FindAndKill Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 IBM 20GB 5400 Ideqta mi e da spretna tyrg - nachalna cena 30 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 интересува ме този диск, но ме интересува и състоянието му, време на експоатация, дали има лоши сектори и т.н. имаш 31 лв от мен. п.с. добре бре какво ревеш предложил съм ти цена, кажи колко време ще трае търга. ако искаш определи и блиц цена. хайде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 Aide be hora HDD to e na nqma i 1 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ами дай повече инфо де! Както те посъветваха хората. Имам интерес ама как да наддавам като не знам за какво? Да вземем да наддаваме всички и изведнъж да се окаже,че има бад сектори или нещо такова! Много по удачно е да дадеш малко инфо за сегашното му състояние и един линк със спецификациите му отколкото да те заливат с ПМи и на всеки да обесняваш. И кажи каква е блиц цената и докога е търга! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 Ок прав си - за първи път пускам търг и така Значи търга е до неделя 20/02/2005 до 17часа. Печели най-високата оферта. Харда е без забележки. Нямам никакви проблеми с него. Купих го с цялата конфигурация преди малко повече от година. Вече ми е малък и ще го сменям с по-голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 Хаеде бре Харда е запазен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 34 Ли ще бъде цената ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 35 ли остава цената ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 36 ли остава цената ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 36 ли остава цената ? <{POST_SNAPBACK}> До всички посетители на buy/sell - не си мислете че подобни неща остават ненаказани - дори и толерантността към новобранците се изчерпва. Ще се цитирам: Increased Warning Level "Поредица от безсмислени постове с цел вдигане на темата. Един час след като направих серионо предупреждение с PM направи поредния пост "36 ли остава цената ?" - пети пореден..." има едни закачени теми в секцията които си стоят най-отгоре - хвърляйте им едно око и повярвайте не са измислени току така като прищявка, а за удобство на всички... а освен тях има и общи правила на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 До всички посетители на buy/sell - не си мислете че подобни неща остават ненаказани - дори и толерантността към новобранците се изчерпва. Ще се цитирам: Increased Warning Level "Поредица от безсмислени постове с цел вдигане на темата. Един час след като направих серионо предупреждение с PM направи поредния пост "36 ли остава цената ?" - пети пореден..." има едни закачени теми в секцията които си стоят най-отгоре - хвърляйте им едно око и повярвайте не са измислени току така като прищявка, а за удобство на всички... а освен тях има и общи правила на форума <{POST_SNAPBACK}> Bate pismoto ne sam ti go videl i zatva sam go napisal ne zaradi dr .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 davam 40 lv ofertata mi vaji do tazi vecher obadi se na 0898 834 734 ili prati sms kade da se vidim da go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 Затворете темата HDD-то е продадено на trifon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.