Jump to content
BulForum.com

Спешно търся програма за записване на

The Black Dragon

Recommended Posts

Значи трябва ми линк за програма,която да записва дата дискове над 700МБ много е спешно.Мерси предварително на всички отзовали се

Имам новото Nero ама не ми дава да запиша с него.В диска ли е грешката (Euro Silver 790MB) или самата програма няма капацитет за записване на такива дискове?

Ами, Nero-то, де! Няма програма, дето да "записва" по-големи дискове от 700МВ. Всички програми за записване разпознават дисковете като 700 МВ независимо от големината им и винаги дават съобщение, че не могат да запишат информацията заради липса на пространство - може да искаш да запишеш 810 МВ на 890 МВ диск, ама на програмата ще и е все едно, за нея това си е просто 700 МВ диск, на който искаш да запишеш 810 МВ. Nero си има опция "Track-at-once", която е default при записването. Трябва да я намериш при записването на диска и да я промениш на "Disc-at-once". Тогава като кликнеш BURN, програмата 6те ти даде две съобщения едно след друго - първо, че няма място на диска, който се опитваш да запишеш, а след това ще те пита искаш ли да направиш OVERBURN. Кликваш ОК и... готово. Диска ще ти се запише.

Успех :) :) :)

Значи трябва ми линк за програма,която да записва дата дискове над 700МБ много е спешно.Мерси предварително на всички отзовали се

Имам новото Nero ама не ми дава да запиша с него.В диска ли е грешката (Euro Silver 790MB) или самата програма няма капацитет за записване на такива дискове?

Подобни теми за записване на дискове над 700Mb има няколко във форума. Потърси ги...а иначе Неро записва без проблем...виж дали си сложил 99 мин. 0 сек. 0 фрм. във Preferences-->Expert Features.

Според мен е от диска. Вчера записвах дискове от същата марка и опекох 8 от 10 (добре че не бяха мои).

Препоръчвам ти да си вземеш нещо по-сериозно като марка а за програмите -Nero и Roxio. С тях не би трябвало да имаш проблем :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...