Romanista Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ot izvestno vreme ne moga da polu4avam failove prez DCC.Az moga da izpra6tam no nemoga da polu4avam.Sverih nastroikite na DCC s tezi na moi priqteli koito nqmat tozi problem i bqha sa6tite.Otvarq mi prozorec za zarejdane no ne po4va da zarejda i izpisva neuspe6na vrazka.Preinstalirah nqkolko versii na Mirc no problema si ostava.Daite savet kakvo da pravq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Зад рутер ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 mIRC Options->Connect->Local Info-> On connect, always get: на Local host слагаш отметка. Lookup method: server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 mIRC Options->Connect->Local Info->On connect, always get: на Local host слагаш отметка. Lookup method: server <{POST_SNAPBACK}> nastroikite sa si taka kakto kazva6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Зад рутер ли си? <{POST_SNAPBACK}> за получаване тва не е проблем, само за пращане, но пак може да се нагласи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 за получаване тва не е проблем, само за пращане, но пак може да се нагласи <{POST_SNAPBACK}> a kvo e tva ako moga da pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 за получаване тва не е проблем, само за пращане, но пак може да се нагласи <{POST_SNAPBACK}> Хехе...абе проблем си е..нали рутера все пак получава пакетите и според настройките решава какво да ги прави! Но да, може да се нагласи естествено a kvo e tva ako moga da pitam Питай гугъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 a kak se pravi bot v smisul 4e si downloadnah ama mi qvno iska da go regna Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 a kak se pravi bot v smisul 4e si downloadnah ama mi qvno iska da go regna <{POST_SNAPBACK}> Бот може да си напишеш на почти всеки език за програмиране, но е по-лесно да вземеш някой готов и да си го настроиш. Например EggDrop. В гугъл има много информация за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Бот може да си напишеш на почти всеки език за програмиране, но е по-лесно да вземеш някой готов и да си го настроиш. Например EggDrop. В гугъл има много информация за него. <{POST_SNAPBACK}> maiche pod "bot" razbira i pita za script za mirc Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 moga da ti pomogna kato ti kaja 4e e ili ot virus lepnal se kam MIRC i ako e tva kvato i mirca da sloje6 nqma da stane , trqbva da reinstalira6 WINDOWSA. NO OT DRUGA STRANA MOJE DA E I OT KOMPUTRITE NA TEQ DETO IMA PRA6TA6 FAILA.TEHNITE ANTI-VIR PROGRAMI MOGAT DA SPIRAT PRIEMANETO MISLEIKI 4E E VIRUS,ZATOVA PREDI DA ISPRATI6 SLEDVA6TIQ PUT IM KAJI DA SI ISKLU4AT ANTI-VIR PROGRAMI MOJE I DA STANE,AKO NESTANE NA4I TI TRQBVA REINSTALACIQ NA WINDOWSA.DANO DA SAM BIL POLEZEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 moga da ti pomogna kato ti kaja 4e e ili ot virus lepnal se kam MIRC i ako e tva kvato i mirca da sloje6 nqma da stane , trqbva da reinstalira6 WINDOWSA.NO OT DRUGA STRANA MOJE DA E I OT KOMPUTRITE NA TEQ DETO IMA PRA6TA6 FAILA.TEHNITE ANTI-VIR PROGRAMI MOGAT DA SPIRAT PRIEMANETO MISLEIKI 4E E VIRUS,ZATOVA PREDI DA ISPRATI6 SLEDVA6TIQ PUT IM KAJI DA SI ISKLU4AT ANTI-VIR PROGRAMI MOJE I DA STANE,AKO NESTANE NA4I TI TRQBVA REINSTALACIQ NA WINDOWSA.DANO DA SAM BIL POLEZEN <{POST_SNAPBACK}> Bullshit!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ot izvestno vreme ne moga da polu4avam failove prez DCC.Az moga da izpra6tam no nemoga da polu4avam.Sverih nastroikite na DCC s tezi na moi priqteli koito nqmat tozi problem i bqha sa6tite.Otvarq mi prozorec za zarejdane no ne po4va da zarejda i izpisva neuspe6na vrazka.Preinstalirah nqkolko versii na Mirc no problema si ostava.Daite savet kakvo da pravq. <{POST_SNAPBACK}> moga da ti pomogna kato ti kaja 4e e ili ot virus lepnal se kam MIRC i ako e tva kvato i mirca da sloje6 nqma da stane , trqbva da reinstalira6 WINDOWSA.NO OT DRUGA STRANA MOJE DA E I OT KOMPUTRITE NA TEQ DETO IMA PRA6TA6 FAILA.TEHNITE ANTI-VIR PROGRAMI MOGAT DA SPIRAT PRIEMANETO MISLEIKI 4E E VIRUS,ZATOVA PREDI DA ISPRATI6 SLEDVA6TIQ PUT IM KAJI DA SI ISKLU4AT ANTI-VIR PROGRAMI MOJE I DA STANE,AKO NESTANE NA4I TI TRQBVA REINSTALACIQ NA WINDOWSA.DANO DA SAM BIL POLEZEN <{POST_SNAPBACK}> Добре ли си? Какви антивирусни.. може би говориш за fire wall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.