си взимам касетофон и имам две оферти твоята ми харесва повече обаче ти искаш да го даваш на търг обаче края на търга може да е след 5-6 месеца от предния ти пост нищо не се разбираше а след 5-6 месеца може цената му да е стигнала 50 лева тогава по добра за мен ще е другата оферта обаче аз ще я изпусна докато чакам на теб цената дати хареса -а има и нещо друго първоначалната цена беше 17 лева ако само един ги беше дал той трябва да го вземе без значение дали ти харесва или не -такива са правилата на търга-е добре съгласен съм ще чакам до първи март и давам 27.00 след това и за 20 не го искам-поздрави

Аз се отказвам, много се проточи цялата работа :angry1 .ако все така върви търговииката лошо,защото на мен ми се изчака чакалото :angry: ,така че не ме бройте вече,аз си купих от другаде :devil

Давай да го взема , че митрябва нещо спешно в рамките на деня Давам 40 кинта на ръка , ако не си го дал още пиши едно лс. да се видим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...