[ds]snolp Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 значи неска бях до магазина няма обувку Вермахт но по принцип има/не им бил сега сезона/ а "любезната" продавачка каза,че не знаела кога ще има и колко пари ще са едит: продавачката каза,че ако има ще са от 60-80 лева зависи от модела /а това дали ще има зависи дали ще им докарат ходила/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Баси тъпото! Тва само в България го има - "не бил сезона" Аз ако искам да заминавам за Аляска? Не мога да си купя обувки щото не е сезона! И кво? Ся да чакам до зимата, за да си купя обувките, които искам сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Баси тъпото! Тва само в България го има - "не бил сезона" Аз ако искам да заминавам за Аляска? Не мога да си купя обувки щото не е сезона! И кво? Ся да чакам до зимата, за да си купя обувките, които искам сега! <{POST_SNAPBACK}> средата на септември може би ще има а иначе имаше заострени обувки /кат каубоиски такова/ имаше и някакви с сшипове отпред а-у а-а-а-а на центара дет казахте до "Хали" "има най-невороятния и як" MARTENS 8 ДУПКИ без бомбе лепени без сшев ... и там казаха,че средата на септември щели да получат аз ся до 15.09 сам решил да хода до софия за Steel Boot Линк - http://www.smf-bg.com/steel-boots/index.htm#null Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Къде е този магазин до халите? Всеки за него говори, а аз не съм го виждал! Кажете точно къде се намира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Като тръгнеш от халите към подлеза и е от дясната страна и на стената има нарисувани разни момичета с прашки на плаж.На два етажа е, като единия е подземен. <{POST_SNAPBACK}> tfoite ot kade sa i kfi pari si gi zel ... az do 15 trqa sam oti6al v sofiq 4e mi pisna Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Аз вече си намерих Вермахт. Т.е. той ме намери! Сега се размазвам от густо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Аз вече си намерих Вермахт. Т.е. той ме намери! Сега се размазвам от густо! <{POST_SNAPBACK}> Ми я постни някоя снимка и кажи малко повече подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ето ги: щ Не са точно моите, но модела е същия! В началото краката ти стават леш, но после свикваш и ти стават по-удобни и от маратонки. Тропат доволно като вървиш. Абе супер са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 aha kofti abe q kajete ot nqkade ama ako moje s vraski 4e tiq mnogo mi mqsat na Oficerski Botushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Имам едни 42-ри номер от гимназията са ми още Маса пари се потрошиха за тях... Обувал съм ги 2-3 пъти макс Не мога да се сетя сега дали са с връзки, но се сещам, че май кожата е тип велурена... Трябва да изровя да погледна, че бая години минаха хахаха После ще ги обявя за продан едит: разбира се ще ги снимам за вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Имам едни 42-ри номер от гимназията са ми още Маса пари се потрошиха за тях... Обувал съм ги 2-3 пъти макс Не мога да се сетя сега дали са с връзки, но се сещам, че май кожата е тип велурена... Трябва да изровя да погледна, че бая години минаха хахаха После ще ги обявя за продан едит: разбира се ще ги снимам за вас <{POST_SNAPBACK}> 10x ama nosq 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Имам едни 42-ри номер от гимназията са ми още Маса пари се потрошиха за тях... Обувал съм ги 2-3 пъти макс Не мога да се сетя сега дали са с връзки, но се сещам, че май кожата е тип велурена... Трябва да изровя да погледна, че бая години минаха хахаха После ще ги обявя за продан едит: разбира се ще ги снимам за вас <{POST_SNAPBACK}> Снимай ги и постни тук снимките, ако искаш. Аз май ще почна да ги колекционирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Снимай ги и постни тук снимките, ако искаш. Аз май ще почна да ги колекционирам <{POST_SNAPBACK}> ei gad imash 1 4ift ostavi i na drugite bre ina4e tvoite mnogo mi mqsat na "Carolina" /marka rokerski obuvki/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Еми те така или иначе няма да ти станат. Да не си расъл толкова Моите са си "Вермахт" даже и снимката взех от сайт за ботуши "Вермахт" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Еми те така или иначе няма да ти станат. Да не си расъл толкова Моите са си "Вермахт" даже и снимката взех от сайт за ботуши "Вермахт" <{POST_SNAPBACK}> tova deskriminaciq na horata s malki kraka hora s golemi kraka obedinete se !! stia we pak ostanah bez kubinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ами изчакай за Войводиново или иди за Стийл Буутс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ами изчакай за Войводиново или иди за Стийл Буутс. <{POST_SNAPBACK}> 4akam we pisna mi da 4akam zeh da har4a praite takova ... az zema ei sq pak da ida do voivodinovo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Момци ето обещаните снимки, извинявам се за закъснението Тъкмо са измити и парфюмирани, още съхнат WEHRMACHT Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Припомням че обувките са за продан Има ли кандидати или да ги прибирам в архива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 За какви пари става въпрос? Те кожени ли са или велурени? На снимката изглеждат като велурени. Имат ли и зимни подметки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Ето ти ПОДМЕТКИ Ако имаш предвид стелки - пич не се излагай - струват стотинки Обувките са си кожени, не са велурени Цена аз не мога да определям Предлагайте, но без да се глезите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Имах предвид, че по принцип Вермахт се продава с 2 чифта подметки - зимни(по-високи) и летни. Не знам дали това се отнася за кубинките, но понеже аз имам Вермахт само с летните, а зимните повече ме кефят, та за това попитах. Ако ще си взимам пак вермахт - ще гледам да е със зимни подметки или и с двата чифта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.