Jump to content
BulForum.com

Перманентен грим.

snejko

Recommended Posts

Знаете ли къде в Пловдив правят перманентен грим и колко струва? Специално за правене на устни ме интересува. Всякаква информация би ми била полезна.

Обясни ми кво е пермаментен грим? :confused Познавам един фризйор, в неговия салон и гремирват, ще го питам ако искаш?

bqh vidql nqkade v nqkoi kozmeti4en salon no ne moga da se setq to4no kade .. :blink:

ako se setq 6te pi6a ... i vse pak moe li4no mnenie e no ne go pravi :) imam malko opit s podobni ne6ta i sam se interesuval a i ne mislq 4e tuk ima nqkoi koito da ti go napravi svqstno ...

vseki sam si re6ava .. :rolleyes:

На "Отец Паисий" има един салон за красота-"Кокона".Майка ми работи там и ми е разправяла за,че там правят перманентен грим,ама не съм наясно.Ако се интересуваш,салонът се намира на пресечката на заведението "Белия паяк"-даже заведението и салонът са в една и съща сграда,само че салонът гледа към "Отец Паисиий",а"Белия паяк" е от дугата страна.

Не е много по темата(хич даже), но искам да си сложа пиърсинг на езика, а няма къде другаде да попитам. Някой може ли да ми препоръча специалист.

Имаше преди време една тема за татоси и пиърсинг....ама не мога да я изровя нещо.Пиши едно ЛС на bio той може да те насочи :)

А,ето и темата ==>Тук<==

Не е много по темата(хич даже), но искам да си сложа пирсинг на езика, а няма къде другаде да попитам. Някой може ли да ми препоръча специалист.

В "дом-а на красотата" ми поставиха пиърсинг на езика на мен.На втория етаж в дясно.Една докторка , около 50 годишна.Много внимателно работи.Струва 30 лв заедно с топчето.Три години ми е вече на езика.Нямала съм проблеми никакви.Същата ми сложи и на веждата , за жалост се закачи за яката на блузата и падна :(

Значи питах майка ми и до колкото разбрах перманентният грим представлявал нещо като татуировка.Даже почти същите машинки се ползвали.Целта обаче не е да си нарисуваш някоя змия примерно,а да се очертаят контурите на лицето,аве с две думи грим за дълго.Разликата с татуировката е,че след няколко години всичко ти изчезва,а не е за постоянно.Все пак обаче трябва да се има предвид,че седи доста дълго време-не е за 3-4 месеца.А също трябва да се знае,че иска малко време докато се постигне естетическия резултат.Имам предвид,че ако решите да си правите перманентен грим за някакъв повод,трябва да си го няправите 2-3 седмици по-рано.Защото веднага след процедурата лицето се подува,зачервява и не е много хубава гледката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...