Jump to content
BulForum.com

Търся кабел за 100Mbit PCMCI LAN 3Com

Recommended Posts

Става въпрос за късото кабелче, което се включва в картата а на другият му край има RJ45 конектор.

Моделът на картата ми е 3Com Megahertz 10/100 LAN PC Card, но мисля че би могло да стане и от друг производител.

az imax d-link 10/100 pak bez kabel. razbrax, 4e razli4nite proizvoditeli si pravqt razli4ni kabeli. nakraya ya prodadox bez kabel za 10 lv. edna ideya: kupuvash dvete byksi (edna jenska utp, edna tunka za gsm, i kabel4e, i si go pravish sam. imash da natukmish nqkolko ji4ki samo.) moje vuv vikivat da ima buksi, ili v conrad.

Мисля си че различните производители правят различни кабелчета, но не съм сигурен. Благодаря за инфото ще проверя в ИЗОТ-а, но дотогава все още търся.

Кажи прав или крос? Колко дълъг кабел.  Ще ти направя един и ще ти го подаря. :)

Brato qvno ne si razbral. Na choveka ne mu trqbva kabel s dve mujki RJ45 a s edna jenska RJ45 ot ediniq krai a ot drugiq neshto ekzotichno koeto na vleze v LAN-kata. Kolkoto do kabela i 5 cm go ustroivat.

Inache TED mai drugade osven v izot-a ili v drugi magazini za PC-ta vtora upotreba nqma da namerish podobna djadja.

Можеш да провериш в RealVision намира се в пресечка на Руски.

Макар,че трябва да имаш див късмет да намериш такава джаджа.

По добре си намери зарядно за стара могорола с разглобяема букса. Само пренареждаш пиновете и си слагаш женска букса от другата страна (има ги в квазер).

Най лесния вариант продай я за дребни пари.

Ако все пак си малко по в час с тази област отвори я и си варжи директо по буксата.

Мисля, че за този модел пиновете се броят от дясно на ляво по буксата на картата съответно - 1,2,3,6 по RJ45.

@casper

Сигурен ли си че става букса от Motorola? Ако е така не е проблем да се направи кабелче.

da zariadnite na motorola imat sashtata buksa po tip i forma i se paha v kartata bez problem

samo triabva da se razmestiat pinovete

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...