snejko Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Знаете ли къде в Пловдив правят перманентен грим и колко струва? Специално за правене на устни ме интересува. Всякаква информация би ми била полезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Обясни ми кво е пермаментен грим? Познавам един фризйор, в неговия салон и гремирват, ще го питам ако искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 bqh vidql nqkade v nqkoi kozmeti4en salon no ne moga da se setq to4no kade .. ako se setq 6te pi6a ... i vse pak moe li4no mnenie e no ne go pravi imam malko opit s podobni ne6ta i sam se interesuval a i ne mislq 4e tuk ima nqkoi koito da ti go napravi svqstno ... vseki sam si re6ava .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 На "Отец Паисий" има един салон за красота-"Кокона".Майка ми работи там и ми е разправяла за,че там правят перманентен грим,ама не съм наясно.Ако се интересуваш,салонът се намира на пресечката на заведението "Белия паяк"-даже заведението и салонът са в една и съща сграда,само че салонът гледа към "Отец Паисиий",а"Белия паяк" е от дугата страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Не е много по темата(хич даже), но искам да си сложа пиърсинг на езика, а няма къде другаде да попитам. Някой може ли да ми препоръча специалист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Имаше преди време една тема за татоси и пиърсинг....ама не мога да я изровя нещо.Пиши едно ЛС на bio той може да те насочи А,ето и темата ==>Тук<== Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Не е много по темата(хич даже), но искам да си сложа пирсинг на езика, а няма къде другаде да попитам. Някой може ли да ми препоръча специалист. <{POST_SNAPBACK}> В "дом-а на красотата" ми поставиха пиърсинг на езика на мен.На втория етаж в дясно.Една докторка , около 50 годишна.Много внимателно работи.Струва 30 лв заедно с топчето.Три години ми е вече на езика.Нямала съм проблеми никакви.Същата ми сложи и на веждата , за жалост се закачи за яката на блузата и падна Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Значи питах майка ми и до колкото разбрах перманентният грим представлявал нещо като татуировка.Даже почти същите машинки се ползвали.Целта обаче не е да си нарисуваш някоя змия примерно,а да се очертаят контурите на лицето,аве с две думи грим за дълго.Разликата с татуировката е,че след няколко години всичко ти изчезва,а не е за постоянно.Все пак обаче трябва да се има предвид,че седи доста дълго време-не е за 3-4 месеца.А също трябва да се знае,че иска малко време докато се постигне естетическия резултат.Имам предвид,че ако решите да си правите перманентен грим за някакъв повод,трябва да си го няправите 2-3 седмици по-рано.Защото веднага след процедурата лицето се подува,зачервява и не е много хубава гледката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 И аз като жужито не много по темата, ама не мога да не споделя, че ефстефстфената красота е най-красотна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.