Jump to content
BulForum.com

Sell HDD IBM 20 GB 5400

Recommended Posts

интересува ме този диск, но ме интересува и състоянието му, време на експоатация, дали има лоши сектори и т.н.

имаш 31 лв от мен.

п.с. добре бре какво ревеш предложил съм ти цена, кажи колко време ще трае търга. ако искаш определи и блиц цена. хайде със здраве.

Ами дай повече инфо де!

Както те посъветваха хората.

Имам интерес ама как да наддавам

като не знам за какво?

Да вземем да наддаваме всички и

изведнъж да се окаже,че има бад

сектори или нещо такова!

Много по удачно е да дадеш

малко инфо за сегашното му състояние

и един линк със спецификациите му

отколкото да те заливат с ПМи и

на всеки да обесняваш.

И кажи каква е блиц цената и докога е

търга!

Ок прав си - за първи път пускам търг и така

Значи търга е до неделя 20/02/2005 до 17часа.

Печели най-високата оферта.

Харда е без забележки. Нямам никакви проблеми с него. Купих го с цялата конфигурация преди малко повече от година. Вече ми е малък и ще го сменям с по-голям. :)

36 ли остава цената ?

До всички посетители на buy/sell - не си мислете че подобни неща остават ненаказани - дори и толерантността към новобранците се изчерпва. Ще се цитирам:

Increased Warning Level

"Поредица от безсмислени постове с цел вдигане на темата. Един час след като направих серионо предупреждение с PM направи поредния пост "36 ли остава цената ?" - пети пореден..."

има едни закачени теми в секцията които си стоят най-отгоре - хвърляйте им едно око и повярвайте не са измислени току така като прищявка, а за удобство на всички... а освен тях има и общи правила на форума

До всички посетители на buy/sell - не си мислете че подобни неща остават ненаказани - дори и толерантността към новобранците се изчерпва. Ще се цитирам:

Increased Warning Level

"Поредица от безсмислени постове с цел вдигане на темата. Един час след като направих серионо предупреждение с PM направи поредния пост "36 ли остава цената ?" - пети пореден..."

има едни закачени теми в секцията които си стоят най-отгоре - хвърляйте им едно око и повярвайте не са измислени току така като прищявка, а за удобство на всички... а освен тях има и общи правила на форума

Bate pismoto ne sam ti go videl i zatva sam go napisal ne zaradi dr ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...