Leper_Messiah Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Някой има ли кубинки WEHRMACHT и знае ли къде продават такива в Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 значи навремето, когато бяха модерни тази обувки, се срещаха често по магазините. сега не съм виждал да продават, но ще те насоча към два-три магазина. 1. на малката главна (ако някой ми обясни що и викат така, ще го черпя, а пък ако ми каже кой селянин го е измислил това ще го разпоря) след халите отдясно има един магазин за обувки, в момента правят разпродажба и има Dr. Martens. 2. Фурилото на голямата главна :> това е малко преди джумаята като идваш от пощата отдясно пак. На времето там продаваха оригинални Вермахт. 3. Има едим магазин в Войводиново (Попи Шуз) нещо такова, продаваха вермах и бяха сравнително евтини. Аз моя съм го вземал от там. offtopic: Знам че питаш за вермахт, но ако ме позлушаш не си вземай такива боклуци, това е крайно неудобна обувка .. подметката е много дебела а има и ток. Трудно ще намериш качествени такива обувки, а и дори да ги намериш подметката има навика да се пука много гадно при тока. Лично мое мнение е, че ако искаш да носиш кубинка, трябва да си вземеш Мартенси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 Не е задължително да са точно Вермахт, но подобен тип. Например много ме кефят обувките на Звезди от АХАТ и оня Светльо от Шоуто на Слави един път се появи с такива. Въпроса е да имат животински вид и като ги видиш да си създаваш асоциация с Терминатор. Да имат метален връх и много дебели подметки, някви катинари и подобни изродщини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Да бе пич Бермахта да го духа. Преди време и аз бях луднал по тях, и си ги взех от сащия магазин във Войводиниво(между другото сега там има пак вермахт ботуш около 90 лв.)Но да ти кажа за зима е много скапано да си с тях , защото моя личен опит е счупен крак и лежене 2 месеца в нас със гипса. От тогава съм ги хвърлил някаде по кашоните , ако настоява6 и носи6 42 размер ще ги потарся. Но моя личен съвет е НЕ СИ ВЗИМАЙ. освен това преди в Пл ,един луд обущар правеше невероятни такива обувки, всички пичове по партита и там такива подобни носиха от обувките на този пич.Точно такива с голямо бомбе високи токове и т.н. Но каде се помещава този пич и представа нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 amm dali o6te ima Martensi tam kadeto obesni na Malkata Glavna ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 amm dali o6te ima Martensi tam kadeto obesni na Malkata Glavna ? ... <{POST_SNAPBACK}> Мартенси има, ама са с ужасно качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 От тогава съм ги хвърлил някаде по кашоните , ако настоява6 и носи6 42 размер ще ги потарся <{POST_SNAPBACK}> Знам, че не аз съм направил темата, но ако автора й се откаже от твойте услуги, аз съм заинтересован ако предложиш сносна цена! Аз няма да ги нося всеки ден, така че колкото и да са неудобни мен не ме бърка. /офф: Между другото и аз съм си харесал един модел Вермахт - ако го знаете Озито (един пич с много татуси на Ози Озбърн, фланелки на Ози, Синджири, кожени панталони и т.н. с черна чуплива коса на черта, често ходи в Найлона и винаги беснее), е та той има уникални Вермахтове, но май са от Англия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Знам, че не аз съм направил темата, но ако автора й се откаже от твойте услуги, аз съм заинтересован ако предложиш сносна цена! Аз няма да ги нося всеки ден, така че колкото и да са неудобни мен не ме бърка. /офф: Между другото и аз съм си харесал един модел Вермахт - ако го знаете Озито (един пич с много татуси на Ози Озбърн, фланелки на Ози, Синджири, кожени панталони и т.н. с черна чуплива коса на черта, често ходи в Найлона и винаги беснее), е та той има уникални Вермахтове, но май са от Англия. <{POST_SNAPBACK}> ste naddavam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Май този тип обувки са безследно изчезнали в миналото. А аз толкова се зарибих Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Поръчай си от интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 От къде по интернет? Пък и ще легне много скъпо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Да бе пич Бермахта да го духа. Преди време и аз бях луднал по тях, и си ги взех от сащия магазин във Войводиниво(между другото сега там има пак вермахт ботуш около 90 лв.)Но да ти кажа за зима е много скапано да си с тях , защото моя личен опит е счупен крак и лежене 2 месеца в нас със гипса. От тогава съм ги хвърлил някаде по кашоните , ако настоява6 и носи6 42 размер ще ги потарся. Но моя личен съвет е НЕ СИ ВЗИМАЙ. освен това преди в Пл ,един луд обущар правеше невероятни такива обувки, всички пичове по партита и там такива подобни носиха от обувките на този пич.Точно такива с голямо бомбе високи токове и т.н. Но каде се помещава този пич и представа нямам. <{POST_SNAPBACK}> Малко хич не е по темата, ама дай една цена. Пиши ми на РМ ако имаш желание да ги продаваш за да не спамим на човека темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Нареди се на опашката! Освен това аз му писах преди повече от месец - никакъв не е отговорил и сигурно няма и да отговори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Да бе пич Бермахта да го духа. Преди време и аз бях луднал по тях, и си ги взех от сащия магазин във Войводиниво(между другото сега там има пак вермахт ботуш около 90 лв.)Но да ти кажа за зима е много скапано да си с тях , защото моя личен опит е счупен крак и лежене 2 месеца в нас със гипса. От тогава съм ги хвърлил някаде по кашоните , ако настоява6 и носи6 42 размер ще ги потарся. Но моя личен съвет е НЕ СИ ВЗИМАЙ. освен това преди в Пл ,един луд обущар правеше невероятни такива обувки, всички пичове по партита и там такива подобни носиха от обувките на този пич.Точно такива с голямо бомбе високи токове и т.н. Но каде се помещава този пич и представа нямам. <{POST_SNAPBACK}> Ей и аз знам за тоя обущар. Междувпрочем ако някой се сети къде е тоя да пише... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 ....и си ги взех от сащия магазин във Войводиниво(между другото сега там има пак вермахт ботуш около 90 лв.) <{POST_SNAPBACK}> А къде точно се намира този магазин във Войводиново и с какъв транспорт мога да отида до там? Да не би да е склада за обувки? Не че и него знам каде е де, но ако е там ще ми е по-лесно да попитам "Къде се намира склада за обувки?", а не "Къде продават ботуши вермахт?" Та, ако има някой, който знае каде точно се продават и как да стигна до там - да пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 А къде точно се намира този магазин във Войводиново и с какъв транспорт мога да отида до там? Да не би да е склада за обувки? Не че и него знам каде е де, но ако е там ще ми е по-лесно да попитам "Къде се намира склада за обувки?", а не "Къде продават ботуши вермахт?" Та, ако има някой, който знае каде точно се продават и как да стигна до там - да пише! <{POST_SNAPBACK}> айде отговорете му,че и аз искам да знам ... а междо другото Войводиново не е ли до Пловдив или се бъркам а някой ако има снимки на модели на Вермахт да даде линк моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Близо е до Пловдив, даже и мисля, че нещо от градския транспорт ходеше до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Близо е до Пловдив, даже и мисля, че нещо от градския транспорт ходеше до там. <{POST_SNAPBACK}> aha utre 6te se hvana i s koleloto toi tatko kaza 4e sa 3 km ot rabotnoto mi mqsto demek za 20 min sam tam a btw za modelite nqkoi link ima li az pak da pitam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Да разправяш после има ли, къде, колко пари и т.н. Ето линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 oki sandman samo 4e te pitam koi nomer a-y tama da po razpitam 4e ... uff huu 4e ima s vraski 6tot se opla6ih 4e Wehrmacht sa se botu6 utre nai kasno drugi den 6ti kaja palno info ... ne 4e znam kade se namira toq magazin ama 6te obikalqm seloto ... na men mi kazaha 4e sa sravnitelno evtini Kubinki edin si zel za 70BGL s 16 dupki ako ima zaebavam toq steel det sam go haresal Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ами аз по принцип нося 42-43, но не се знае дали си отговарят на номерата. Аз като понатрупам повече инфо ще отида да меря на място. Но виж дали има и от класическия модел - без връзки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 domarzq me neska utre 4e imam po malko rabota /taq sedmica 6te ida :P/ a az iskam sys vraski bez ne mi haresvat mnogo sa ROCKERSKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Цък На този линк, на 17ата снимка се виждат горе-долу обувките на Звезди и Денис. Е такива някой пък да е виждал. Щото в сайта, към който даде линк сандман има ботуши, ама ся някви оригинални от войната. Малко е смахнато да тръгна с такива по улиците освен ако не съм с някъв военен шинел Ся пратих едно мейлче на Звезди...ма да видим дали ще отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ами аз да ти кажа не съм виждал никога вермахт да се продава! Камоли по-специален модел. Аз тея дни ще ходя до Войводиново и ще проверя какви има. Един пич само обеща, че ще ходи да огледа - никакъв не се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 Звезди ми отговори. "ZDRASTI MAN!OBUVKITE SE KAZVAT"NEW ROCK"I IMAT PREDSTAVITELEN MAGAZIN V SOFIA NA MZLKITE"PETTE KIU6ETA". CENITE VARIRAT OT 150-180 DO 200-35O,NO SA VE4NI I STAVAT ZA VSI4KI SEZONI.CELIA METAL SVIAT NA ZAPAD NOSI PODOBNI OBUVKI! KUPI C 4IFT,NIAMA DA SUJALIAVA6! ROCK ON!!! ZVEZDI." Някой да знае къде е тва Петте Кюшета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.