Jump to content
BulForum.com

vodno ohlajdane

Recommended Posts

ami 4asti ... idei za realizirane ...

po konkretno ideq za voden blok za AMD imam medna 6ina i ne mi e problem izpylnenieto ... ne iskam da e lesen za izrabotka a efektiven :)

razmeri na marku4i ... kakva pompa i radiator da izbera i t.n. ... abe vsi4ko po temata :):):)

помпа NOVA 800 л/ч 1.5 в.с. xmas.gif

срещу панаира до МикроАсу-то има един магазин май Коркова къща се вoди или нещи подобно xmas.gif по коркa ще се ориентираш

40 лв., 12 м. гаранция

И какъв да е вида на водния блок.. най-добрият метал проводник е среброто :woot ,а и диаманта е доста добър ,само дето 1 такова блокче от диамант е 1 ферари + 1 мерцедес + 1 6800ултра :) Спирално ли как ще го прайш блокчето.. Щом си чел ,не си ли мнамерил схема за АМД ,и каква е конфигурацийката дето ще охлаждаш :P ?

Само гледай ,нещо да не протече щото става лошо и то много.. Иначе аз ти предлагам да е вътре в кутията.. ,ама ако ще се справиш с да си направиш външна кутия :) с 2*120мм и радиатор ли смяташ да е :) ?

nqkoi pravil li si e vodno ohlajdane i kak se darji kato temp. PC-to

daite da obmenim malko opit 4e seriozno sam se zahvanal s temata i iz4etoh sveta ve4e no edno e na teoriq a drugo na praktika  :wacko:

o4akvam predlojeniq :):)

Абе аз защо съм останал със убеждението , че си има тема за модинг ето Т У К ??

Някой изобщо чете ли постовете или държите някой модератор да затвори темата ???? :confused

nqkoi pravil li si e vodno ohlajdane i kak se darji kato temp. PC-to

daite da obmenim malko opit 4e seriozno sam se zahvanal s temata i iz4etoh sveta ve4e no edno e na teoriq a drugo na praktika  :wacko:

o4akvam predlojeniq :):)

Както ти казах на Icq Залмана си заслужава всяка стотинка и няма смисъл да се циганиш за 15лв.(личен опит).Това е за моддинг

Брат ми бе6е направил от един радиатор затапи го с ламарина от капа4ки за поркани и го оплатни със силикон като мислихме в голям съд с вода да има две траби4ки едната отгоре другата отдолу за да си циркулира водата сама ама тои реши за по сигурно да пробва дали 6а издържи радиатора на налягането на 4е6мата и издържа към 5 сек и се пукна :) Тва бе6е преди около 5-6 години и от тогава не сме се занимавали пак :)

batko32 : moje li v edna tema moding da se komentirat absoliutno si4ki modove !!!! pone da be6e razdel ami to si e edna tema vse pak prosto popitah dali nqkoi moje da mi dade syvet ti qvno ne moje6 za tova ne komentirai izli6no !!! backbone mersi za predlojenieto za zalmana znam 4e si zaslujava i vse o6te go obmislqm :)

ZALMAN RESERATOR 1, Водно Безвентилаторно Охлаждане за CPU, S462/478/754/940

254.39

Y

ZALMAN GWB1, VGA Water Block , Опция към водното охлаждане

18.03

N

ZALMAN WB2, CPU Water Block , Опция към водното охлаждане

35.48

Y

това е от Жар. За тая скъпотия ли става въпрос? По добре 1 SWC :bgrin:

batko32 : moje li v edna tema moding da se komentirat absoliutno si4ki modove !!!! pone da be6e razdel ami to si e edna tema vse pak prosto popitah dali nqkoi moje da mi dade syvet ti qvno ne moje6 za tova ne komentirai izli6no !!! backbone mersi za predlojenieto za zalmana znam 4e si zaslujava i vse o6te go obmislqm :)

:) Ако се беше постарал поне малко да пропрочетеш за какво иде реч във споменатата тема щеше да си наясно дали мога или немога. Ама щом си решил.....избора си е твой.

офф:кажете ми направо от каде мога да ида да си го купа дайте пикове...и горе-долу колко ще ми струва?

от ЕРА компютърс, Вали, Адроид, Компютър+......... а цената......ами според модела.Но добро водно охлаждане излиза със сигурност над 120лева;)

от ЕРА компютърс, Вали, Адроид, Компютър+......... а цената......ами според модела.Но добро водно охлаждане излиза със сигурност над 120лева;)

С такова за 120лв само си мислиш че имаш такова и не е по-добро от средно

скъпо въздушно

С такова за 120лв само си мислиш че имаш такова и не е по-добро от средно

скъпо въздушно

това не бяха ли тия дето се слагат на мястото за CD, и дето имаха вентилатор на блокчето :) ? Ако се те ,не стават и за видео карта..

това не бяха ли тия дето се слагат на мястото за CD, и дето имаха вентилатор на блокчето :) ? Ако се те ,не стават и за видео карта..

Ами.....работата е там , че са същите и стават за повече от "видео карта" . Въпроса е дали можем кадърно да си сложим водното ;) Ако неуспеем.......и БИОС-а няма да могат да ни охладят :)

Ами.....работата е там , че са същите и стават за повече от "видео карта" . Въпроса е дали можем кадърно да си сложим водното ;) Ако неуспеем.......и БИОС-а няма да могат да ни охладят :)

С тия все едно си си с въздушно.. един по-тежък клок и няма да изържат. За картата 1 артик сайлънсър ще се справи доста по-добре от това.. Внета на блокчето за какво му е ? :) ,ако случайно спре помпата ;) ?

.................................,ако случайно спре помпата ;) ?

...............А ако случайно спре вентилатора на въздушното??? :lol:

Добра асоцияция.  :)  Айде да спрем да спорим,че настана масов офтопик.

Прав си ама е несериозно да се задава въпрос от рода"....ако спре вентилатора...." или"........ако спре помпата...." . Ами то тогава да не си купуваме ПС-та ...... , че ако им изгори нещо......... . Разбираш ме за какво става въпрос. А това колко върши работа водното охлаждане от 120лева......ами има си упътване какви мощности може да покрие.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...