Jump to content
BulForum.com

Продавам автокасетофон

Recommended Posts

а колко вата е пише ли иначе е двуканален нали? А дисплея само честотата ли изписва или и друго-всичко наред ли си е радио касетофон- по време на движение има ли заглъхвания пръщене,губене на станции

а колко вата е пише ли иначе е двуканален нали? А дисплея само честотата ли изписва или и друго-всичко наред ли си е радио касетофон- по време на движение има ли заглъхвания пръщене,губене на станции

Карал съм с него 3-4 дни и го свалих, има RDS, свири сносно , незнам колко вата е .

Карал съм с него 3-4 дни и го свалих, има RDS,  свири сносно , незнам колко вата е .

защо го свали? има ли нещо което не ти хареса? сподели де.

защо го свали? има ли нещо което не ти хареса? сподели де.

Свалих го защото си сложих ЦД плеър. Не ми харесваше че не чете MP3 , че няма кросовър , че няма Bass Engine, че няма падащ панел и дистанционно ;) :punk

BRETO, BRETO........ язък, че искаш да ставаш разбирач на car-audio!

Да кажеш ти на MacAudio куче-марка...... Ц-ц-ц-ц! Една от най-елитните немски фирми, дъщерна на Magnat (е и тая ако не си чувал.....). Обади ми се да се разберем, искам да го видя!

Казва се "MacAudio" .Ето TУК съм го снимал . Начална цена 15 лв.

аве колко вата миже да захрани (пример 4х45) ??

аре казваи и аз съм заинтрересуван ама много :)

ами дори топ моделите от тази година трудо захранват 4х45 макар че пише всевърможни неща върху тях ;), нормално един усилвател от този клас е 15-20-25 реални вата, но не очаквайте ко знае какво от касетофона, съвсем обикновен стар касетофон, свири нормално , ще изчакам до края на седмицата преди да го дам. Единствения плюс е че това било дъщерна фирма на Магнат, по думите на Венто, а в него относно караудио не се съмнявам.

1. Сега уча за испити и няма много свободно време

2. Гледам че започна да се вдига цената :) макар и с 1 лв

Та последно, обявявам край на наддаването в събота 26 (на 25 ми е изпита, не за друго).

ами дори топ моделите от тази година трудо захранват 4х45

аве тфа дето е в скобите е пример !

не четеш ли или кфо ? просто дадох пример за да се сетиш по - бързо ама ти се затапи ! та значи колко вата е реалната мощност на касетофончето ?

дай само ватове не обяснения !

благодаря предварително !

Касетофонът е у мен, понеже BRETO е зает да чете. ОБАЧЕ - МАЛКО ДАВАТЕ! Аз имам на кой да го дам на 25лв., така че наддавайте да видим колко ще дадете вие... Но под 20лв. според мен е грехота за този конкретно!

Защото обикновено началната цена предшества наддаването - човекът ми каза, че дава толкова СЛЕД началото на търга.

27 но искам да го вържем някъде за 5 минути просто да направиш демонстрация как бачка радиото и касетофона

п-п кога е края на търга?

virtuozo_ - краят на търга е когато ми хареса цената. А за пробата - нямаш грижи - купувал си и преди от мен, знаем се - смятам няма нужда повече да ти обяснявам :punk

ХЕ хе искам да отбележа че си малко некоректен в първия пост беше уповестено че края на търга е 26.02.2005 СЪБОТА или иначе казано днес-само час не беше казан а сега става ясно друго :blink: -но касетофона си е ваш така че никой не може да ви се бърка-аз предлагам 27.00 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...