Jump to content
BulForum.com

Кой ще спечели титлата във Формула 1 тази година?

evil_smith

Recommended Posts

Пак ли Ферари и Михаел ще са №1??? - Това е въпроса, който си задават всички превържаници на Ф1 преди началото на сезон 2005. Още на 06.03.2005г. Аз лично съм много голям фен на немеца и мисля, че и този сезон ще спечели титлата при пилотите, но ще ми е любопитно да разбера Вие как мислите??? :confused

mi logi4no bi bilo pak shumi da spe4eli kato se ima predvid predniq sezon. Vse pak az sum fen na maclarun i se nadqvam Kimi da stane purvi, vupreki 4e ste mu e mnogo trudno. a i dano tazi godina kolata mu da e po-dobra zastato prednata be6e tragedia

Аз съм фен на Ферари :P Но няма да е лошо ако има и някой който да може да се конкорира с тях , защото последните 2-3 години няма такива отбори и Ф1 стана много безинтересна :P Иначе Шумахер е THE BEST :P :bgrin: :devil

ми аз съм фен на ферари и Шумахер като цяло такаче се надявам пак те да триумфират но и се надявам да има повече конкуренция защото наистина последните години нямаше голяма интрига и не бяха интересни състезанията като по времето на Хакинен да кажем!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...